Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν με απασχολεί αν κάποιος χρειάζεται Ελληνικούς υπότιτλους για να δει σειρές. Θα έπρεπε να απασχολεί πολύ περισσότερο τον ίδιο. Με τις Ελληνικές μεταφράσεις τα πράγματα είναι τραγικά.

Συμφωνώ, αλλά κι εκείνον δεν τον απασχολεί αν ζούμε ή αν πεθάναμε ή πως πεθάναμε, πόσο μάλλον αν δεν χρειάζομαστε υπότιτλους :P

Ειδικά αν τους το λέμε κιόλας ότι δεν μας νοιάζει/πρόβλημά τους, εκεί να δεις αντίδραση :D

Δημοσ.

Υπάρχουν tools για να ανεβάσεις custom subtitles στο netflix (για μένα δεν αξίζει την κούραση χαλάει το epxerience), παρόλο που δεν το νιωσαν σε αυτό το thread εκτός από το να πετάνε εξυπνάδες: 

https://chrome.google.com/webstore/detail/super-netflix/aioencjhbaolepcoappllicjebblphoc

https://emladenov.wordpress.com/2011/10/16/how-to-add-subtitles-to-movies-streamed-in-netflix/

Δημοσ.

Όσοι οι άνθρωποι αναζητούν διαρκώς "ΝΕΟ" περιεχόμενο τόσο οι εταιρίες θα βγάζουν τόνους λεφτά και θα κυνηγανε αυτούς που -δήθεν- τους το στερούν.

α) Φαντάζεστε να ίσχυαν οι σημερινοί νόμοι πριν 100 χρόνια. Θα πληρώναμε συνδρομή στους απογόνους του Edison.

β) Σκεφτείτε τι "νέο" πρόσφεραν σε εσας οι 100 τελευταίες ταινίες που είδατε και δεν υπάρχει ήδη σε ταινίες της δεκαετίας του 60, 70, 80 και 90 (που έχετε στο δίσκο σας).

Μια 100άδα από κάθε είδους έργο τέχνης που έχει δημιουργήσει η ανθρωπότητα μας αρκεί. Δεν θα βρούμε τίποτα σημαντικό στον πνευματικό μεσαίωνα που ζούμε σήμερα. Άλλωστε ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης έγραψαν ό,τι έγραψαν χωρίς Google και Netflix. Λέω...

Δημοσ.

Το netflix μόνο με πιστωτική κάνεις δουλειά?

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος πληρωμής?

Πάω να κάνω εγγραφή και ζητά πιστωτική και δεν θέλω να βάλω :P

Δημοσ.

Όσοι οι άνθρωποι αναζητούν διαρκώς "ΝΕΟ" περιεχόμενο τόσο οι εταιρίες θα βγάζουν τόνους λεφτά και θα κυνηγανε αυτούς που -δήθεν- τους το στερούν.

α) Φαντάζεστε να ίσχυαν οι σημερινοί νόμοι πριν 100 χρόνια. Θα πληρώναμε συνδρομή στους απογόνους του Edison.

β) Σκεφτείτε τι "νέο" πρόσφεραν σε εσας οι 100 τελευταίες ταινίες που είδατε και δεν υπάρχει ήδη σε ταινίες της δεκαετίας του 60, 70, 80 και 90 (που έχετε στο δίσκο σας).

Μια 100άδα από κάθε είδους έργο τέχνης που έχει δημιουργήσει η ανθρωπότητα μας αρκεί. Δεν θα βρούμε τίποτα σημαντικό στον πνευματικό μεσαίωνα που ζούμε σήμερα. Άλλωστε ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης έγραψαν ό,τι έγραψαν χωρίς Google και Netflix. Λέω...

Εχεις δίκιο, δυστυχώς λίγοι άνθρωποι σκέφτονται έτσι και πασχίζουν να κατεβάσουν και το τελευταίο σκουπιδοsequel του τελευταίου σκουπιδοreboot του τελευταίου σκουπιδοremake που υπάρχει εκεί έξω. Ο υπερκαταναλωτισμός μας έχει φάει!

• Like 1
Δημοσ.

υπάρχει ο τροπος να αγοράζεις με paypal απο forum στο 1/10 της τιμής

το θέμα είναι πως κάνω εγώ skip το σημείο που μου ζητάει ντε και καλά πιστωτική?

Δημοσ.
Υπάρχουν tools για να ανεβάσεις custom subtitles στο netflix (για μένα δεν αξίζει την κούραση χαλάει το epxerience), παρόλο που δεν το νιωσαν σε αυτό το thread εκτός από το να πετάνε εξυπνάδες: 

https://chrome.google.com/webstore/detail/super-netflix/aioencjhbaolepcoappllicjebblphoc

https://emladenov.wordpress.com/2011/10/16/how-to-add-subtitles-to-movies-streamed-in-netflix/

Καλά πλάκα κάνεις; μου προτείνεις σαν λύση να πληρώσω μια υπηρεσία που δεν μου προσφέρει αυτό που θέλω και πρέπει να κάνω και "πείραγματα" να προσθέσω αυτό που θέλω για να μπορεσω να δω μια ταινία. Ενώ παράλληλα είναι παράνομο στη χώρα μου και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να χάσω τα λεφτά που έχω πληρώσει;

Φοβερό σε βρίσκω, ειδικά αυτό το επικριτικο σου ύφος...

Δημοσ.

Καλά πλάκα κάνεις; μου προτείνεις σαν λύση να πληρώσω μια υπηρεσία που δεν μου προσφέρει αυτό που θέλω και πρέπει να κάνω και "πείραγματα" να προσθέσω αυτό που θέλω για να μπορεσω να δω μια ταινία. Ενώ παράλληλα είναι παράνομο στη χώρα μου και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να χάσω τα λεφτά που έχω πληρώσει; Φοβερό σε βρίσκω, ειδικά αυτό το επικριτικο σου ύφος...

όχι, για αρχή σου προτείνω να μάθεις Αγγλικά

Για τα υπόλοιπα έχεις δίκιο, εγώ δεν κοιμάμαι τα βράδια φοβούμενος μην μου κλείσουν το account και χάσω τα 10 ευρώ που πλήρωσα.

--------------------------

To netflix έχει στόχο είναι διαθέσιμο σε 200 χώρες μέχρι το τέλος του 2016. Θα είναι διαθέσιμο σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες μέχρι το τέλος του 2015. 

• Like 1
Δημοσ.

..."Οι αστυνομικοί επιδίδονται σε ένα αδιάκοπο... Follow the money διαπιστώνοντας το αστρονομικό νούμερο των 930.000 προβολών την ημέρα από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα και τους διαφυγόντες φόρους και ΦΠΑ, που φθάνουν τα 230.000.000 ευρώ"...

...Οι διαχειριστές της γνωστής ιστοσελίδας, το κλείσιμο της οποίας πριν από 2,5 χρόνια είχε προκαλέσει... διαδήλωση στο Σύνταγμα, υποχρέωναν τον χρήστη πριν την ταινία, να δει υποχρεωτικά 2-3 διαφημίσεις του Youtube ή της Google, διάρκειας 1 λεπτού. Ουσιαστικά υπήρχαν 930.000 κλικ ημερησίως σε αυτές τις διαφημίσεις, με τα κέρδη να υπολογίζονται από 100.000 έως 200.000 ημερησίως...

http://www.newsnowgr.com/article/866893/poooooo-deite-posa-evgaze-tin-imera-gia-tis-dorean-tainies-to-gamato.html

για τη ψυχουλα της μανας τους και την ελευθερη διακινηση ιδεων.. μη χε..

αφιερωμενο στα ζωα που  διαχρονικα καθονται και διανθιζουν τετοιες τακτικες με ντεμεκ πολιτικο-ιδεολογικο προσημο

Ο αντίλογος. Ας μη βιαζόμαστε να κρίνουμε. 

gamaf.jpg

όχι, για αρχή σου προτείνω να μάθεις Αγγλικά

Για τα υπόλοιπα έχεις δίκιο, εγώ δεν κοιμάμαι τα βράδια φοβούμενος μην μου κλείσουν το account και χάσω τα 10 ευρώ που πλήρωσα.

--------------------------

To netflix έχει στόχο είναι διαθέσιμο σε 200 χώρες μέχρι το τέλος του 2016. Θα είναι διαθέσιμο σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες μέχρι το τέλος του 2015. 

Το Netflix είναι πιθανό να είναι στην Ελλάδα το 2016, το θέμα είναι τι περιεχόμενο θα έχει. Ελπίζω να μην είναι περιορισμένο λόγω κόστους & πνευματικών δικαιωμάτων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...