Alex-V Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Εβαλα σε ενα netbook xp διαμεσω του rufus με αποτελεσμα απο απροσεξια δικη μου, το flashακι με τα xp να εχει το γραμμα C και ο σκληρος να εχει το γραμμα Ε. Που το προβλημα? Οταν παω να κανω εγκατασταση κατι μου βγαζει αυτο και για να κανει εγκατασταση πρεπει να κουμπωσω το φλασακι! Η εικονα παραδειγμα απο το ιντερνετ ειναι. Δεν μου εχει ξανατυχει.
eliasjuve Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Την έκατσες τη βάρκα! Κάνε επανεγκατάσταση τα ΧΡ και στην επιλογή δίσκου, διαμερίσματος κτλ πάτα το "C" για να δημιουργήσεις νέο partition. Μετά σβήστο πατώντας το "D" και μετά το "L". Τώρα δεν υπάρχει πια γράμμα στο flashάκι. Πάτα enter στον κενό χώρο και κάνε διαμόρφωση. Τα υπόλοιπα τα ξέρεις.
Alex-V Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δεν την εχω ξαναπατησει ετσι. Το μυριστηκα οτι δεν γινεται τιποτα και η λυση ειναι ξανα απτην αρχη. Ξερω ναι ενταξει. Σε ευχαριστω για την βοηθεια! 1
jim_p Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Στην εικονα, ο σκληρος που φαινεται να φιλοξενει τα windows ειναι αυτος που που εχει 20 απο τα 23GB πιασμενα και ειναι ο c:?
Alex-V Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Jim η εικονα ειναι ξεκαρφωτη. Το παραθυρο με το προβλημα ηθελα να δειξω. Εκανα επανεγκατασταση οπως ειπε το παιδι απο πανω και ολα οκ τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα