Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα κινητο απο το Minideal ενα meizu m2 note!
Στις 10 του μηνος πηγαν το πακετο στην μεταφορικη τους singpost
Στις 14 του μηνος ηταν ετοιμο να φυγει για Ελλαδα προφανος - και το site του Ελτα εμφανησε το δεμα με το μηνυμα " Αντικειμενα σε συσκευασεια περιοχη Σιγκαπουρη"

Στο προβλημα τωρα! 
Στις 18 του μηνος το site του singpost λεει οτι το αντικειμενο εχει φτασει στην Ελλαδα (Arrival at Destination Post (Country: GR)) 
Το σιτε του Ελτα ομως ακομα και τωρα εχει μεινει στις 14 του μηνος με το μνμα "¨Αντικειμενα σε σθσκευασια περιοχη Σιγκαρπουρη" !
Πηρα τηλ στα Ελτα και μ ειπαν οτι για να μν εχει ενημερωθει η κατασταση του δεματος ΔΕΝ εχει φτασει Ελλαδα..
Η μεταφορικη ομως απο κινα λεει οτι εφτασε και εχει και ακριβης ωρα!

Εστειλα μαιλ στην singpost βεβαια αλλα δν πηρα απαντηση ακομα!

Τι μπορει να εχει γινει?? Παιζει να εχει χαθει η τπτ τετοιο??
Σε αυτην τν περιπτωση τι κανω μιας και δν μπορω να παρω αποζημιωση απο την μεταφορικη καθος εχει γραφτει σαν χαμηλο κοστος για αποφυγη τελωνειο και το minideal προφανως δν θα μου δωσει τα λεφτα μ γιατι δν ηταν δικο τους προβλημα..
Ειμαι "καταδικασμενος"?!

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απλα εχουν καθυστερησει να ανοιξουν τον σακο και να σκαναρουν το αντικειμενο σου.

Υπομονη καμια βδομαδα.

Δημοσ.

Απλα εχουν καθυστερησει να ανοιξουν τον σακο και να σκαναρουν το αντικειμενο σου.

Υπομονη καμια βδομαδα.

Το αυτό. 

Σιγά μην παραλάμβανες σε 10 μέρες από Κινέζο.

Δημοσ.

Από Κίνα θα υπολογίζεις 20+ μερες. Η SG μάλιστα είναι η πιο αργή οπότε θα σου έλεγα κοντά μήνα καλύτερα. NL & CN είναι πιο γρήγορες. Επισης μην παρακολουθείς το πακετο απο τα ελτα. Δεν ενημερώνονται πάντα γρηγορα. Ή θα βάλεις στο κινητό το προγραμματάκι -> Trackchecker Mobile ή θα κοιτάς από εδώ ->

www.17track.net

Δημοσ.

Η sg post είναι από τις πλέον γρήγορες και σε 3-4 μέρες από την στιγμή που γίνεται dispatched  το δέμα είναι στο αεροδρόμιο, τώρα το τι κάνουν στα ΕΛΤΑ και παραλαμβάνεις μετά από 20+ μέρες είναι άλλη ιστορία 

• Like 1
Δημοσ.

Δν με πειραζει να περιμενω αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι καθε σιτε λεει καρι διαφορετικο κ φοβαμαι μν εγινε βλακεια πχ να εφυγε ο σακος.απο κινα αλλα το δεμα μ να επεσε χαθηκε καπου για αυτο δν το εχουν σκαναρει απο ελτα!!

Κ εχω παρσλαβει πακετο απο κινα σε 5 μερες με απλο ταχυδρομιο οποτε το 10ημερο μ φαινετσι νορμαλ!

Οοοτε περιμενω καμια βδομαδα κ ξσνω κ κανα τρισαγιο να πανε ολα καλα??

Δημοσ.

Βάλε το πρόγραμμα που σου λέω. Τσεκάτει μόνο του ανά 3 ώρες που είναι το πακέτο και όταν αλλαξει κάτι στο status του, σε ειδοποιεί.

Δημοσ.

Το τσεκαρω απο 17 τρακ και εχω ενα xperia tipo τψρα που δν παιζει καν το facebook δν ξερω αν το ανοιγει αλλα θα το δοκιμασω!

Δημοσ.

Το αυτό. 

Σιγά μην παραλάμβανες σε 10 μέρες από Κινέζο.

ITEMS IN PACKING 29-09-2015 14:05 SINGAPORE ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 06-10-2015 22:46 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS ITEM ARR M.D. ATHINAS 15 07-10-2015 06:11 M.D. ATHINAS 15 ITEM TO BE DELIVERED 07-10-2015 08:29 M.D. ATHINAS 15 NOTICE 07-10-2015 08:55 M.D. ATHINAS 15 ITEM IN CONTA M.D. ATHINAS 15 07-10-2015 08:55 M.D. ATHINAS 15 ITEM ARR ATHINAS 15 (AMPELOKIPON) - ELT 07-10-2015 14:24 ATHINAS 15 (AMPELOKIPON) - ELT ITEM DELIVERED 08-10-2015 09:39 ATHINAS 15 (AMPELOKIPON) - ELT

Δημοσ.

Χωρις να θελω να σε τρομαξω υπαρχει και το χειροτερο σεναριο...

http://www.insomnia.gr/topic/579331-%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-paypal-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-refund/page-2

Κλαπηκε το δεμα κατα την μεταφορα του απο το Ελ.Βενιζελος στο τελωνειο με τα πολλα 3 λεπτα με τα ποδια αποσταση δλδ.

Ελπιζω να μην ειναι η ιδια περιπτωση με την δικη μου γιατι παιζει να ταλαιπωρηθεις λιγο.

Ο Ελτατζης μου ειπε οτι εχουν αυξηθει κατα πολυ τα κρουσματα λογο των πολλων εποχιακων και ξενων που εχουν βαλει να δουλευουν χωρις προοπτικες προσληψης οποτε ειναι στα @@ τους.

Δημοσ.

Χωρις να θελω να σε τρομαξω υπαρχει και το χειροτερο σεναριο...

http://www.insomnia.gr/topic/579331-%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-paypal-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-refund/page-2

Κλαπηκε το δεμα κατα την μεταφορα του απο το Ελ.Βενιζελος στο τελωνειο με τα πολλα 3 λεπτα με τα ποδια αποσταση δλδ.

Ελπιζω να μην ειναι η ιδια περιπτωση με την δικη μου γιατι παιζει να ταλαιπωρηθεις λιγο.

Ο Ελτατζης μου ειπε οτι εχουν αυξηθει κατα πολυ τα κρουσματα λογο των πολλων εποχιακων και ξενων που εχουν βαλει να δουλευουν χωρις προοπτικες προσληψης οποτε ειναι στα @@ τους.

Παλι καλα που υπαρχουν ατομα σαν κ εσενα να μ υψωνουν το ηθικο!!

Περα απο την πλακα τωρα εκει καταντησαμε?! Να κλεβουμε και δεματα??

Και μ φαινεται λιγο απιθανο γιατι αμα δν εχει ανοιχτει (που απαγορευεται να ανοιχθει μονο στο τελωνειο) φαινεται να ειναι μεγαλουτσικο πακετο μεν αλλα χαμηλου κοστους (κατω απο 20 δολαρια) οποτε γιατι να το παρει?? τι θα κερδισει 20 ευρο??

Δν ξερω αλλα ελπιζω να μν ειμαι στην ιδια κατηγορια! 

Τλκα επειδη το διαβασα το ποστ αλλα βιαζομαι λιγο και δν εβγαλα πολυ ακρη για το τι εγινε στο τελος?

Πηρες refound? και στην περιπτωση που εχω κανει αγορα μεσο Καρτας και οχι paypal μπορω να ανοιξω κανονικα case??

Δημοσ.

Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν καλοκαίρι συνήθως που υπάρχουν οι άδειες του μόνιμου προσωπικού + αύξηση της κινησης λόγω τουριστών. Και παλιότερα έχουν ακουστεί ανάλογα περιστατικά. Απ' ότι διάβασα πήρε 182$ και του φάγανε την κάμερα, εάν κατάλαβα καλά....

Δημοσ.

Παρελαβα το ενα κομματι της παραγγελιας (την καμερα) και αφαιρεθηκε απο το Refund η αξια της,

Αλλα ηθελαν χαρτουρα και ενοχληση non stop μιας και η εταιρια ελεγε εγω το εστειλα δεν σου χρωσταω τιποτα και οτι το Inquiry απο το ταχυδρομειο τους παιρνει μεχρι και τρεις μηνες :) 

Καλα ασε την αξια που γραφει πανω αν ο αλλος δει ενα θηριο δεμα με χαμηλη αξια θα κανει ενα τσακ θα το σκισει και αν δει οτι του γυαλιζει κατι το εξαφανιζει,

Δημοσ.

Εστειλα 2ο mail στην singapour post περιμενω απαντηση (τους ρωτησα αν οντως εχει φτασει Ελλαδα και δν ειναι σε καμια ενδιαμεση χωρα και το μνμα που βγαζει στο site τους θελει να εννοωθει οτι εχει φυγει απο την Σιγκαπουρι και ειναι καπου στν δρομο ! "

Item No/Ref No       Posting Date  Status Date        Latest Status
RF354279365SG    14-10-2015     18-10-2015        Arrival at Destination Post (Country: GR)

Αμα οντως εχει φτασει λγκα θα ισχυει αυτο που ειπες να εχει κλαπει κ εγω θα τραβαω τα μαλλια μου με την τυχη που εχω.....

Ελπιζω να ειναι μεμονομενα γεγονοτα αυτα αν κ εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι λιγο απιθανο, γιατι αντε το ανοιξε αμα δεις πως τα πεκεταρουν οι κινεζει εχει εξωτερικη συσκευασια 1 τονο αφρολεξ απο κατω κολημενο με ζιλοτειπ και μετα ειναι το κουτι δν ειναι ενα τσακ κ ανοιξε δλδ ΚΑΝΕΙΣ δν το πηρε χαμπαρι για το τι εγινε τοσο Ελλαδισταν ειμαστε δλδ?? Αρχιζω να πιστευω οτι εχει χαθει κατι τετοιο η απλα ειναι ΗΛΙΘΙΟΙ στα Ελτα και δν σκαναρουν τα προιοντα τους!

Δημοσ.

Σταματησα να τους δινω ελαφρυντικα οταν συστημενο δεμα μου το πηγε σε εναν αλλο και προσπαθουσαν να με βγαλουν τρελο οτι εχω υπογραψει και δεν υπαρχει προβλημα.

Αιτησεις για γνησια υπογραφης κλπ για να βγαλω τελικα ακρη μονος μου ψαχνωντας ολη την περιοχη πορτα πορτα και ευτυχως που δεν επεσα σε κανενα ρεμαλι να το φαει και να κανει τον κινεζο.

Τελικα την πατατια την εκανε εποχιακος που ειχαν και αλλοι παραπονα απο παρομοιες βλακειες και απλα τον εβαλαν σε διαθεσιμοτητα τα μουτρα κρεας δηλαδη....

Α btw αν δεν το εβρισκα δεμα αξιας 200€+ σαν αποζημιωση θα επαιρνα 30€ μαξ χωρις paypal και ιστοριες αφου ειχε παραδοθει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...