loulilol Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας, μετά την αναβάθμιση από windows 7 σε 10 (ενώ πριν όλα λειτουργούσαν σωστά) στο τοπικό δίκτυο μεταξύ windows και macbook pro, μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Windows cannot access \\MACBOOK PRO Error code: 0x80070035 Πατάω το κουμπί Diagnose και μου λέει: Your DNS server might be unavailable Οι υπολογιστές βλέπονται μεταξύ τους, είναι στο ίδιο workgoup αλλά δεν μπορούν να συνδεθούν. Επίσης το δίσκο C: τον έχω σε κοινή χρήση στο δίκτυο Στα Windows Advanced sharing settings εχω: Turn on network diskoveryTurn on file & printer sharing Turn off password protected Καμία βοήθεια?
coffeex Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δοκίμασε να δώσεις τα παρακάτω ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew
LoneMarvel Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Εχεις ενεργοποιημένο και το IPv6; Μήπως να δοκιμάσεις να το απενεργοποιήσεις;
loulilol Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Εχεις ενεργοποιημένο και το IPv6; Μήπως να δοκιμάσεις να το απενεργοποιήσεις; Το έκανα κι αυτό αλλά δυστυχώς τίποτα.
rfc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Βαλε την ip αντι για το ονομα. Αν σου δουλευει ετσι αλλα παραυτα εσυ θες σωνει και καλα με το ονομα κανε αυτα τα 2 1) network adapter>ipv4>properties>wins>enable netbios over tcp/ip 2)Device manager>show hidden devices>network adapters> σβησε ολα τα θολα 3) Αν παραμενει το προβλημα........ winsock reset
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα