arma1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα ,εχω στην κατοχη μου περιπου μια εβδομαδα αυτην την mobo ,εχω ενα θεμα, ανοιγει στα καλα καθουμενα ο υπολογιστης μετα περιπου απο 24 ωρες , φευγω για δουλεια και οταν γυριζω τον βρισκω ανοιχτο ,μπηκα στο bios και δε βρηκα πουθενα να εχω κατι ενεργοποιημενο που να δικαιολογει αυτο το πραμα, μηπως με ξεφευγει κατι; εχει κανεις αυτην την motherboard να με καθοδηγησει;
babisflou7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 το προβλημα αυτο σου συνεβη στα 10αρια? ειχες 7αρια (windows) πριν ?στα 7 συνεβαινε? (αμφιβαλλω) εμενα στα 10αρια δεν εκλεινε παντα ο υπολογιστης οποτε επρεπε να το κανω χειροκινητα...λυση δεν βρηκα κ γυρισα (δοξα το θεο) στα 7. 1
arma1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Φιλε δεν ξερω αν συνεβαινε και στα 7αρια κατι τετοιο διοτι τα 7αρια τα εβαλα μονο για ενεργοποιηση των 10 , λες αυτο να ειναι το θεμα; ειναι σιγουρο αυτο;
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δες τα Wake Up στο bios, from usb or ethernet. Επίσης δες και εδώ προς την αντίθετη κατεύθυνση εννοείται > http://www.groovypost.com/howto/enable-wake-on-lan-windows-10/ Αποσύνδεσε τμηματικά οταν φεύγεις από το σπίτι το ethernet την μια μέρα και τα usb την άλλη για να καταλάβεις από που προέρχεται.. Εννοείται ότι έχεις βάλει σωστά ολους τους drivers της μητρικής σου και δεν έχεις επαναπαυθεί σε αυτούς που έχουν βάλει τα 10ρια μόνα τους.. 3
arma1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Φιλε Movie τα wake up απο το bios ειναι ολα στο Disable , απενεργοποιησα αυτο που αναφερεις στο link ,δηλαδη το allow this devices to wake the computer , θα το παρακολουθησω και θα αναφερω αποτελεσματα ,επισης τους drivers μερικους περασε τα win10 μερικους εγω , λες να φταιει αυτο;
greg2310 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δες στο bios τη λειτουργια αφυγρανσης..dehumiκατι...δε θυμαμαι ακριβως...το εχουν οι asrock ...απενεργοποιησε τη.. 1
procostas1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 και εγώ με το ίδιο "θέμα" ίδια μητρική ΜΟΝΟ στα 10άρια με τα 7άρια δεν είχα θέμα το έκλεισα παρασκευή έφυγα για ΣΚ και την δευτέρα ήταν ανοιχτός (σε sleep ) μάλλον κάτι παίζει με τα αυτόματα update που κάνουν τα 10άρια και τον ανοίγει???? στο bios δεν το έχω ψάξει ακόμα λόγο χρόνου!!! 1
duffyduck Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Εχετε βαλει το Intel Smart Connect και ολες αυτες τις βλακειες? Αν ναι, καντε μια απεγκατασταση. 1
arma1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δες στο bios τη λειτουργια αφυγρανσης..dehumiκατι...δε θυμαμαι ακριβως...το εχουν οι asrock ...απενεργοποιησε τη.. εψαξα φιλε , δεν βρηκα κατι με την ονομασια αυτην ,αν εχεις χρονο να δες και εσυ λιγο που βρισκετε και εγώ με το ίδιο "θέμα" ίδια μητρική ΜΟΝΟ στα 10άρια με τα 7άρια δεν είχα θέμα το έκλεισα παρασκευή έφυγα για ΣΚ και την δευτέρα ήταν ανοιχτός (σε sleep ) μάλλον κάτι παίζει με τα αυτόματα update που κάνουν τα 10άρια και τον ανοίγει???? στο bios δεν το έχω ψάξει ακόμα λόγο χρόνου!!! που θα παει φιλε, πιστευω με την βοηθεια εδω των παιδιων να βγαλουμε ακρη Εχετε βαλει το Intel Smart Connect και ολες αυτες τις βλακειες? Αν ναι, καντε μια απεγκατασταση. μεσα στον πινακα καταργηση προγραμματων δεν βλεπω κατι ,ειδα ομως μεσα στο bios αυτην την επιλογη που ηταν ενεργοποιημενη ,φυσικα και το εκανα disable , για να δουμε πως θα τα παει τωρα ,λες να ειναι αυτο το προβλημα; http://snag.gy/lWyNb.jpg
duffyduck Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Αυτο ειναι φιλε μου, δυστυχως αυτο. 'Η μαλλον ευτυχως αυτο, γιατι διορθωνεται με disable. Τι να πω, βλακειες τις Intel, για να μας παιδευει. 1
arma1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Αυτο ειναι φιλε μου, δυστυχως αυτο. 'Η μαλλον ευτυχως αυτο, γιατι διορθωνεται με disable. Τι να πω, βλακειες τις Intel. Μακαρι φιλε να ειναι αυτο ,σπατικο πραγμα να ψαχνεις να δεις το τι φταιει ,θα το παρακολουθησω κανα δυο μερες και θα σας πω τ αποτελεσματα ,σας ευχαριστω ολους σας για τον χρονο και την βοηθεια σας
duffyduck Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Οχι σπαστικο, αλλα σατανικο. Γιατι ειναι του σατανα
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Aν έκανες όλα αυτά που σου είπαμε φοβάμαι ότι θα πατάς το κουμπί κ δεν θ'αναβει την επόμενη φορά.. :lol:
arma1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 μια χαρα ανοιγει τωρα που το παταω , σε τρεις μερες θα ξερω αν καναμε δουλεια η οχι
arma1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 τελικα δεν ανοιξε το pc απο μονο του μετα απο 2 μερες ,αρα ολα οκ, εγινε η δουλεια μας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα