kiroh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας, μένω Ίλιον και είμαι στην Wind από τότε που έβαλα ADSL. Η μέγιστη ταχύτητα κατεβάσματος ήταν πάντα 700-κάτι kb/sec, αλλά εδώ και κάμποσες βδομάδες δεν ξεπερνάει τα 200-250 kb/sec. Χθες έβγαλα το σπλίτερ και σύνδεσα το ρούτερ κατευθείαν στη γραμμή. Για λίγες ώρες φαινόταν ότι λύθηκε το πρόβλημα (ταχύτητες κοντά στη μέγιστη που ανέφερα), αλλά τώρα τα ίδια και χειρότερα. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ.
selianx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μπας και ο λόγος που έφτιαξε με την αλλαγή που έκανες είναι ότι έκλεισες το router, και με αυτή του την επανεκκίνηση ήρθε στα σωστά του μέχρι να ξανακλατάρει; Για δες τη συμπεριφορά του κλείνοντας το και ανοίγοντας το 1 λεπτό αργότερα.Επίσης, καλό θα ήταν να ανεβάσεις και τα στατιστικά της γραμμής σου. Μπαίνεις στο 192.168.1.1 (ή .2 δε ξέρω πως είναι ακριβώς στη γραμμή σου), βάζεις τους κωδικούς που έχει από πίσω το router και ψάχνεις κάτι για stats. Αν δε ξέρεις πως, πες μας το Router σου να σε βοηθήσουμε. 1
kiroh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μπας και ο λόγος που έφτιαξε με την αλλαγή που έκανες είναι ότι έκλεισες το router, και με αυτή του την επανεκκίνηση ήρθε στα σωστά του μέχρι να ξανακλατάρει; Για δες τη συμπεριφορά του κλείνοντας το και ανοίγοντας το 1 λεπτό αργότερα. Επίσης, καλό θα ήταν να ανεβάσεις και τα στατιστικά της γραμμής σου. Μπαίνεις στο 192.168.1.1 (ή .2 δε ξέρω πως είναι ακριβώς στη γραμμή σου), βάζεις τους κωδικούς που έχει από πίσω το router και ψάχνεις κάτι για stats. Αν δε ξέρεις πως, πες μας το Router σου να σε βοηθήσουμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω. Έχω ένα παλιό Level One-1461A. Η IP address είναι: 192.168.1.254 Εν πάση περιπτώσει, ξανάκανα επανεκκίνηση με καινούργιο καλώδιο και προς το παρόν έχει φτιάξει. Οπότε φαντάζομαι ότι το όποιο πρόβλημα έχει να κάνει με το ρούτερ. Μάλλον θα κοιτάξω για κανένα καινούργιο (αν έχεις καμιά πρόταση, πες μου). Ευχαριστώ.
selianx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Όταν ξαναεμφανιστεί κάντο μια επανεκκίνηση, και δες. Ίσως να είναι καθαρά θέμα router και να φτιάξει με αλλαγή του, ίσως να είναι θέμα γραμμής. Αν έχεις κάποιο άλλο να δοκιμάσεις, παλιό ή φίλου, θα ήταν μια καλή ανέξοδη αρχή.Υπάρχει κατάλληλο θέμα που μπορούν να σε βοηθήσουν πιο ειδικοί στο θέμα αυτόhttp://www.insomnia.gr/topic/569213-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-adslvdsl-router-post-here%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%88%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CE%B4%CF%8E/ 1
kiroh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Όταν ξαναεμφανιστεί κάντο μια επανεκκίνηση, και δες. Ίσως να είναι καθαρά θέμα router και να φτιάξει με αλλαγή του, ίσως να είναι θέμα γραμμής. Αν έχεις κάποιο άλλο να δοκιμάσεις, παλιό ή φίλου, θα ήταν μια καλή ανέξοδη αρχή. Υπάρχει κατάλληλο θέμα που μπορούν να σε βοηθήσουν πιο ειδικοί στο θέμα αυτό http://www.insomnia.gr/topic/569213-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-adslvdsl-router-post-here%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%88%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CE%B4%CF%8E/ Ωραία, αυτό θα κάνω. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα