Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Σωστά, πρέπει να υιοθετήσουμε τις προτιμήσεις σου και όχι τις δικές μας που μας εξυπηρετούν! (και δεν υπάρχει και το ροζ καπέλο πλεον στα εικονίδια)

• Like 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το καλό με το Apple music είναι ότι σε όποιο καλλιτέχνη έχεις στο iTunes σου, μπορείς να ακούσεις ΟΛΑ τα albums του χωρίς να τα έχεις. On demand, όποιο τραγούδι από αυτά θες κτλ κτλ. 

Το μόνο drawback είναι ότι δεν μπορείς να το βάλεις σε iPhone και να το πάρεις μαζί σου (on the fly). Αλλά για preview σε ένα CD ή για να ακούς νέους και μη καλλιτέχνες ΧΩΡΙΣ να έχεις κατεβάσει την μουσική τους είναι χαλάλι τα 7€ τον μήνα. Για την ακρίβεια, ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις download την μουσική. Δεν δοκίμασα να το βάλω σε iPhone... αλλά τώρα που το λέμε θα το κάνω. 

Δεν ασχολείσαι με torrent, με αρχειοθέτηση, με με με με.. Απλά πας στον καλλιτέχνη, πατά all music και έχεις μπροστά σου όλη την δισκογραφία του έτοιμη να σε περιμένει. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Το καλό με το Apple music είναι ότι σε όποιο καλλιτέχνη έχεις στο iTunes σου, μπορείς να ακούσεις ΟΛΑ τα albums του χωρίς να τα έχεις. On demand, όποιο τραγούδι από αυτά θες κτλ κτλ. 

Το μόνο drawback είναι ότι δεν μπορείς να το βάλεις σε iPhone και να το πάρεις μαζί σου. Αλλά για preview σε ένα CD ή για να ακούς νέους και μη καλλιτέχνες ΧΩΡΙΣ να έχεις κατεβάσει την μουσική τους είναι χαλάλι τα 7€ τον μήνα. Για την ακρίβεια, ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις download την μουσική του. Δεν δοκίμασα να το βάλω σε iPhone... αλλά τώρα που το λέμε θα το κάνω. Άρα παίζει να μην έχει κανένα drawback!

Δεν ασχολείσαι με torrent, με αρχειοθέτηση, με με με με.. Απλά πας στον καλλιτέχνη, πατά all music και έχεις μπροστά σου όλη την δισκογραφία του έτοιμη να σε περιμένει. 

Αν υπήρχε μια μουσική υπηρεσία που να εξυπηρετούσε το 100% των χρηστών, δεν θα υπήρχαν οι υπόλοιπες... 

Δημοσ.

Αν υπήρχε μια μουσική υπηρεσία που να εξυπηρετούσε το 100% των χρηστών, δεν θα υπήρχαν οι υπόλοιπες... 

Μιλάς με γρίφους γέροντα. Τι εννοείς ωρέ;

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μιλάς με γρίφους γέροντα. Τι εννοείς ωρέ;

Εννοώ ρε παιδί μου πως δεν γίνεται να έχεις την τέλεια υπηρεσία σε όλους τους τομείς και για όλα τα γούστα. Γι'αυτό έχουμε τόσες πολλές ώστε ο κάθε χρήστης να επιλέγει αυτό που του ταιριάζει και εξυπηρετεί καλύτερα. Έχω τόσα χρονια και γω μια χαρά οργανωμένη τη μουσική μου στο itunes και ενώ έχω πληρώσει και όλες τις άλλες εναλλακτικές, πάντα επιστρέφω στην apple και το itunes. Ειδικά όταν τυχαίνει και όλες οι συσκευές μου σε μια χρονική περίοδο να είναι από την apple (mac, apple tv, iphone & itunes στο PC), η συγκεκριμένη υπηρεσία με βολεύει πολύ περισσότερο από τις άλλες και δεν υπάρχει περίπτωση να την αλλάξω. :)

Εδώ μου την "είπαν" επειδή λόγω δουλειάς πετάω 2 φορές την εβδομάδα και ανέφερα το θέμα της offline ακρόασης της μουσικής... Τι να κάνω, να γυρίσω στα 18 και να πάω φροντιστήριο ώστε οι μετακινήσεις μου να είναι σύντομες και ...online μέσω του whats Up?  :devil:

Δημοσ.

Εγω θα την φτιαξω αυτη

Να μου τα σκατε χοντρα να τα χαλαω σε codeine και να ακουω ολη μερα Kurt Cobain

Δημοσ.

μα το spotify έχει Offline ακρόαση.. την χρησιμοποιώ στο Android 2din του αμαξιου.. κάθε φορά που μπαίνω στο πάρκινγκ με το wifi προσθέτει ότι νέο τραγούδι έχω βάλει στις λίστες μου και το έχω όπου και να πάω σε 320kbps.

Ειδικά τα 4.5€ που πληρώνω spotify premium λόγω προσφοράς το κάνει unbeatable από οτιδήποτε..

Δημοσ.

Offline έχει και το Apple Music... άλλο είπα άλλο λες. 

Και μάλλον, έχει και να βάζεις την μουσική σε όποια συσκευή σου θέλεις επειδή μπορείς να την κάνεις DOWNLOAD στον Η/Υ σου. 

Ακόμα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν το spotify έχει να μπορείς να δεις όλη την δισκογραφία ενός καλλιτέχνη. Όχι ψάχνοντας, αλλά (π.χ.) να έχεις τον καλλιτέχνη σαν follow ας πούμε και να έχεις την επιλογή για "all music" του συγκεκριμένου καλλιτέχνη. Και εκεί μέσα να σου έχει όλα τα albums του με όλα τα τραγούδια τους.

Δημοσ.

Offline έχει και το Apple Music... άλλο είπα άλλο λες.

Και μάλλον, έχει και να βάζεις την μουσική σε όποια συσκευή σου θέλεις επειδή μπορείς να την κάνεις DOWNLOAD στον Η/Υ σου.

Ακόμα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν το spotify έχει να μπορείς να δεις όλη την δισκογραφία ενός καλλιτέχνη. Όχι ψάχνοντας, αλλά (π.χ.) να έχεις τον καλλιτέχνη σαν follow ας πούμε και να έχεις την επιλογή για "all music" του συγκεκριμένου καλλιτέχνη. Και εκεί μέσα να σου έχει όλα τα albums του με όλα τα τραγούδια τους.

Εννοείται έχει..Screenshot_2015_10_23_15_10_04.jpg

Screenshot_2015_10_23_15_09_48.jpg

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

μα το spotify έχει Offline ακρόαση.. την χρησιμοποιώ στο Android 2din του αμαξιου.. κάθε φορά που μπαίνω στο πάρκινγκ με το wifi προσθέτει ότι νέο τραγούδι έχω βάλει στις λίστες μου και το έχω όπου και να πάω σε 320kbps.

Ειδικά τα 4.5€ που πληρώνω spotify premium λόγω προσφοράς το κάνει unbeatable από οτιδήποτε..

Φυσικά έχει, απλά σχολιάζαμε τη free version του. 

• Like 1
Δημοσ.

Άλλαξα απο Spotify σε Apple Music. Αντικειμενικά, και οι 2 υπηρεσίες είναι πολύ ωραίες. Το Apple Music έχει μπόλικα bugs να φτιάξει, νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα μου μαζί του, κατά τα άλλα, ποικιλία, interface, features είναι πολύ δυνατό. Το γεγονός ότι το Spotify πουλάει personal data με χάλασε... Ρε γμτ, δεν μπορώ να με αντιμετωπίζει η κάθε εταιρεία σαν αμτικείμενο προς πώληση, με χαλάει... Δεν με πειράζει να πληρώσω για κάτι που μου αρέσει και αξίζει τα λεφτά του. Έχω σταματήσει να έχω οτιδήποτε σε google για αυτό το λόγο, και θέλω να ξεφορτωθώ και άλλα.. Η Apple έχει το iAd αλλά δεν είναι personalised και αυτό παέι και έρχεται.. Δεν ξέρω, προσωπικά το βλέπω σαν θέμα σεβασμού.. Βέβαια, κανείς δεν είναι τέλειος... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...