giantzeron Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα. Ψάχνω να αγοράσω ένα Mp3 το οποίο να έχει τη δυνατότητα να ακούω μέσα στο μετρό που έχει φασαρία. Υπάρχει κάτι τέτοιο με καλή ποιότητα και ένταση? Ευχαριστω
Neg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα. Ψάχνω να αγοράσω ένα Mp3 το οποίο να έχει τη δυνατότητα να ακούω μέσα στο μετρό που έχει φασαρία. Υπάρχει κάτι τέτοιο με καλή ποιότητα και ένταση? Ευχαριστω iPod Shuffle το υποστηρίζει και το Spotify για συγχρονισμό μουσικής.
giantzeron Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Θέλω κάτι πιο εύχρηστο.. Όχι apple
Neg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Θέλω κάτι πιο εύχρηστο.. Όχι apple Όταν έγραψες ένα της προκοπής με δυνατή ένταση φαντάστηκα κάτι που να σου αντέξει στην πάροδο του χρόνου, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, μικρό σε μέγεθος, δυνατό ήχο και συγχρονισμό με μουσικές υπηρεσίες. Σε ποιόν τομέα δεν το βρίσκεις εύχρηστο; 3
Neg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Στο πως μεταφέρεις κομμάτια..? Άμα έχεις Spotify μέσω Spotify, άμα έχεις MP3 ή CD μέσω του iTunes αφού μπορείς να συγχρονίζεις διαφορετικές λίστες αναπαραγωγής κάθε φορά αντί να τα πετάς χύμα όλα σε ένα φάκελο και να ψάχνεις μετά. Φορτίζει μέσω του 3,5mm Headjack με USB στην άλλη άκρη
giantzeron Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Και πάλι νομίζω είναι ακριβό για όσα προσφέρει. Ούτε καν οθόνη δεν Έχει!
Neg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Και πάλι νομίζω είναι ακριβό για όσα προσφέρει. Ούτε καν οθόνη δεν Έχει! Όπως νομίζεις, ίσως βρεις κάτι άλλο με αυτά που ζητάς.
kekos123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 SANSA CLIP http://www.plaisio.gr/fotografia-video/hxos/mp3-mp4-ipod/SanDisk-MP3-Sansa-Clip-Sport-8GB-Blue-SDMX24-008G-G46B.htm
giantzeron Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 SANSA CLIP http://www.plaisio.gr/fotografia-video/hxos/mp3-mp4-ipod/SanDisk-MP3-Sansa-Clip-Sport-8GB-Blue-SDMX24-008G-G46B.htm Αυτο το θαβουν παντου απο οτι βλεπω...
Neg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Αυτο το θαβουν παντου απο οτι βλεπω... Δεν μας είπες, πόσα λεφτά είσαι διατεθειμένος να δώσεις, γιατί από την μία θες της προκοπής και από την άλλη βρίσκεις προβλήματα. Μην γνωρίζοντας το ποσό που διαθέτεις μπορώ να σου πω για παράδειγμα το iPod Nano με οθόνη αφής, ραδιόφωνο, 16gb, σχεδόν τρεις μέρες μπαταρία, bluetooth, Nike plus, Video Player και και και.. αλλά κοστίζει 170€ http://stechi.skroutzstore.gr/p.Apple-iPod-nano-16GB-7th-Generation-EU-Pink.1126776.html
technology_guy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 ipod touch 6th gen. Λες θέλεις κάτι εύχρηστο. Το μόνο εύχρηστο που μπορείς να βρεις και να ξέρεις τι ποιότητα έχει είναι αυτό. Αλλιώς πάρε ένα κινητό. Κι αυτό μπορεί να παίξει μουσική.
censOred Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Sansa στα 63 ευρώ τελική Αγόρασα τον Ιούνιο το 4gb στα 45 ευρώ απο το αντίστοιχο αγγλικό σάιτ. Η καλύτερη αγορά σε ηλεκτρονικό που εχω κάνει τον τελευταίο καιρό.Πληρως παραμετροποίησιμο,ιδιαίτερα μικρό,με κλιψακι για να κουμπώνει όπου γουστάρεις,δυνατή ένταση,διαβάζει τα πάντα,απλά τα πετάς μεσα στον φάκελο του. Αυτονομία με νορμαλ χρήση 3-4 μέρες.Το προτείνω με κλειστά μάτια. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2015 από censOred
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα