G.makrihairis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Αργει γιατι θα περασει η ειναι ηδη τελωνειο Θα λαβεις ενημερωση στο tracking θα λεει οτι μπηκε τελωνειο λογικα σε λιγες μερες θα σου το γραψει. Ηρθε με nl post Εμενα τελευταιες μερες οτι ηρθε με nl post εκτος οτι αργησε τρελα πληρωσα και μερικα 3€ για τελωνειο. Στέλιο εσυ απ΄'οτι λενε κάποιοι συμφορουμήτες δεν πλήρωσες τελωνείο αλλά ΕΛΤΑ. Για τελωνείο θα δεις το εξής: Πέμ, 22 Δεκ 2016 08:04 - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ, ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ....και μετά πρέπει να παω εγώ τελεωνείο ή μπορώ να στείλω άτομο να πάει για μένα? Το λέω γιατί είμαι μακριά απο Αθήνα.....
newsformobiles Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Στέλιο εσυ απ΄'οτι λενε κάποιοι συμφορουμήτες δεν πλήρωσες τελωνείο αλλά ΕΛΤΑ. ....και μετά πρέπει να παω εγώ τελεωνείο ή μπορλω να στείλω άτομο να πάει για μένα? Το λέω γιατί είμαι μακριά απο Αθήνα..... Πληρώνεις στα ΕΛΤΑ σου. Όταν βγει θα δεις αυτόΤετ, 18 Ιαν 2017 13:00 - ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ), Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
isay Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Στέλιο εσυ απ΄'οτι λενε κάποιοι συμφορουμήτες δεν πλήρωσες τελωνείο αλλά ΕΛΤΑ. ....και μετά πρέπει να παω εγώ τελεωνείο ή μπορλω να στείλω άτομο να πάει για μένα? Το λέω γιατί είμαι μακριά απο Αθήνα..... περιμενε ρε φίλε μου να ανοιχτεί ο σάκος, να σκαναριστεί το είδος και θα δεις μετα τι θα κάνεις. Δεν χάνεται το κινητό σου και οτι ειναι να γινει θα γινει χωρις να μπορεις να αλλαξεις κατι. Αν μπει τελωνείο, θα μπει, αν δεν μπει και πληρώσεις 3ευρο ακομα κλύτερα, αν δεν πληρωσεις τιποτα ακομα καλυτερα. Στο σταδιο αυτό δεν μπορεις να κάνεις τιποτα ουτε να επιτυχύνεις, ουτε να επιβραδυνεις το θεμα.
stelios18120 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Στέλιο εσυ απ΄'οτι λενε κάποιοι συμφορουμήτες δεν πλήρωσες τελωνείο αλλά ΕΛΤΑ. Οχι δεν καταλαβες Και αλλη παραγγελια μου εχει ερθει απο nl post και πληρωσα κανονικα τελωνειο (οχι 3€ αλλα 27) γ παραγγελια συνολικης αξιας 45€
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Οχι δεν καταλαβες Και αλλη παραγγελια μου εχει ερθει απο nl post και πληρωσα κανονικα τελωνειο (οχι 3€ αλλα 27) γ παραγγελια συνολικης αξιας 45€ Από τα 27 τα 12 είναι πάλι χρέωση τον ελτα Αν το συνολικό ποσό (προϊόν+μεταφορικά) είναι 45 τότε το ΦΠΑ σου είναι 10,7, οπότε μάλλον κοστολογισαν το προϊόν με μεγαλύτερη τιμή
stelios18120 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ναι Μαλλον αυτος που τσεκαρε το προιον το βρηκε σε τιμη εκτος εκπτωσης (γτ με εκπτωση τπ ειχα παρει σε καλη τιμη) και ετσι εχασα τα €€€ που ειχα γλυτωσει.
gothic_waver Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Είπαμε, τα μόνα που έχουν τριγωνική είναι Coolicοοl, Banggood, Vickmall και μόλις είδα ότι παραγγελία μου από το Geekbuying, την στείλανε επίσης με sf express, άρα τριγωνική Και οχι μονο.. https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mi6-Mi-6-Mobile-Phone-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-835-Octa-Core-5/32815268373.html
newsformobiles Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Και οχι μονο.. https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mi6-Mi-6-Mobile-Phone-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-835-Octa-Core-5/32815268373.html Ναι και κάποια μαγαζιά στο Ali έχουν, αλλά πρέπει να ξέρεις ποια είναι.
G.makrihairis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Eνοχλώ και πάλι το θέμα για να ενημερώσω ότι μετά απο ακριβώς 20 μέρες(Τελευταίο γεγονός -- 2017-07-02 22:38The item has arrived in the country of destination)δεν έχω κάποιο άλλο νέο......Υπάρχει περίπτωση να.....χαθεί το δέμα(τηλέφωνο)απο ....περίεργους λόγους?????Και αν ναι θα μπορώ να κάνω refund μιας και είναι πληρωμένο με PayPal?
stelios18120 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Να χαθει δυσκολο εως απιθανο εφοσον εχει tracking number
G.makrihairis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Να χαθει δυσκολο εως απιθανο εφοσον εχει tracking number Εννοώ να κλαπεί απο.....μέσα! Πόσες ημέρες έχουν περάσει συνολικά? 13 Ιουνίου έγινε shipped out και απο 2 Ιουλίου είναι Ελλάδα.
newsformobiles Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Εννοώ να κλαπεί απο.....μέσα! 13 Ιουνίου έγινε shipped out και απο 2 Ιουλίου είναι Ελλάδα. Μόνο 39 ημέρες...νωρίς είναι. Με τι το τσεκάρεις?
G.makrihairis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μόνο 39 ημέρες...νωρίς είναι. Με τι το τσεκάρεις? τρακ 17..... Μηπως ειναι τελωνειο και για αυτο αργει; Αυτό το είπαμε....αλλά και πάλι 20 μέρες στο τσουβάλι?Πότε θα το ανοίξουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα