funbreaker Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Η μητέρα μου έχει προβλήματα με τις αρθρώσεις στα γόνατα, στην μέση και γενικά στην σπονδυλική στήλη που φτάνει μέχρι τον αυχένα και της προκαλεί και ζάλη. Έχουμε πάει σε 800 γιατρούς αλλά δεν είδαμε βελτίωση. Δεν ξέρω τα όρια των δυνατών θεραπειών αλλά αμφιβάλω αν τα αγγίξαμε. Γι αυτό ψάχνω για κάποιον ορθοπεδικό που από την εμπειρία σας διαπιστώσατε πως έχει καλή επιστημονική κατάρτηση και όρεξη να ασχοληθεί.
mix@lis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Για Θεσσαλονίκη δεν ξέρω, αλλά, αν ενδιαφέρεσαι για Αθήνα μπορώ να σου συστήσω έναν κορυφαίο ορθοπεδικό! Περαστικά στη μητέρα σου! 1
johnieXoX Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 για αθήνα θα με ενδιέφερε εμένα ένας κορυφαίος ορθοπεδικός. ειδικά αν ήταν και οικονομικός..
greekparot Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Η μητέρα μου έχει προβλήματα με τις αρθρώσεις στα γόνατα, στην μέση και γενικά στην σπονδυλική στήλη που φτάνει μέχρι τον αυχένα και της προκαλεί και ζάλη. Έχουμε πάει σε 800 γιατρούς αλλά δεν είδαμε βελτίωση. Δεν ξέρω τα όρια των δυνατών θεραπειών αλλά αμφιβάλω αν τα αγγίξαμε. Γι αυτό ψάχνω για κάποιον ορθοπεδικό που από την εμπειρία σας διαπιστώσατε πως έχει καλή επιστημονική κατάρτηση και όρεξη να ασχοληθεί. Σου εστειλα μνμ αλλα δεν δεχεσαι για καποιονλογο pm. Ισως ειναι full το inbox σου. Αν το κανεις στειλε μου μνμ.
funbreaker Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Σου εστειλα μνμ αλλα δεν δεχεσαι για καποιονλογο pm. Ισως ειναι full το inbox σου. Αν το κανεις στειλε μου μνμ. Ναι είχε γεμίσει. Σου στέλνω.
David20 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Η μητέρα μου έχει προβλήματα με τις αρθρώσεις στα γόνατα, στην μέση και γενικά στην σπονδυλική στήλη που φτάνει μέχρι τον αυχένα και της προκαλεί και ζάλη. Έχουμε πάει σε 800 γιατρούς αλλά δεν είδαμε βελτίωση. Δεν ξέρω τα όρια των δυνατών θεραπειών αλλά αμφιβάλω αν τα αγγίξαμε. Γι αυτό ψάχνω για κάποιον ορθοπεδικό που από την εμπειρία σας διαπιστώσατε πως έχει καλή επιστημονική κατάρτηση και όρεξη να ασχοληθεί. Σε εχω : Πεταλωτιδης Γεωργιος,ηταν (δεν ξερω αν ειναι ακομη ,στο ΙΚΑ Ακροπολεως,γνωστο ως "πετρινο") Εξαιρετικος επιστημονας ,πολυ καλος ανθρωπος, δινει προτεραιοτητα να εξεταζει πρωτα τους εργαζομενους γενικα... Με εκανε καλα δυο φορες την μεση μου,καθως και ενα θεμα που ειχα στα ποδια σοβαρο.(Ειχα συνδρομο ταρσιαιου σωληνα).Πραγματικος μαγος,προσωπικα μονο αυτον εμπιστευομαι εδω και χρονια. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2015 από David20
funbreaker Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Σε εχω : Πεταλωτιδης Γεωργιος,ηταν (δεν ξερω αν ειναι ακομη ,στο ΙΚΑ Ακροπολεως,γνωστο ως "πετρινο") Εξαιρετικος επιστημονας ,πολυ καλος ανθρωπος, δινει προτεραιοτητα να εξεταζει πρωτα τους εργαζομενους γενικα... Με εκανε καλα δυο φορες την μεση μου,καθως και ενα θεμα που ειχα στα ποδια σοβαρο.Ειχα συνδρομο ταρσιαιου σωληνα.Πραγματικος μαγος,προσωπικα μονο αυτον εμπιστευομαι εδω και χρονια. thanks φίλε, θα τον ψάξω. Αυτός είναι?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μπορειτε να μου πειτε και μενα ποιος ειναι ο κορυφαιος ορθοπεδικος στην αθηνα;σε πμ
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Έχουμε πάει σε 800 γιατρούς αλλά δεν είδαμε βελτίωση. Δεν ξέρω τα όρια των δυνατών θεραπειών αλλά αμφιβάλω αν τα αγγίξαμε. Γι αυτό ψάχνω για κάποιον ορθοπεδικό που από την εμπειρία σας διαπιστώσατε πως έχει καλή επιστημονική κατάρτηση και όρεξη να ασχοληθεί. Μάλιστα, 800 γιατροί και ακόμα αμφιβάλλεις αν εφαρμόστηκε οτι υπάρχει και οτι μπορεί να παρέχει η ιατρική επιστήμη. Μπορειτε να μου πειτε και μενα ποιος ειναι ο κορυφαιος ορθοπεδικος στην αθηνα;σε πμ Δεν υπάρχει κορυφαίος γιατρός, αυτό αποτιμάται μόνο με δείκτες και ποσοτικές μεταβλητές σε μια σύγκριση γιατρών, ο καθένας αναφέρει αυτόν που νομίζει οτι είναι κορυφαίος βάσει εμπειριών προσωπικών και μη. 1
funbreaker Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μάλιστα, 800 γιατροί και ακόμα αμφιβάλλεις αν εφαρμόστηκε οτι υπάρχει και οτι μπορεί να παρέχει η ιατρική επιστήμη. Μάλιστα. Προφανώς και δεν είναι 800 αλλά 5-6 οι μισοί εκ των οποίων του δημοσίου που σε έχουν χεσμένο. Δεν κατάλαβα αν πίστευες πως πήγαμε όντως σε 800 ή αν αμφέβαλες πως έχοντας πάει σε μονοψήφιο αριθμό γιατρών, ειδικά όταν μέρος αυτών είναι του δημοσίου, υπάρχει περίπτωση να μην έξάντλησαν όλες τις δυνατότητες. Δεν υπάρχει κορυφαίος γιατρός, αυτό αποτιμάται μόνο με δείκτες και ποσοτικές μεταβλητές σε μια σύγκριση γιατρών, ο καθένας αναφέρει αυτόν που νομίζει οτι είναι κορυφαίος βάσει εμπειριών προσωπικών και μη. Φυσικά και υπάρχουν κορυφαία όπως και σε κάθε επάγγελμα. Αυτό κρίνεται από: Την επιστημονική κατάρτηση, που προφανώς διαφέρει από άτομο σε άτομο. Τις εμπειρίες, που προφανώς άλλοι έχουν λίγες και άλλοι πολλές Τον χαρακτήρα, καθώς αν κάποιος είναι τεμπέλης, αντικοινωνικός ή έχει πρόβλημα επικοινωνίας δεν μπορεί να είναι κορυφαίος ακόμα κι αν έχει τα παραπανω στο full. Προφανώς και εμπεριέχονται και υποκειμενικά κριτίρια στο πως εκλαμβάνει ο κάθε πελάτης τους παραπάνω παράγοντες αλλά αυτό δεν αναιρεί την ύπαρξη κορυφαίων γιατρών. Το δύσκολο είναι να καταφέρεις να τους βρεις.
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μάλιστα. Προφανώς και δεν είναι 800 αλλά 5-6 οι μισοί εκ των οποίων του δημοσίου που σε έχουν χεσμένο. Δεν κατάλαβα αν πίστευες πως πήγαμε όντως σε 800 ή αν αμφέβαλες πως έχοντας πάει σε μονοψήφιο αριθμό γιατρών, ειδικά όταν μέρος αυτών είναι του δημοσίου, υπάρχει περίπτωση να μην έξάντλησαν όλες τις δυνατότητες. Φυσικά και υπάρχουν κορυφαία όπως και σε κάθε επάγγελμα. Αυτό κρίνεται από: Την επιστημονική κατάρτηση, που προφανώς διαφέρει από άτομο σε άτομο. Τις εμπειρίες, που προφανώς άλλοι έχουν λίγες και άλλοι πολλές Τον χαρακτήρα, καθώς αν κάποιος είναι τεμπέλης, αντικοινωνικός ή έχει πρόβλημα επικοινωνίας δεν μπορεί να είναι κορυφαίος ακόμα κι αν έχει τα παραπανω στο full. Προφανώς και εμπεριέχονται και υποκειμενικά κριτίρια στο πως εκλαμβάνει ο κάθε πελάτης τους παραπάνω παράγοντες αλλά αυτό δεν αναιρεί την ύπαρξη κορυφαίων γιατρών. Το δύσκολο είναι να καταφέρεις να τους βρεις. Αν πιστεύεις οτι οι γιατροί του δημοσίου σε έχουν χεσμένο τότε αντι να χάνεις χρόνο και ίσως χρήμα βρες κάποιον ιδιώτη που δεν θα σε έχει γραμμένο και θα ασχοληθεί. Φαινομενικά γιατροί με μεγάλη επιστημονική κατάρτιση και με εμπειρία υπάρχουν πολλοί πλέον, δύσκολα μπορείς να το καταλάβεις και να κρίνεις εκτός αν είσαι του χώρου ή έχεις στην διάθεσή σου πραγματικά βιογραφικά, αν βασίζεσαι σε αναζήτηση από το google και στο πως αυτοπαρουσιάζεται ο κάθε γιατρός σε δική του ιστοσελίδα ή σε ιστοσελίδα νοσοκομείου που εργάζεται και γράφει κάποια πράγματα για τον εαυτό του τότε χαιρετίσματα. Ο μόνος τρόπος να μάθεις όσο ποιο αντικειμενικά γίνεται έναν πραγματικά καλό γιατρό είναι να βρεις άλλους γιατρούς και να τους ρωτήσεις ποιον συνάδελφό τους θεωρούνε ως τον καλύτερο. Αλλά δύσκολα να το κάνεις αυτό.
funbreaker Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) [OFFTOPIC] Αν πιστεύεις οτι οι γιατροί του δημοσίου σε έχουν χεσμένο τότε αντι να χάνεις χρόνο και ίσως χρήμα βρες κάποιον ιδιώτη που δεν θα σε έχει γραμμένο και θα ασχοληθεί. Φαινομενικά γιατροί με μεγάλη επιστημονική κατάρτιση και με εμπειρία υπάρχουν πολλοί πλέον, δύσκολα μπορείς να το καταλάβεις και να κρίνεις εκτός αν είσαι του χώρου ή έχεις στην διάθεσή σου πραγματικά βιογραφικά, αν βασίζεσαι σε αναζήτηση από το google και στο πως αυτοπαρουσιάζεται ο κάθε γιατρός σε δική του ιστοσελίδα ή σε ιστοσελίδα νοσοκομείου που εργάζεται και γράφει κάποια πράγματα για τον εαυτό του τότε χαιρετίσματα. Ο μόνος τρόπος να μάθεις όσο ποιο αντικειμενικά γίνεται έναν πραγματικά καλό γιατρό είναι να βρεις άλλους γιατρούς και να τους ρωτήσεις ποιον συνάδελφό τους θεωρούνε ως τον καλύτερο. Αλλά δύσκολα να το κάνεις αυτό. [/OFFTOPIC] [OFFTOPIC] Ως προς τους γιατρούς του δημοσίου η απάντηση είναι πως λόγω χειρότερης αμοιβής, μεγαλύτερου φόρτου εργασίας και χειρότερων συνθηκών δουλειάς η πιθανότητα να έχεις καλή εξυπηρέτηση είναι μικρότερη. Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις μιας και ενέπλεξα τον παράγοντα της πιθανότητας. Οπότε μιας και εκεί είναι τζάμπα μπορώ να δοκιμάζω μήπως και πετύχω κάπου καλή εξυπηρέτηση, πράγμα που μου έχει συμβεί σε άλλες περιπτώσεις. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μου συνέβει. Ως προς το πως μπορείς να βρεις καλό γιατρό και όλα αυτά που λες, ναι ισχύουν. Επειδή όμως εγώ δεν έχω το εργαλείο που λες, την δημοσκόπηση δηλαδή σε γιατρούς, χρησιμοποιώ την εξής μέθοδο: ρωτάω κριτικές από ασθενείς για να μεγιστοποιήσω την πιθανότητα κάποιος από αυτούς να είναι καλός με βάση τα προαναφερόμενα κριτήρια. Πιστεύω δηλαδή πως κάποιος με καλές κριτικές έχει περισσότερες πιθανότητες να πληρεί τα κριτήρια που είπαμε παρά κάποιος με κακές κριτικές. Αν διαφωνείς τότε πρότεινέ μου καλύτερη και ρεαλιστική μέθοδο πιθανής εύρεσης καλού γιατρού. Αν δεν διαφωνείς αναρωτιέμαι γιατί βγάζεις το thread εκτός θέματος. [/OFFTOPIC] Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2015 από funbreaker
David20 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 thanks φίλε, θα τον ψάξω. Αυτός είναι? Δυστυχως η φωτο με ξεγελαει,δεν ειμαι βεβαιος.Καλυτερα βρες το τηλ του ,εχει νομιζω ιατρειο στην Τσιμισκη,αν θυμαμαι καλα...Και στο ΙΚΑ Ακροπολεως ρωτα αν ειναι ακομη εκει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα