UncleKim Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Aκόμα θυμάμαι τα περίπου 30,000 δραχμές που μου είχε στοιχίσει το Double Dragon. Και τότε η κονσόλα έκανε περίπου 85,000 δραχμές.... Edit : Και εγώ το έχω ακόμα. Θυμάμαι επίσης ότι ήταν λίγο περίπλοκο στο να καταφέρεις να το συνδέσεις στην TV, αλλά δεν θυμάμαι γιατί. 1
xaerialtwistx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 το NES εχει βγαλει και απειρες παραλλαγες με... διαφορετικα ονοματα και περιτυλιγμα στις κασσετες του. ειμαι σιγουρος πως ολοι εχουν πετυχει καποια εκδοση του χωρις να ξερουν περι τινος προκειται και βεβαια δεν εχουν καμια σχεση με επισημες εκδοσεις: να θυμησω μερικους ακομα τιτλους... Contra (εχει και hd εκδοση σε android, απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια ever, καποτε το θεωρουσα ακατορθωτο, τωρα το περναω με μια ζωη), Life Force (γνωστο και σαν Salamander, όποιοι εχουν psp με custom firmware ας ριξουν μια ματια στο salamander collection που βγηκε μονο στην Ιαπωνία, ανεκτιμητη συλλογή), Jackal, Yie Ar Kung Fu, Kid Icarus, Excitebike, Lode Runner... 2
mousteris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Εμένα μου το είχε φέρει ο Άγιος Βασίλης, να ναι καλά το παλικάρι. Μακράν το καλύτερο παιχνίδι ήταν το Mario bros 3. Σε τηλεόραση παλιά που έπιανε κανάλια όπως τ αναλογικά ραδιόφωνα... Ακόμη θυμάμαι τη φωνή της μάνας μου "κάτσε διάβασε θα σου πάρω το καλώδιο" 4
giannis2156 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Εγω τοτε δεν ειχα γεννηθεί αλλα θυμάμαι PlayStation 1 αθάνατο κι τσιπ 1998 90,000χιλιάδες δραχμές
Oxygene Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Για μένα το peak των κονσολών ήταν η περίοδος 1985-2000, μετά άρχισαν να μιμούνται τα πισιά και η ποιότητα των παιχνιδιών έπεσε κατακόρυφα με κάποιες εξαιρέσεις (κυρίως Nintendo που ποτέ δεν έχασε τον χαραχτήρα της) 2
kariolikos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Θυμαμαι οτι για να το συνδεσουμε στην τηλεοραση ειχαμε φωναξει τον τηλεορασά της γειτονιας.
zio10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Την έχω ακόμη και μάληστα,σάν συλέκτης,3 φορές και το ένα είναι σφραγισμένο στο κουτί... Άραγε,η Nintendo,θα έχει κρατίσει καμία σφραγισμένη; Θα πόνταρα στο ναι 1
Oxygene Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Θυμάται κανείς το τηλεπαιχνίδι με παιδιά στον ANT1 το 1991 που παίζανε παιχνίδια του NES πώς λεγότανε; Από 'κεί θυμάμαι και τις πρώτες διαφημίσεις Super Mario Bros 1
manosfp Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Την έχω ακόμη και μάληστα,σάν συλέκτης,3 φορές και το ένα είναι σφραγισμένο στο κουτί... Άραγε,η Nintendo,θα έχει κρατίσει καμία σφραγισμένη; Να γίνω αδιάκριτος; Πότε την πήρες τη σφραγισμένη κονσόλα και πόσο; Και σε τι ποσό σήμερα δε θα έλεγες όχι για να τη δώσεις;
UraniaN Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μετά μου λένε για Playstation 3 και 4 και για Xbox 360 και Xbox One. Όποιος δεν έχει παίξει NES και δεν έχει πάρει και το εξάρτημα που έμπαιναν και οι κασέτες του 1ου gameboy και άλλα πολλά, δεν έχει ιδέα από ηλεκτρονικά παιχνιδια. Zelda, Asterix and Obelix, Mario και άστα να πάνε...!!! Ειδικά το Zelda. Μακράν η καλύτερη παιχνιδομηχανή που έχει βγει ποτέ. Να μην μιλήσουμε για το soundtrack στα παιχνίδια. Ακόμα τα θυμάμαι. Τα καλύτερα χρόνια ever.! Παίζω ακόμα με emulator στο pc P.S. : Αν δεν απατώμαι, έχει ψηφιστεί απο περιοδικό και από site στο internet, ως η καλύτερη παιχνιδομηχανή που έχει βγει ποτέ. 1
Oxygene Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 "Σε μια εποχή που δεν υπήρχε ούτε Virtual Reality ούτε Augmented Reality, το Super Mario Bros προσέφερε ατελείωτες ώρες διασκέδασης, χωρίς να νοιάζεται κανείς για την ποιότητα των γραφικών." Τα γραφικά του NES (αν και το gameplay έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο) έκαναν τεράστιο άλμα σε σχέση με κονσόλες δεύτερης γενιάς, όπως το Atari 2600
SEPULTURA Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Να γίνω αδιάκριτος; Πότε την πήρες τη σφραγισμένη κονσόλα και πόσο; Και σε τι ποσό σήμερα δε θα έλεγες όχι για να τη δώσεις; Μαζεύω ξανά κονσόλες απο το 2002 όταν οι μνήμες τον παιδικών χρόνων,άρχησαν να μου χτυπούν .Τα είχα μικρός και όπως πάντα,η μάνα μας τα έδωσε σε άλλα παιδιά μικρότερα για να κάνει χόρο στο πατάρι.Επιδή έχω και SNES σφραγισμένο και ΝΕS,το NES το πείρα απο φίλο (που είναι και στο forum)πρίν 5 χρόνια.Σαν τιμή το πείρα 250€,αλλά ο φίλος μου είπε την αλήθεια.,Εκείνος την πείρε πολύ πιο κάτω..Δε με πειραζε αυτό.Εγώ την ήθελα και την πείρα. Την βρήκε σε ένα παλιό κατάστημα γειτονιάς,ο οποίος άνθρωπος είχε στο πατάρι του 3 στο σύνολο ΑΘΙΚΤΑ!!! Ο φίλος τις πείρε αμέσως και μου πούλησε το ένα... Εάν θές να την δείς απο κοντά και όχι μόνο αυτή,στείλε μου μήνημα για να περάσεις να δείς το,Playroom μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα