Dare-Devil Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα. Λοιπόν το θέμα έχεις όπως λέει ο τίτλος .Σκάσιμο χρώματος και σκουριά τοπικά σε σημεία πάνω στον ουρανό του αυτοκινήτου.Αυτό που θέλω είναι να σταματήσω την επέκταση της σκουριάς και μόνο δεν ξέρω π.χ αν μόνο με το στοκάρισμα σε φανοποιείο λύνεται μια και καλή το πρόβλημα χωρίς να βαφτεί το αμάξι γιατί ΔΕΝ με ενδιαφέρει το αισθητικό αποτέλεσμα (π.χ βάψιμο ή πιστότητα χρώματος) .Με ενδιαφέρει η ουσία. Να σταματήσω την επέκταση της σκουριάς.Για αυτό επειδή με ενδιαφέρει η ουσία και όχι το αισθητικό κομμάτι θα θελα να μου προτείνετε καλά φανοποιεία στην Αθήνα και φθηνά όσο γίνεται (δεν θέλω μια ημιμόνιμη λύση του προβλήματος. Θέλω καλή δουλειά)Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία με τέτοια προβλήματα μιας και ποτέ δεν χρειάστηκα κάτι τέτοιο οπότε συμβουλές προτάσεις μαγαζιών κτλ θα με βοήθαγαν πάρα πολύ !Σας ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 τι αμαξι ειναι? ειχες καποτε σχαρα ε? πρεπει να εχει προχωρησει και απο μεσα η σκουρια οποτε μονο με λαμαρινα να βγαλεις καλη ακρη. ενα καλο συστημα που εχω βρει εγω για να βγαινει τοπικα η σκουρια ειναι.... παιρνεις ενα wd40 μεγαλο σπρεϊ.βαζεις λιγο επανω στην σκουρια και με μια συρματοβουρτσα αρχιζεις και τριβεις δυνατα.θα δεις οτι την βγαζει την σκουρια.σκουπιζεις με ενα πανι και ξανα το ιδιο μεχρι να δεις οτι εχει μεινει μονο καθαρο μεταλλο και δεν εχει σκουρια.μετα ασταρωμα και βαψιμο εστω και τοπικα γιατι μπορει εσενα να μην σε ενδιαφερει αλλα εαν δεν το βαψεις και βαλεις πχ μονο στοκο (οπου ο σιδηροστοκος εχει πορους),αργα η γρηγορα θα σου την ξαναπεταξει την σκουρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keravnos21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Τρίψιμο και στοκαρισμα και εισαι οκ δεν χρειαζεται βαψιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 οχι δεν χρειαζεται βαψιμο...και σε κανενα χρονο που θα του ξαναπεταξει σκουρια παλι τα ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 οχι δεν χρειαζεται βαψιμο...και σε κανενα χρονο που θα του ξαναπεταξει σκουρια παλι τα ιδια. Το αμάξι είναι mitsubishi L200 4x4 2.5 lt diesel του 2004 διπλοκάμπινο . Eίναι καθαρά για αγροτικές δουλιές και τίποτα παραπάνω. Ζήτημα να κάνει 1000 χλμ το έτος καθώς χρησιμοποιείται για ένα μήνα κάθε χρόνο για το μάζεμα ελιάς .Όχι σχάρα δεν είχα . Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ίσως (μεταχειρισμένο ) Θέλω να γίνει σωστή δουλειά . όχι να ξανατρέχω . Οπότε βάψιμο στοκάρισμα όπως λες . Κανα καλό φθηνό φανοποιείο στην ΑΘΗΝΑ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 δεν μπορω να σε βοηθησω Αθηνα δυστηχως γιατι δεν μενω Αθηνα.αλλα οπου και να πας τα ιδια θα ακουσεις πανω κατω.τις ιδιες τιμες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ermis1964 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Σαν κατι νά τρίφτηκε στην λαμαρίνα μοιάζει.Ξέρω καλό φανοποιό στούς Αγ,Αναργύρους.Αν σε ενδιαφέρει τό λές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Σαν κατι νά τρίφτηκε στην λαμαρίνα μοιάζει.Ξέρω καλό φανοποιό στούς Αγ,Αναργύρους.Αν σε ενδιαφέρει τό λές. Mε βολεύει . Τουλάχιστον 3 φορές την βδομάδα περνάω απο κει !!! Στείλε π.μ να πάρω καμία προσφορά !!! Παιδιά οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι ευπρόσδεκτη!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ermis1964 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Mε βολεύει . Τουλάχιστον 3 φορές την βδομάδα περνάω απο κει !!! Στείλε π.μ να πάρω καμία προσφορά !!! Παιδιά οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι ευπρόσδεκτη!!!! Σού έστειλα μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα. Λοιπόν το θέμα έχεις όπως λέει ο τίτλος .Σκάσιμο χρώματος και σκουριά τοπικά σε σημεία πάνω στον ουρανό του αυτοκινήτου. Αυτό που θέλω είναι να σταματήσω την επέκταση της σκουριάς και μόνο δεν ξέρω π.χ αν μόνο με το στοκάρισμα σε φανοποιείο λύνεται μια και καλή το πρόβλημα χωρίς να βαφτεί το αμάξι γιατί ΔΕΝ με ενδιαφέρει το αισθητικό αποτέλεσμα (π.χ βάψιμο ή πιστότητα χρώματος) .Με ενδιαφέρει η ουσία. Να σταματήσω την επέκταση της σκουριάς. Για αυτό επειδή με ενδιαφέρει η ουσία και όχι το αισθητικό κομμάτι θα θελα να μου προτείνετε καλά φανοποιεία στην Αθήνα και φθηνά όσο γίνεται (δεν θέλω μια ημιμόνιμη λύση του προβλήματος. Θέλω καλή δουλειά) Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία με τέτοια προβλήματα μιας και ποτέ δεν χρειάστηκα κάτι τέτοιο οπότε συμβουλές προτάσεις μαγαζιών κτλ θα με βοήθαγαν πάρα πολύ ! Σας ευχαριστώ!!! Αυτό που δείχνεις φίλε μου δεν είναι σκουριά, είναι σάπισμα, και το σάπισμα ξεκινάει από τη μέσα μεριά της λαμαρίνας. Αν προσπαθήσεις να αφαιρέσεις τη σκουριά, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τρυπήσεις τη σάπια λαμαρίνα. Στοκάρισμα ή κόψιμο του σάπιου κομματιού και τοποθέτηση μπαλώματος είναι ημιμόνιμη λύση. Ο μόνος τρόπος για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα είναι να αντικαταστήσεις το φύλλο του ουρανού με νέο, μόνο που αν ακούσεις το κόστος για τέτοια δουλειά θα πεις "άσε, καλύτερα να το μπαλώνω κάθε τόσο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Αυτό που δείχνεις φίλε μου δεν είναι σκουριά, είναι σάπισμα, και το σάπισμα ξεκινάει από τη μέσα μεριά της λαμαρίνας. Αν προσπαθήσεις να αφαιρέσεις τη σκουριά, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τρυπήσεις τη σάπια λαμαρίνα. Στοκάρισμα ή κόψιμο του σάπιου κομματιού και τοποθέτηση μπαλώματος είναι ημιμόνιμη λύση. Ο μόνος τρόπος για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα είναι να αντικαταστήσεις το φύλλο του ουρανού με νέο, μόνο που αν ακούσεις το κόστος για τέτοια δουλειά θα πεις "άσε, καλύτερα να το μπαλώνω κάθε τόσο". H αλλαγή της λαμαρίνας δεν θα έχει αρνητικά στην δομική ακαμψία του αυτοκινήτου ; Κάτσε... μιλάς για κόψιμο ουρανού και συγκόλληση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 H αλλαγή της λαμαρίνας δεν θα έχει αρνητικά στην δομική ακαμψία του αυτοκινήτου ; Κάτσε... μιλάς για κόψιμο ουρανού και συγκόλληση ; Κάτσε, για αγροτικό δεν μιλάμε? Τα αγροτικά δεν έχουν αυτοφερόμενο αμάξωμα, έχουν σασί τύπου σκάλας. Ότι και να κάνεις στην καμπίνα, η ακαμψία ΔΕΝ πρόκειται να επηρεαστεί. Επίσης κόψιμο ουρανού και συγκόλληση θα γίνει στην περίπτωση μπαλώματος, στην αλλαγή φύλλου ουρανού απλά ξεποντάρεται το παλιό φύλλο και ποντάρεται το νέο, δεν κόβεται τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Παλια ηξερα εδω οι δικοι μας κολουσανε μισα αυτοκινητα... Σε αυτα θα κολωσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cger Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δεν καταλαβαίνω το λόγο που πρέπει να κοπεί κομμάτι του ουρανού όπως αναφέρετε και πιο πάνω. Ένας καλός φανοποιός σε καμία περίπτωση δεν θα κόψει ουρανό ακόμα και σε αυτοκίνητα που έχει πέσει κάτι στον ουρανό εκτός αν έχει φάει τέτοιο χτύπημα που θα δικαιολογεί την αλλαγή ουρανού. Εγώ νομίζω ότι θέλει τρίψιμο εξωτερικά, λύσιμο ουρανού από άμεσα και αστάρωμα και βάψιμο μέσα-έξω στον ουρανό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δεν καταλαβαίνω το λόγο που πρέπει να κοπεί κομμάτι του ουρανού όπως αναφέρετε και πιο πάνω. Το εξήγησα αυτό στο post #10, αφαιρώντας τη σκουριά θα μείνει τρύπα στη λαμαρίνα, και ο μόνος τρόπος να κλείσει αυτή η τρύπα είναι με μπάλωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα