Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχει κανένας άλλος θέμα τις τελευταίες μέρες;Έχω δέμα από 11/06/17 που το tracking number γράφει arrival to destination post. Ενώ τα ΕΛΤΑ γράφουν πως το περιμένουν ακόμα από Συγκαπουρη. Μπορεί κανένας από εσάς να μου πει εάν έχει ή είχε ποτέ αντιμετωπίσει παρόμοιο περιστατικό;

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΟΚ έχεις δίκιο θα τους πάρω τηλέφωνο. Ευχαριστώ...

Τσάμπα θα πάρεις,θα είναι σε κάνα σάκο μέσα και δε θα το έχουν ανοίξει ακόμα. Γι'αυτό δε φαίνεται στα ΕΛΤΑ
Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο τα ΕΛΤΑ αλλά δεν είπαν για σάκο στο αεροδρόμιο που είναι πιθανόν εκεί ( ας το ελπίζουμε τουλάχιστον.) Μου είπαν το απίθανο πως μετά από 20 με 30 ημέρες από τις 8/06/17 που ξεκίνησε από Συγκαπουρη θα ρθει Ελλάδα.

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο τα ΕΛΤΑ αλλά δεν είπαν για σάκο στο αεροδρόμιο που είναι πιθανόν εκεί ( ας το ελπίζουμε τουλάχιστον.) Μου είπαν το απίθανο πως μετά από 20 με 30 ημέρες από τις 8/06/17 που ξεκίνησε από Συγκαπουρη θα ρθει Ελλάδα.

Σιγά μη σου πούνε και τι ώρα έχουν διάλειμμα... Αφού στο λέμε "οι παλιοί" τι παίζει χοντρικά. Κάνε υπομονή και θα εμφανιστεί. Και οι προηγούμενοι από σένα που άνοιξαν το θέμα τα ίδια έλεγαν με σένα και τους δώσαμε τις ίδιες απαντήσεις

Δημοσ.

Όποιος βιάζεται δεν παίρνει από Κίνα, 40 μέρες έκανε ένα roidmi που παράγγειλα από gearbest, μετά τις 20 μέρες απλά το ξέχασα και ξαφνικά με θυμήθηκε αυτό.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχει κανένας άλλος θέμα τις τελευταίες μέρες;Έχω δέμα από 11/06/17 που το tracking number γράφει arrival to destination post. Ενώ τα ΕΛΤΑ γράφουν πως το περιμένουν ακόμα από Συγκαπουρη. Μπορεί κανένας από εσάς να μου πει εάν έχει ή είχε ποτέ αντιμετωπίσει παρόμοιο περιστατικό;

περιμένω και γω  :cry:

Δες εδώ κατάστασή άλλα είναι μέσω κινέζικου ταχυδρομείου :fear:

Departed country of origin

2017-06-06 08:53:52 

Accepted by air carrier

2017-06-03 01:08:24 [GMT+8]

Parcel outbount in sorting center

2017-06-03 00:50:37 [GMT+8]

Parcel is inbound in sorting center

2017-06-03 00:50:37 [GMT+8]

Parcel accepted by shipping company

2017-06-03 00:49:37 [GMT+8]

Waiting for pick up

2017-05-30 00:58:18 [GMT+8]
Δημοσ.

Όποιος βιάζεται δεν παίρνει από Κίνα, 40 μέρες έκανε ένα roidmi που παράγγειλα από gearbest, μετά τις 20 μέρες απλά το ξέχασα και ξαφνικά με θυμήθηκε αυτό.

Πες τα ρε συνάδελφε  :ph34r:

Δημοσ.

Πες τα ρε συνάδελφε :ph34r:

Το περιμένεις και εσύ;;

Off topic αλλά το roidmi είναι όλα τα λεφτά ο ήχος που βγάζει είναι stereo και αψεγάδιαστος

Δημοσ.

Το περιμένεις και εσύ;;

Off topic αλλά το roidmi είναι όλα τα λεφτά ο ήχος που βγάζει είναι stereo και αψεγάδιαστος

Όχι, συνάδελφος όσον αφορά τις κινεζοαγορες :). Δεν το έχω πάρει αλλά τώρα με έβαλες σε ψάξιμο ;)
Δημοσ.

Και εγώ συνάδελφος στα κινεζομάγαζα είμαι αλλά σε όλες μου τις αγορές έως τώρα,τόση καθυστέρηση δεν μου είχε τύχει. Συνήθως μετά το arrival to destination post έκανε 5 έως 7 ημέρες και άρχιζε τα χτυπήματα στα ΕΛΤΑ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...