G.makrihairis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Σήμερα μετά απο 24 μέρες μου ήρθε ως νεα ενημέρωση απο τρακ 17 αυτό:RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE Βασικά είναι η πρώτη φορά που μου έρχεται έτσι και δεν ξερω αν την γλύτωσα ή όχι......
newsformobiles Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Εάν το επόμενο είναι insert customs, δεν την γλύτωσες..
G.makrihairis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Εάν το επόμενο είναι insert customs, δεν την γλύτωσες.. Mμμμμμμμ........νόμιζα ότι δεν έχει άλλο .....
newsformobiles Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Mμμμμμμμ........νόμιζα ότι δεν έχει άλλο .....Και όμως...
G.makrihairis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Και όμως... IMG_20170726_163205.png Τώρα μου έκανες την καρδιά περιβόλι!
G.makrihairis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 META απο ένα μήνα ακριβώς που ηρθε Ελλάδα ακομα περιμένω.....ο χρονος που έχω για refund είναι 60 μερες ή 90? Και κάτι ακόμα....απο Banggood με ποια μέθοδο αποστολής για τριγωνική άρα λιγοτερες πιθανότητες για τελωνείο? EMS Express Mail Service ή Priority Direct Mail?
leo066 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 180, με priority direct mail META απο ένα μήνα ακριβώς που ηρθε Ελλάδα ακομα περιμένω.....ο χρονος που έχω για refund είναι 60 μερες ή 90? Και κάτι ακόμα....απο Banggood με ποια μέθοδο αποστολής για τριγωνική άρα λιγοτερες πιθανότητες για τελωνείο? EMS Express Mail Service ή Priority Direct Mail?
G.makrihairis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 180, με priority direct mail Νά΄σαι καλά!
yiannis72 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 META απο ένα μήνα ακριβώς που ηρθε Ελλάδα ακομα περιμένω.....ο χρονος που έχω για refund είναι 60 μερες ή 90? Και κάτι ακόμα....απο Banggood με ποια μέθοδο αποστολής για τριγωνική άρα λιγοτερες πιθανότητες για τελωνείο? EMS Express Mail Service ή Priority Direct Mail? Το δικό μου tracking status,άλλαξε 42 ημέρες μετά την άφιξη του δέματος στο Βενιζέλος.Ακρβώς 2 μήνες μετά την παραγγελία,δεν έχω παραλαβει ακόμη.
G.makrihairis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Το δικό μου tracking status,άλλαξε 42 ημέρες μετά την άφιξη του δέματος στο Βενιζέλος.Ακρβώς 2 μήνες μετά την παραγγελία,δεν έχω παραλαβει ακόμη. Aμάν!!!Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά και τα ''ποντικια'' του τελωνείου τα φοβάμαι....
ziaba Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Το δικό μου tracking status,άλλαξε 42 ημέρες μετά την άφιξη του δέματος στο Βενιζέλος.Ακρβώς 2 μήνες μετά την παραγγελία,δεν έχω παραλαβει ακόμη. πωωω μλκ@
G.makrihairis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 ......και σήμερα ήρθε αυτό :K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY.....και τελικά δεν την γλύτωσα!!!
stelios18120 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Τελωνειο.. Ετοιμασου ν βγουν ευρουλακια απο τσεπη + χρονος αναμονης
G.makrihairis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Απλά ως ενημέρωση:Χτες ήρθε το κινητό!Μου το έφερε ο ταχυδρόμος που είναι φίλος σπίτι μιας και στην επαρχία και ειδικά σε μικρά χωριά αυτό είναι εύλογο!Έκανε και το λάθος επειδή είδε ότι είναι δικό μου να το παρει χωρίς να ''σκανάρει''το χαρτί του τελωνείου και να το φέρει έτσι!!!!Βέβαια βγάλαμε μαζί το περιτύλιγμα και το πηρε πάλι μαζί του για να κάνει ότι δεν έκανε μόλις το πηρε...... Για να ολοκληρώσω την περιπέτεια,τελικά πλήρωσα 27 ευρώ αν και το χαρτί έγραφε 50 αλλά μου ειπε ο φίλος ότι με κάτι 'εκπτωσεις' το ποσό πηγε στα 27 ευρώ! Μετά την όλη ταλαιπωρία με τελωνείο και που-πότε θα έρθει,περίμενα πιο πολλά να δώσω και τελικά όταν ειδα και το κινητό(LETV LeEco 2 X520)είπα χαλάλι την ταλαιπωρία και την αναμονή! 1
natsolibre Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σε ολους... Σχετικα καινούργιος(βασικά πρώτη φορά) σε αγορές από Κίνα και έχοντας ακούσει τα καλύτερα από φίλο μου για το aliexpress, αγόρασα από το συγκεκριμένο κατάστημα στις 11/8 το redmi note 4 στα 130 ευρώ. Ενώ είχα αρχίσει να απελπίζομαι έχοντας κολλήσει η κατάσταση του tracking στο "Arrive at destination country" είδα σήμερα το πρωί ότι ξεκόλλησε και ότι οι τελευταίες κινήσεις είναι εξής. 2017.09.19 06:29 (GMT-7): 【8】Import clearance start 2017.09.18 19:12 (GMT-7): 【8】Held by Custom 2017.09.18 18:42 (GMT-7): 【8】Arrival at Processing Center (Country code: GR) Από ότι κατάλαβα κρατήθηκε στο τελωνείο για έλεγχο Δυο απορίες έχω αν μπορει κάποιος να απαντήσει. 1)Το ότι κρατήθηκε τελωνείο σημαίνει ότι θα πληρώσω σίγουραπαραπάνω όταν το παραλάβω 'η μπορεί να το γλιτώσω?? 2)Ισχύει το πλαφόν των 150 ευρώ που έχω ακούσει ή κάνει ο καθένας ότι θέλει και χρεώνει όσο θέλει?? Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα