Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω δεν εμεινε playstation για playstation εν μεσω capital controls. Ξεπουλησανε. Δεν ειναι δικαιολογια αυτο.

Μαλλον η μικρη αυξηση στην ισχη των υπολογιστων εφερε την πτωση των πωλησεων. Α, κι η αυξηση των τιμων τους.

Μην κοροϊδευομαστε.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@Mr_Proper

Σωστό αλλά παίζει και η κρίση.. αλλά και μία αναβάθμιση ram και αλλαγή δίσκου σε SSD αρκεί για τους περισσότερους.

Πριν μερικούς μήνες-χρόνος δεν θυμάμαι ακριβώς μου λέει ένας φίλος μου, που δουλεύει σε courier

"Καλά έχω ξεπατωθεί στις παραδόσεις όλοι αγοράζουν υπολογιστές τουρμπόξ  τι γίνεται παίζει καμιά προσφορά;"

Γενικά στις μέρες μας όσοι ψάχνονται για έτοιμο PC περιμένουν καμιά καλή προσφορά.

Δημοσ.

Πάντα εντυπωσιάζομαι όταν ακούω πως υπάρχει κόσμος που αγοράζει έτοιμο PC.

Κανένας άμεσα γνωστός μου δεν αγοράζει έτοιμο PC. Ακόμα και άσχετοι δευτεροξάδερφοι έχουν γνωστό κομπιουτερά και τους στήνει μηχάνημα.

Επίσης "υπολογιστής" είναι και τα laptops, όχι μόνο τα desktops.

• Like 3
Δημοσ.

συμφωνώ.

Επίσης να προσθέσω πως για όλους τους ανωτέρω λόγους, εξηγείται μια χαρά το φαινόμενο.

Ευχαριστώ. Ελπίζω να βοήθησα.

• Like 1
Δημοσ.

Κωτσοβολάρα, iphonιά 6s με 60 άτοκες δόσεις και χωρίς πιστωκή ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ( τι, τζάμπα η διαφήμιση στο Insomnia )!

Κάτι μας είπαν τώρα, και λίγο είναι το 50% άλλα τι να κάνουμε με τους Νεοέλληνες που τα θέλουν όλα ανανεωμένα...

Δημοσ.

Από της αρχές του 2015 όλες η τιμές έχουν πάρει την ανιούσα στους υπολογιστές λογικό μου ακούγετε να έχουν πτώση στις πωλήσεις τους 

Δημοσ.

Εγώ πάλι απορώ ποιος αγοράζει ακόμα έτοιμους υπολογιστές φτιαγμένους απο τα παραπάνω επώνημα brand names.

Αν ετσι υπολογίζεται η πτώση ή άνοδος πωλήσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Ελλάδα τοτε οκ αλλα μονο για τα έτοιμα brand names

οι περισσότεροι αγοράζουν laptops πλέον, όχι PC's.

Μην κοιτάς τα καγκούρια και τους κάπως πιο γνωρίζοντες που στήνουν μηχανάκια μόνοι τους. Αυτοί είναι κάτω από 5% της ελληνικής αγοράς.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι απορώ ποιος αγοράζει ακόμα έτοιμους υπολογιστές φτιαγμένους απο τα παραπάνω επώνημα brand names.

Αν ετσι υπολογίζεται η πτώση ή άνοδος πωλήσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Ελλάδα τοτε οκ αλλα μονο για τα έτοιμα brand names

ΟΛΕΣ οι εταιρείες. Εξάλλου, από εκεί προέρχεται και το μεγαλύτερο κομμάτι πωλήσεων υπολογιστών.

Δημοσ.

Μερικοι ξεχνανε οτι τα laptops αντιπροσωπευουν πια πανω απο το 50% των πωλησεων των ηλεκτρονικων υπολογιστων (πουλανε δηλαδη περισσοτερο απο τα desktops) και η συντριπτικη πλειοψηφια των λαπτοπ ειναι επωνυμα.

Η πτωση ειναι ανεμενομενη κ λογω της οικονομικης καταστασης , αλλα κ λογω οτι ο κοσμος δεν αλλαζει τοσο συχνα πια υπολογιστη.

Ακομα κ ενα μηχανημα του 2010(ή κ του 2008) με εναν ssd ειναι ταχυτατο για τις καθημερινες εργασιες.

Δημοσ.

Μεγάλες εταιρίες που θέλουν 40-50, 100 κομμάτια και μια Α' εγγύηση, παίρνουν επώνυμα.

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη μέτρηση είναι μόνο για μεγάλες λεζάντες. Δεν δείχνει ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Για παράδειγμα, υπάρχει μεγάλη μετάβαση από laptops - PC's σε tablets. H πτώση στην αγορά υπολογιστών για οικιακή χρήση πέφτει συνεχώς, και απ' ότι αναφέρεται θα πέφτει και τα επόμενα χρόνια.

Αν θυμάμαι καλά, πέρσι υπήρχε και πρόγραμμα δωρεάν internet μέσω της ΚΤΠ που ανέβασε τις πωλήσεις.

Το δωρεάν upgrade σε windows 10 καθήλωσε τις αγορές νέων υπολογιστών, αφού έγιναν μαζικές αναβαθμίσεις των υπαρχόντων.

Σίγουρα σε όλα αυτά συνετέλεσαν και τα capital controls αφού οι περισσότεροι σταμάτησαν οποιεσδήποτε δευτερεύουσες αγορές (ένδυση - υπόδυση - ηλεκτρικά - ηλεκτρονικά κλπ.) ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...