original911 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα. Για να μην ανοίγω νέα θέμα θα εκφράσω εδώ την απορία μου.ανακαλυψα στην οροφή του αυτοκινήτου ένα πολύ μικρό κομμάτι στο οποίο έχει φύγει το χρώμα και φαίνεται σκουριά από κάτω .να αρχίσω να ανησυχώ ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Αν δεν σας ενδιαφερει το θεμα αισθητικης θα πατε σε ενα χρωματοπωλειο αυτοκινητου και θα σας φτιαξει χρωμα του αμαξιου σας σε ενα μεταλλικο κουτακι.Εγω τοτε ειχα δωσει 15ε. Ξυνεις την επιφανεια μεχρι να φανει καθαρο μεταλλο και βαζεις με ενα πινελακι χρωμα. Τωρα σε περιπτωση που ξυνεις και ειναι σαπιο δηλαδη δεν βρισκεις καθαρο μεταλλο θα σταματησεις και θα βαλεις μινιο και μετα χρωμα Εγω στις αρχες εβαζα ασταρι και χρωμα αλλα απο ενα σημειο και μετα μονο χρωμα και κανενα προβλημα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
original911 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Αν δεν σας ενδιαφερει το θεμα αισθητικης θα πατε σε ενα χρωματοπωλειο αυτοκινητου και θα σας φτιαξει χρωμα του αμαξιου σας σε ενα μεταλλικο κουτακι.Εγω τοτε ειχα δωσει 15ε. Ξυνεις την επιφανεια μεχρι να φανει καθαρο μεταλλο και βαζεις με ενα πινελακι χρωμα. Τωρα σε περιπτωση που ξυνεις και ειναι σαπιο δηλαδη δεν βρισκεις καθαρο μεταλλο θα σταματησεις και θα βαλεις μινιο και μετα χρωμα Εγω στις αρχες εβαζα ασταρι και χρωμα αλλα απο ενα σημειο και μετα μονο χρωμα και κανενα προβλημα.. Αν σε ενδιαφέρει το αισθητικό αποτέλεσμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Αν σε ενδιαφέρει το αισθητικό αποτέλεσμα? Mάλλον φανοποιό !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα