Πέτρος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα. Σήμερα αισθάνομαι χαζός. Λοιπόν: Laptop, με Win7 + Win10 στον ίδιο δίσκο, dual boot. Τα 10ρια εγκαταστάθηκαν μετά, προφανώς. Πλέον, θέλω να σβήσω το partition με τα 7 και να αφήσω τα 10ρια μόνια τους, με ενιαίο δίσκο πλέον. Μέχρι τώρα: Έσβησα το partition των 7, αλλά ξέχασα τρομάρα μου πως για να κάνεις merge ή οτιδήποτε άλλο πρέπει ο ελεύθερος χώρος να βρίσκεται "δεξιά" στο Disk Management. Οπότε έχω ψιλοκολλήσει. Ξέρω τη λύση του Acronis True Image πχ, αλλά πριν μπλέξω από εκεί θα ήθελα τη βοήθειά σας μήπως γίνεται "μπακαλίστικα", δλδ γρήγορα. Να πω πως έχω "αντιγράψει" το OS partition στο νέο χώρο, οπότε υπάρχει τρόπος να το δηλώσω αυτό ως boot? Αλλιώς, όποιος έχει όρεξη ας με καθοδηγήσει (όχι ότι το να σβήσω τα πάντα και να κάνω καθαρή εγκατάσταση την τελευταία ΤΡ των 10 με χαλάει, αλλά μη φάω όλο το ρεπό πάνω από το πληκτρολόγιο). Ευχαριστώ.
Bender83 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Εγω μια φορα ου ηθελα να κανω κατι αντιστοιχο ειχα χρησιμοποιησει αυτο : Paragon Hard Disk Manager 15 ( απο θειο) Απλο και ασφαλες. Ολα ειχαν παει μια χαρα. Μου χε παρει κανα τεταρτο να βρω τις επιλογες. Τωρα ποσο θα κρατησει απο ωρα δεν ξερω, αλλα το προγραμμα δεν θα σε ταλεπωρησει. 1
Πέτρος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγω μια φορα ου ηθελα να κανω κατι αντιστοιχο ειχα χρησιμοποιησει αυτο : Paragon Hard Disk Manager 15 ( απο θειο) Απλο και ασφαλες. Ολα ειχαν παει μια χαρα. Μου χε παρει κανα τεταρτο να βρω τις επιλογες. Τωρα ποσο θα κρατησει απο ωρα δεν ξερω, αλλα το προγραμμα δεν θα σε ταλεπωρησει. Δυστυχώς, τους ίδιους περιορισμούς έχει. Δεν με αφήνει να συγχωνεύσω τα 2 partitions...για την ακρίβεια, μου δίνει μόνο την επιλογή να πάω το "δεξί" (τα 10ρια δλδ) στο "αριστερό" ως φάκελο και όχι το αντίθετο. εδιτ: Τελικά ξεκόλλησε το μυαλό μου και τα κατάφερα. Delete partition, "αντιμετάθεση" του "C" με το unallocated, τελικά merge... Λειτούργησε σωστά, οπότε όλα καλά. Bender83 σε ευχαριστώ. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2015 από Πέτρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα