Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο παρόμοιο post, αλλά φτιάχνω καινούριο γιατί έχω εκνευριστεί υπερβολικά! Λοιπόν, να σας πω το πρόβλημά μου. Έχω σύνδεση ΟΤΕ και πριν 2-3 μέρες, ενώ ήταν όλα μια χαρά, ξαφνικά το ίντερνετ, άρχισε να σέρνεται. Επικοινώνησα, λοιπόν, με την εταιρία, τους είπα τι πρόβλημα υπάρχει και μου είπανε να κάνω κάποια τεστ για να δούμε την ταχύτητα της σύνδεσης. Τα αποτελέσματα, ήταν Ping 6ms, download 9mbps και upload 0.81. Αποτελέσματα που όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι για να σέρνεται...Έτσι, λοιπόν, άφησα το θέμα σαν βλάβη, μου στείλανε μήνυμα ότι η βλάβη διορθώθηκε, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Οπότε, αποφάσισα να αλλάξω όλα τα φιλτράκια που είχα στη γραμμή, όλα τα καλώδια, ακόμα και το ρούτερ, αλλά το πρόβλημα εξακολλουθεί να υπάρχει! 

Στο WiFi, επειδή είμαστε 5 μελής οικογένεια, συνδέονται πάνω από 10 συσκευές, αν βάλεις κινητά, λάπτοπ, υπολογιστές, Playstation, Xbox και ιστορίες. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι τέτοιο; Λόγω των πολλών συσκευών να μπλοκάρει το σύστημα; Και γιατί τα αποτελέσματα της ταχύτητας ήταν τόσο καλά; Και γιατί δεν παρουσίαζε τόσο καιρό πρόβλημα και το κάνει τώρα; 

Ακόμα και στο Playstation, αν πάω να βάλω Κάποιο παιχνίδι να παίξω online, χάνεται η σύνδεση, ή θα κολλάει αισχρά μέχρι να χαθεί η σύνδεση. Ή και στο κινητό, αν βάλω μια εφαρμογή που απαιτεί ίντερνετ μου βγάζει connection failed, ουσιαστικά, καθώς δεν μπαίνει καν στην εφαρμογή. Άμα δοκιμάσω να μπω με 4G, του κινητού η εφαρμογή λειτουργεί κανονικότατα!!! 

Καμια βοήθεια;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...