Alx.Krd Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σας Έχω αυτό το πληκτρολόγιο: http://www.e-shop.gr/pliktrologio-natec-nkg-0554-genesis-rx22-backlight-gaming-p-PER.572301 Το πρόβλημα που έχω από χτές είναι οτι ξαφνικά άρχισε να ανταποκρίνεται λάθος, εκεί που παίζω ένα game π.χ πατάω το space και μου κάνει ελαχιστοποίηση (πράγμα που δεν έκανε τόσο καιρό). Ακόμα που και που πατάω ένα πλήκτρο και γράφει άλλα από αυτά που θα έπρεπε... Το δουλεύω στο λάπτοπ μου... Όταν το βγάζω, το πληκτρολόγιο του λάπτοπ παίζει & γράφει κανονικά! Υπάρχει κάποιος τρόπος να σωθεί? Μήπως είναι θέμα software/windows10? Ευχαριστώ.
Amanat22 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μηπως σου επεσε νερο πανω στο πληκτρολόγιο, για θέμα software δες το ιστορικο ενημερωσεων τον windows αν εγινε καποια ενημερωση της συσκευης.
La_MoRt Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Τι λειτουργικό χρησιμοποιείς; Να υποθέσω πως έχεις δοκιμάσει να κάνεις κλασσικό restart, clean boot και boot σε safe mode. Αν όχι δοκίμασε να δεις αν το πρόβλημα συνεχίζει.
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δοκίμασέ το σε κάποιο άλλο pc και δες αν σου κάνει τα ίδια..
Mr_Proper Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 οταν συνδέεις το πληκτρολόγιο σου αυτό του laptop δουλεύει κανονικά ή κάνει τα ίδια λάθη;τσέκαρες αν έχει το σωστό layout? (πινακας ελέγχου, στα regional options είναι - δεν θυμάμαι πως είναι στα ελληνικά μπορώ να το μεταφράσω αλλά παίζει να έχει άλλο όνομα οπότε... εκεί που αλλάζεις ώρα και γλώσσα το εικονίδιο είναι σαν μια υδρόγειος)αν δεν γίνει δουλειά κατέβασε αυτό http://www.majorgeeks.com/mg/getmirror/keytweak,2.htmlκαι απλά όρισε τι θα είναι το κάθε πλήκτρο να τελειώνεις με αυτή την κινεζιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα