Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ο φίλος μου έχει ένα ZTE ρούτερ και έχει συνέχεια προβλήματα με τη σύνδεση, επειδή διάβασα διάφορα για το ρούτερ αυτό υποψιάζομαι οτι είναι και η αιτία του κακού και σκεφτόμαστε να το αλλάξουμε. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό και σε νορμάλ τιμή ρούτερ που έχετε δοκιμάσει και είστε ευχαριστημένοι....;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Τι πρόβλημα έχει ακριβώς? Επειδή αυτά τα ρούτερ είναι της πλάκας δεν σημαίνει ότι αυτό είναι το πρόβλημα. Ακολούθα τη γνωστή διαδικασία. Τηλ. δηλαδή στον πάροχο για να δηλάωσεις τη βλάβη.

Δημοσ.

Για να ανοίξει μια σελίδα κάνει πόση ώρα και αν την ανοίξει τελικά.... κοκκινίζει το λαμπάκι του Lan μετά επανέρχεται , τέτοια... 

Δημοσ.

Για να ανοίξει μια σελίδα κάνει πόση ώρα και αν την ανοίξει τελικά.... κοκκινίζει το λαμπάκι του Lan μετά επανέρχεται , τέτοια... 

Αποσυνδέσεις δηλαδή με λίγα λόγια. Αν βρεις από κάποιο φίλο προσωρινά για 1-2 μέρες κάποιο ρούτερ, το δοκιμάζεις. Αν έχεις τα ίδια τότε κάτι άλλο φταίει και όχι το ρούτερ. Οπότε δηλώνεις βλάβη στον πάροχο, το κιοτάνε από εκεί, αν δεν λυθεί θα σου στείλουν τεχνικό στο σπίτι και αν πάλι δεν λυθεί, λογικά τότε θα είναι το ρούτερ και ζητάς καινούργιο. Φυσικά αν είναι το ρούτερ το πρόβλημα καλύτερα να πάρεις ένα άλλο της προκοπής. 

Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Έβαλα άλλο ρούτερ, αλλά το πρόβλημα εξκακολουθεί να υπάρχει. Από Δευτέρα έρχεται τεχνικός στο σπίτι.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να κοκινιζει το λαμπακι του Lan δυσκολο.μηπως του Internet?β.αν ειναι zte ασχετα με αν ειναι προβλημα του παροχου ή της γραμμης ή δεν ξερω τι καλο θα ηταν να το αλλαξει.το ρουτερ ειναι για πεταμα.υπαρχει sticky θεμα για αγορα ρουτερ αλλα στα γρηγορα μπορει να παρει απο tp link 8970 (adsl) ,

tp link 8980(adsl,dual band)

tp link 9980(adsl/vdsl για μελλοντικη χρηση + Dual band).

και υπαρχει και το Netgear dgn2200.

μετα παμε σε πιο ακριβα ρουτερ.

επισης αν σβηνει η κοκινιζει το λαμπακι του ιντερνετ τοτε μπορει να ειναι και κατι στον χωρο του.πχ να μην εχει βαλει φιλτρακι καπου σε καποιο τηλεφωνο και οταν σηκωνει το τηλεφωνο να πεφτει το ιντερνετ.ή να εχει συναγερμο και να μην εχει φιλτρο.καλο θα ηταν να σηκωσει και τα χαρακτηριστικα της γραμμης(συγχρονισμος,margin,attenuation) για να δουμε ποσο συγχρονιζει.

Καλησπέρα

Ο φίλος μου έχει ένα ZTE ρούτερ και έχει συνέχεια προβλήματα με τη σύνδεση, επειδή διάβασα διάφορα για το ρούτερ αυτό υποψιάζομαι οτι είναι και η αιτία του κακού και σκεφτόμαστε να το αλλάξουμε. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό και σε νορμάλ τιμή ρούτερ που έχετε δοκιμάσει και είστε ευχαριστημένοι....;

Ευχαριστώ!

Αποσυνδέσεις δηλαδή με λίγα λόγια. Αν βρεις από κάποιο φίλο προσωρινά για 1-2 μέρες κάποιο ρούτερ, το δοκιμάζεις. Αν έχεις τα ίδια τότε κάτι άλλο φταίει και όχι το ρούτερ. Οπότε δηλώνεις βλάβη στον πάροχο, το κιοτάνε από εκεί, αν δεν λυθεί θα σου στείλουν τεχνικό στο σπίτι και αν πάλι δεν λυθεί, λογικά τότε θα είναι το ρούτερ και ζητάς καινούργιο. Φυσικά αν είναι το ρούτερ το πρόβλημα καλύτερα να πάρεις ένα άλλο της προκοπής. 

Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Έβαλα άλλο ρούτερ, αλλά το πρόβλημα εξκακολουθεί να υπάρχει. Από Δευτέρα έρχεται τεχνικός στο σπίτι.

το κακο ειναι οτι και προβλημα το ρουτερ να εχει παλι θα δωσουν κανα χαλια ρουτερ.μερικοι παροχοι δινουν zte ακομα.ο οτε νομιζω το γυρισε σε speedport που οκ ειναι καλυτερο απο το zte

και καλο θα ηταν να δει και με κινητο αν του κανει το ιδιο.και να δει ποιο λαμπακι γινεται κοκινο γιατι το Lan δυσκολο

• Like 1
Δημοσ.

απλα ας βρει ενα δανεικο ρουτερ ή ας παρει ενα και να δοκιμασει και μετα παιρνει για βλαβη.επισης να δει αν εχει βαλει φιλτρακια παντου + συναγερμο.οχι μεγαλα τηλεφωνικα καλωδια.οχι φιλτρα αναποδα.οχι φιλτρο πριν το ρουτερ.αν μας δωσει και χαρακτηριστικα γραμμης μια χαρα.

και οχι 50 συσκευες ειδικα σταθερες πανω στην γραμμη

και να μας πει και ποιο λαμπακι σβηνει/κοκινιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...