zaf_4 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μου έφερε μια φίλη μου ένα λαπτοπ, έκανε αναβάθμιση σε windows 10 και εχει πάνω αυτή την κάρτα γραφικών. Της έβγαλε μαύρη οθόνη και πανικόβλητη μου το έδωσε. Εγώ μπήκα με πλήκτρο(windows)+P+κάτω βελάκι. Όλα καλά, θεώρησα ότι φταίει η κάρτα γραφικών και θέλει αναβάθμιση. Κατέβασα το AMD Catalyst και έβαλα το 15.7.1 μπαίνει τώρα χωρίς μαύρη οθόνη αλλά αργεί 2 λεπτά να μπει στα windows (το μέτρησα!). Επειδή ήταν αργά το άφησα χθες. Σκέφτομαι σήμερα μήπως να κάνω απεγκατάσταση και να βάλω την έκδοση 15.10 Βeta, θα δω διαφορά ή άδικος ο κόπος; Μια συμβουλή γιατί κόλλησα, μήπως και κάνω την εκκίνηση πιο γρήγορα. *δοκίμασα και απενεργοποίησα στην διαχείριση συσκευών -->προβολή οθόνης ->AMD Radeon™ HD 7600A Series μπήκε πιο γρήγορα αλλά η ανάλυση χάλια δεν βλεπόταν, δεν γίνεται να την αφήσω απενεργοποιημένη.
SPANK Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Καταρχάς έχουν περαστεί ολοι οι drivers για το laptop και ενοω απο το site του κατασκευαστή και οχι αυτοι που εχουν τα windows ? Για την κάρτα γραφικών κανε uninstall καθάρισμα τα υπολοίματα με το ddu και πέρνα ξανα τους drivers απο το site της amd
zaf_4 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Όχι, δεν έκανε σίγουρα μέσω του κατασκευαστή. Θα δοκιμάσω με ddu, τους drivers έτσι και αλλιώς από το site της amd τον κατέβασα χθες και θα βάλω τώρα τον τελευταίο που είδα 5.10 Beta. Ψάχνωντας τώρα στο ιντερνετ βρήκα και 2 πιθανές λύσεις. Εάν δεν πιάσει αυτό, μήπως τα άλλα. 1)Απενεργοποιείς το ULPS Μπαίνοντας με regedit-> Καρτελα Edit ->Find και γράφεις Enable ULPS πατάς το κουμπί find. Mόλις στο βρει στο σημείο που γράφει 1, το αλλάζεις και το κάνεις 0. Σε μερικούς λέει ότι έπιασε. και 2) Disable Crossfire, μπαίνοντας με δεξί κλικ στο Catalyst Control Center καρτέλα Graphics-> CrossfireX-> κάνουμε uncheck εκεί που γράφει enable crossfire και πατάμε οκ. Θα το δοκιμάσω σπίτι γιατί τώρα δεν είμαι εκεί να το τσεκάρω, μήπως βρεθεί και από εκεί λύση.
SPANK Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Πρέπει πάντως οπωσδήποτε να περαστούν οι drivers απο ο site του κατασκευαστή
zaf_4 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Eννοείς να κάνω απεγκατάσταση όλους τους drivers με ddu και μετά να περάσω όλους τους drivers από την αρχή για να είμαι σίγουρη;
SPANK Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Το ddu απλα διαγράφει τα υπολοίματα που εχουν μείνει μετα το uninstall των drivers της κάρτας γραφικών 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Η καθυστέρηση στην εκκίνηση οφέλεται στον οδηγό της amd, κατέβασε τον τελευταίο από amd και κάνε το κόλπο με το ulps. Δούλεψε σε radeon HD 7450m. Επίσης βάλε και τον τελευταίο όδηγο της ιντελ.
zaf_4 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 κατέβασα το τελευταίο driver της amd μετά το κόλπο με το ulps δεν μπόρεσα να το βρω μου εμφάνιζε ότι δεν υπάρχει; Με τον τελευταίο όμως της amd μου έμπαινε γρήγορα αλλά υπερθερμαινόταν το λαπτοπ ώστε 2 φορές να μου κλείσει το λαπτοπ. Ξέρετε τι άλλο να κάνω; Ή να γυρίσω πίσω στα 7 να ησυχάσω και εγώ το κεφάλι μου;
SPANK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δές θερμοκρασίες με το hwmonitor να δουμε αν ειναι απο θερμοκρασίες γιατι αν ειναι απο αυτο και αλλα windows να βάλεις καμια διαφορά δεν θα έχεις απλα θέλει άνοιγμα και καθάρισμα. Τους drivers απο το site του κατασκευαστή τους πέρασες ? επισης πες μας αν θέλεις και το μοντέλο του laptop
zaf_4 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι δικό μου το λαπτοπ, θα το έχω ξανά από σκ για να δω τι παίζει. Ένα hp pavilion έχει νομίζω g6 series. Πριν 3 μέρες τα έβαλε τα windows 10 αναβάθμιση από 7, πριν από ότι μου είπε δεν της έκανε υπερθερμανση. Δεν πέρασα κανένα driver εκτός από της κάρτας γραφικών απ' το site της amd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα