Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια η πηγη ειναι το site phonearena και τα γραφει σε δολλαρια. Δεν αναφερει το site για τις τιμες σε καθε αγορα, πως να γραψει ο perambulator κατι που δεν υπαρχει στην πηγη που μετεφρασε?

Google search και το προσθέτει σε παρένθεση. Σιγά το δύσκολο

http://www.apple.com/gr/music/membership/

• Like 2
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βασικά υπάρχουν πολλοί που δεν το έχουν πάρει είδηση ακόμη ότι είναι συνδρομητές.

Το ίδιο συμβαίνει και με αυτόν που θα βάλει 2 μήνες Trial Spotify με αυτόματη ανανέωση μέσω πιστωτικής ή PayPal. Μην ξεχνάς ότι στο AppStore δεν δέχεται PayPal οπότε αν δεν έχεις πιστωτική προσπαθεί να τραβήξει λεφτά από το Balance που έβαλες με την iTunes κάρτα. Αν δεν έχεις λεφτά εκεί μέσα και όσους ξέρω με iPhone αγοράζουν τέτοιες κάρτες κάθε φορά για εφαρμογές, τότε ακυρώνεται η υπηρεσία οπότε λίγο δύσκολο να είναι πολλοί αυτοί.

Δημοσ.

Ειναι αρκετα δελεαστικη προταση το Apple Music κι απο αποψη χρηματων αλλα και περιεχομενου.

Ομως το Spotify κατα την αποψη μου ακομα δεν το εχει φτασει.

Καλο ειναι για τον καταναλωτη να υπαρχουν ανταγωνιστικες υπηρεσιες

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι αρκετα δελεαστικη προταση το Apple Music κι απο αποψη χρηματων αλλα και περιεχομενου.

Ομως το Spotify κατα την αποψη μου ακομα δεν το εχει φτασει.

Καλο ειναι για τον καταναλωτη να υπαρχουν ανταγωνιστικες υπηρεσιες

Το Spotify είναι και πιο παλιό στον χώρο, αυτό που δεν μου άρεσε ποτέ στο Spotify είναι το μαύρο User Interface. Αλλα σαν υπηρεσία είναι άψογη, ο λόγος που άλλαξα σε Apple Music ήταν η τιμή του οικογενειακού πακέτου για 6 άτομα.

• Like 1
Δημοσ.

μονο που το Spotify εχει συνολικα 75εκ ενεργους χρηστες, με τα εσοδα της δωρεαν συνδρομης να ερχονται απο τις διαφημισεις. κατι τετοιο δεν διαθετει η Apple, πρεπει να πληρωσεις για να ακουσεις την μουσικη της.

η Apple ειχε ηδη το δικο της τεραστιο userbase, στο οποιο εκανε διαφημιση της νεας της υπηρεσιας. απο αυτους που την δοκιμασαν, μονο σχεδον οι μισοι συνεχισαν να χρησιμοποιουν με συνδρομη.

οποτε οχι, η ειδηση δεν ειναι εντυπωσιακη. ισως στο μελλον, το νουμερο των συνδρομητων να γιγαντωθει. αλλα προς το παρον meh.

ο HAL τι λεει για ολα αυτα;

• Like 2
Δημοσ.

Δεν εχει κανενα συγκροτημα που να θελω.Πειρατεια και παλι πειρατεια μεχρι να βαλουν σοβαρη μουσικη :P

Ποιο συγκρότημα δεν έχει;

Δημοσ.

Δεν εχει Ζωντανους Νεκρους Β-)

Με μία γρήγορη αναζήτηση που έκανα, τους έχει :)

αχρηστες και αχριαστες υπηρεσιες!

Άχρηστες; Εσύ αγοράζεις CD ή Άλμπουμ online;

Δημοσ.

Οντως; χαχα λολ

Για χαβαλε το εγραψα :P

ΖΝ μονε ρε!

λολ :P βασικά αν δεν κάνω λάθος σου διαθέτει το μεγαλύτερο μέρος της iTunes βιβλιοθήκης, μαζί και τα Soundtracks, Music Videos

Δημοσ.

λολ :P βασικά αν δεν κάνω λάθος σου διαθέτει το μεγαλύτερο μέρος της iTunes βιβλιοθήκης, μαζί και τα Soundtracks, Music Videos

Μια ειναι η σχολη μαν μου

ΖΝ

Ολες οι υπηρεσιες πρεπει να τους εχουν για να μαθαινει η νεα γενια Β-)

Υγ: 31 Οκτ Πατρα live

Weed σπρωξιδια και αλκοολ ολη νυχτααααα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...