Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να μην λεμε οτι να ναι.Μια χαρα ειναι

Εγώ πάντως τη σελίδα του δεν τη βλέπω. Μάλλον γι αυτό και δε δουλεύει το popcorntime στις ταινίες.

Δημοσ.

Οταν στο εξωτερικο τα κλαμπ φερναν 20 κοπιες απο καθε ταινια και αν δεν την εβρισκες την επομενη φορα την επαιρνες τζαμπα στην ελλαδα φερναν κεντρικα κλαμπ 2 κοπιες και περνουσαν 3 μηνες για να την νοικιασεις . Και τελικα το δισκακι ηταν τοσο γρατζουνισμενο απο ασυνηδειτους που δεν επαιζε. Επισης η πολιτικη της κσθυστερημενης επιστροφης ηταν υπερτιμολογημενη. Να γιατι ο κοσμος κατεληξε στην πειρατια. Και κατι αλλο. Τα κλμπ ΔΕΝ φερναν σειρες ποιοτικες της τηλ. με αποτελεσμα η μοναδικη επιλογη η να τις αγορασεις πανακριβα απο εξωτερικο η να τις κατεβασεις.

Δημοσ.

Διαβασα σε σχολια οτι δε δουλευε καν το Popcorn κλπ.Εγω παντως εβλεπα ταινιες και σειρες χωρις ΚΑΝΕΝΑ προβλημα.Τωρα αν μπαινατε να κανετε στρεαμ σε τορρεντ σε εναν seeder λογικο να μην παιξει ευκολα.

Κριμα αν κλεισει παντως .Ηταν παρα πολυ βολικο και ευχρηστο.

• Like 2
Δημοσ.

Γεια χαρα!!με το mac δεν δουλευει σημερα το εχει παθει και αλλος??αν ναι γιατι δεν νομιζω να επιτρεπεται να μου πειτε εδω ,στειλτε μου μνμ πως θα το κανω να δουλεψει!!και ναι βλεπω ταινιες αλλα παω και σινεμα.και ευτυχως που ηταν το ποπ κορν γιατι εχω φαει κατι μουφες εργα φετος..που αμα πληρωνα ουτε σινεμα δεν ξαναπηγαινα!!

Δημοσ.

Το netflix κοστίζει 8 μέχρι 11 ευρώ τον μήνα, δεν υπάρχει δικαιολογία

Suprise το netflix δεν ειναι διαθεσιμο στην χωρα μας και πρεπει να στησεις VPN

• Like 3
Δημοσ.

Για ηθικούς λόγους...

Που είναι το ήθος στο να πουλάει μια μεγάλη εταιρεία σκατά στους καταναλωτές και πώς μπορεί κάποιος να αισθάνεται τύψεις όταν τους τα πετά πίσω δεν μπορώ να κατανοήσω.

Edit: Μου θυμίζει το ποιήμα του Καβάφη στα 200 π.Χ. Όποιος θέλει μπορεί να το ψάξει και θα καταλάβει τι εννοώ.

Συμφωνώ αλλά δεν καταλαβαίνω πως το κολλάς με τα 200 πΧ :P

Δημοσ.

Συμφωνώ αλλά δεν καταλαβαίνω πως το κολλάς με τα 200 πΧ :P

Ανιδεε δεν ξερεις οτι ο Καβαφης και Ομηρος πιναν μπυρες και ετρωγαν οβελια εις τας κεντρο τας Αθηνας?.Αισχος

• Like 2
Δημοσ.

Ανιδεε δεν ξερεις οτι ο Καβαφης και Ομηρος πιναν μπυρες και ετρωγαν οβελια εις τας κεντρο τας Αθηνας?.Αισχος

Έχεις κάνεις λάθος από το άρθρο τάς και μετά! Δεν θυμάσαι ότι η λέξη κέντρο είναι ουδέτερο ???? ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ

Δημοσ.

Έχεις κάνεις λάθος από το άρθρο τάς και μετά! Δεν θυμάσαι ότι η λέξη κέντρο είναι ουδέτερο ???? ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ

Μην βαρατε ;_;

Δημοσ.

alex_000 και υπάρχει τρόπος να βάλεις υπότιτλους στο Netflix?

Μην του βαζεις δυσκολα θα καει και δεν εχω ανταλακτικα /s

Δημοσ.

Το popcorntime ποτέ δεν θα πεθάνει. Ο κώδικας για το πρόγραμμα υπάρχει ελεύθερα για το καθένα να το κατεβάσει και να φτιάξει μια δικιά του έκδοση. Άμα πέσει το popcorntime.io θα βγει κάποιο καινούριο open source που θα βασίζεται στο κώδικα του προηγούμενου. Επίσης και το API να μην λειτουργεί απλά πετάς το αρχείο torrent και παίζει κανονικά με υπότιτλους. Στις τελευταίες εκδόσεις δεν χρειάζεται ούτε καν αυτό. Κάνει search το torrent και παίζει. Δεν είσαι αναγκασμένος να παίζεις μόνο τις ταινίες και τις σειρές που έχει στην αρχική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...