Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!
Έχω ένα πρόβλημα και ζητώ την βοήθειά σας.
Στα επισυναπτόμενα αρχεία θα δείτε το πρόβλημα.
Όταν ανοίγω το pc μετά απο 5 λεπτά (μερικές φορές και λιγότερο), "crashάρει" (μερικές φορές μου βγάζει και μπλέ οθόνη εάν δεν παραμείνει στη μαύρη οθόνη) κι αναγκάζομαι να κάνω restart το pc και βέβαια restore τις καρτέλες του firefox μου.Επανεγκατέστησα τον firefox.Άλλαξα το HD καλώδιο με DVI καλώδιο. Εδώ και 10 λεπτά, αποσύνδεσα και την κάμερα.Δεν ξέρω εάν όλα αυτά παίζουν ρόλο βέβαια.

Κάθε βοήθεια, δεκτή.

Ξαναchrashαρε, έκανα επανεκκίνηση αλλά η οθόνη δείχνει να μην αναγνωρίζει την πηγή απ' όπου θα πάρει σήμα.Έπαιξα μαζί της αλλά μάταια.Μήπως παίζει κάτι με την οθόνη?

Η οθόνη είναι αυτή

post-71021-0-25324300-1445425261_thumb.jpg

post-71021-0-73534000-1445425267_thumb.jpg

Δημοσ.

Πιο πολυ η καρτα γραφικων φαινεται να εχει θεμα -ειτε οι drivers ειτε η ιδια η καρτα- παρα η οθονη.
Δοκιμασε την οθονη σε καποια αλλη πηγη και δες αν δουλευει σε πρωτη φαση.
Μετα πας για uninstall και καθαρισμο των υπολειμματων απο τους drivers που εχει τωρα και εγκατασταση με τους πιο νεους.

Δημοσ.

Έχετε δίκιο, παιδιά!

Δοκίμασα το laptop στην οθόνη και η οθόνη λειτουργεί μία χαρά.

Θα προσπαθήσω να κάνω τις ενέργειες που προτείνει ο χρηστης sistah κι εάν συναντήσω κάποιο πρόβλημα, ενημερώνω.
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο σας!

Δημοσ.

Πρόλαβα και το έτρεξα το προγραμματάκι.Τώρα κάνω restart.Θα πρέπει να κάνω κάτι άλλο?

Πρόλαβα και το έτρεξα το προγραμματάκι.Τώρα κάνω restart.Θα πρέπει να κάνω κάτι άλλο?

Σορρυ.Δεν πρόσεξα πριν οτι θα πρέπει να εγκαταστήσω τους πιο νέους drivers.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έκανα αυτό που μου πρότεινες sistah.

Τελικά, εδώ και μία εδομάδα περίπου, πάλι τα ίδια !!
Τί θα μπορούσα να κάνω τώρα? Ποιά η επόμενη κίνηση?

Δημοσ.

Με αυτά που λες οτι σου εμφανίζει μου κάνει πιο πολύ για πρόβλημα Hardware παρά λογισμικού. Εγώ σε πρώτη φάση θα δοκίμαζα να κάνω ένα Format στο PC κι αν μου συνεχιζόταν το πρόβλημα θα έψαχνα το Hardware(εμένα μου έκανε κάτι παρόμοιο πχ όταν είχε πρόβλημα το τροφοδοτικό).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...