procostas1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 τελικα δεν ανοιξε το pc απο μονο του μετα απο 2 μερες ,αρα ολα οκ, εγινε η δουλεια μας :up
arma1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Καλημερα, παλι τα ιδια ,τι να πω δεν ξερω, αυτο που συμβαινει τωρα ειναι οτι ανοιγω την smart tv και ανοιγει και ο υπολογιστης ,τι γινετε φαντασματα εχω σπιτι; ο υπολογιστης και η tv περνουν ρευμα απο το ιδιο πολυμπριζο οπως και internet απο ενα switch ,τα αναφερω μπας και φταιει αυτο Δεν μου το κανει συνεχεια, 2 φορες την εβδομαδα περιπου, τι αλλο πρεπει να κανω;
arma1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ακριβως ,μετα απο τοσο καιρο μου κανει κολπα παλι , να ειναι θεμα αναβαθμισης windows ; τι να πω δε ξερω
procostas1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ακριβως ,μετα απο τοσο καιρο μου κανει κολπα παλι , να ειναι θεμα αναβαθμισης windows ; τι να πω δε ξερω έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση τα 10αρια??? εμένα συνεχίζει όπως παλιά να ανοίγει μόνο του σε άσχετες στιγμές ............... ότι νάνε........ δέν έχω χρόνο αλλά όταν βρώ ..... με βλέπω να γυρνάω στα 7άρια!!!!
duffyduck Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Το Intel Smart connect ειναι απενεργοποιημενο απο το BIOS ? Μηπως εκανες αναβαθμιση στο BIOS και πειραχτηκε κατι?
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Το Intel Smart connect ειναι απενεργοποιημενο απο το BIOS ? Μηπως εκανες αναβαθμιση στο BIOS και πειραχτηκε κατι? Και εγώ enable το έχω. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Ακριβως ,μετα απο τοσο καιρο μου κανει κολπα παλι , να ειναι θεμα αναβαθμισης windows ; τι να πω δε ξερω Κάποιο βραχυκύκλωμα υπάρχει κάπου ή έχει πρόβλημα η μητρική αν και καινούργια όπως λες. Θα πρέπει να ξεκινήσεις τους ελέγχους ένα ένα τα parts. Γράψε όμως αναλυτικά το σύστημά σου.
arma1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση τα 10αρια??? εμένα συνεχίζει όπως παλιά να ανοίγει μόνο του σε άσχετες στιγμές ............... ότι νάνε........ δέν έχω χρόνο αλλά όταν βρώ ..... με βλέπω να γυρνάω στα 7άρια!!!! ναι φιλε, καθαρη εγκατασταση εχω ,μαλλον βλεπω να εχουν προβλημα τα 10αρια Το Intel Smart connect ειναι απενεργοποιημενο απο το BIOS ? Μηπως εκανες αναβαθμιση στο BIOS και πειραχτηκε κατι? απενεργοποιημενο ειναι φιλε ,το bios δε το πειραξα Και εγώ enable το έχω. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Κάποιο βραχυκύκλωμα υπάρχει κάπου ή έχει πρόβλημα η μητρική αν και καινούργια όπως λες. Θα πρέπει να ξεκινήσεις τους ελέγχους ένα ένα τα parts. Γράψε όμως αναλυτικά το σύστημά σου. το συστημα φιλε ειναι αυτο της υπογραφης, δυστυχως δεν ειχα τα 10αρια στην προηγουμενη motherboard και δεν μπορω να την συγκρινω με την τωρινη
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ποιο είναι το τροφοδοτικό σου? Δοκίμασε κάποιο άλλο για κάμποσες ημέρες. Γιατί έκανες αλλαγή της μητρικής? Μόνο αυτή άλλαξες? Είναι καινούργια ή μεταχειρισμένη?
arma1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 το τροφοδοτικο ειναι αυτο εδω http://www.e-shop.gr/psu-xfx-ts-series-550w-p-PER.640669 , μητρικη αλλαξα λογω αναβαθμισης οπως και τον επεξεργαστη , το θεμα ειναι πως δε το κανει συνεχεια, τωρα μια εβδομαδα περιπου δεν βλεπω καποιο προβλημα ,επισης δεν ειχα ποτε προβλημα στις θερμοκρασιες αλλα και ουτε εκλεισε στα καλα καθουμενα το pc , απλα ανοιγει καποιες φορες σε ακυρες στιγμες, αυτο το ανοιγμα ταυτοχρονως με την smart tv ισως να ειναι και τυχαιο γεγονος
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Επιμένω σε αυτά που έχω γράψει πιο πάνω. Για μένα το πρόβλημα είναι hardware.
arma1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 και hardware να ειναι δυστυχως δεν μπορω να αποδειξω κατι ,το προβλημα ομως δεν ειναι μονο δικο μου, εχουν αναφερθει πολλα προβληματα με τα 10αρια ,οπως πχ καποιοι δεν μπορουνε να κλεισουν φυσιολογικα το pc τους παρα μονο με hard κλεισιμο ,πιο πανω ο φιλος @procostas εχει το ιδιο θεμα, τι να πω δε ξερω
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Αυτό δεν έχει να κάνει με τα 10άρια. Τι κάνουν δηλ.? Ανοίγουν το pc? Σε ταινία επιστημονικής φαντασίας ναι μπορεί να συμβεί.
procostas1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 εγω έχω το coolermaster g550 με ίδια μητρική και επεξεργαστή έχω σταματήσει να το ψάχνω πλέον ........ επόμενο βήμα εξορκισμός (έχω κλείσει παπά ) 1
koolisk6 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 γιατί σπαζοκεφαλιαζετε και δε βάζετε τα 7ρια ώστε να δείτε αν είναι θέμα windows ή μητρικής? τα 10 πιο πολλά προβλήματα δημιουργούν (drivers,automatic updates,spyware,ασυμβατοτητες κλπ.) παρά προσφέρουν κάτι ουσιαστικό παραπάνω από τα 7..... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα