manosfp Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μακάρι να γινόταν, είμαι Κρήτη. Κι εγώ τις έχω όλες τις κονσόλες, καθαρά για λόγους νοσταλγίας. Είμαι σίγουρος ότι κάπου εκεί έξω βρίσκονται κι άλλα τέτοια καταστήματα! Φύλαξε τις σαν τα μάτια σου, στο όχι πολύ μακρινό μέλλον θα κάνουν μια περιουσία!
SEPULTURA Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Το ξέρω φίλε...Δέν το κοιτάω και στο μελον να τις δώσω...Εχω και δύο αγοράκια 5 χρονον και 5 μηνών και εύχομαι να τα εκτιμήσουν....
spoontol Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Έχει καμία βδομάδα ήρθε ένας μικρός από την γειτονιά κοντά στα 11. και λέει έχεις καμιά κασέτα να μου δώσεις να παίξω για το σαββατοκύριακο? Εννοούσε για το πσ3 φυσικά. Του λεω Νίκο για το λες κασέτα αφού είναι δισκάκι? Δεν ξέρω μου κάνει έτσι τις λέει η μάνα μου.. Πο ρε π@#στη μεγάλωσα σκέφτηκα βγάλαμε λίγο εκεί το νιτεντο παίξαμε Μάριο. Μετά μου βουτιξε το μεταλ γκεαρ και έφυγε.. 1
asorogu1981 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Ειχα λιωσει στο nes super mario και χελωνονιτζακια 1
zio10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Είχε και πολύ μεγάλες κασέτες το nes! Του master system αλλά και της επόμενης γενιάς (mega drive, snes) ήταν οι μισές σε μέγεθος!
nikosjc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Λατρεία...! Αν και το SNES το έζησα (και λάτρεψα) περισσότερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα