Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά.

Δεν είμαι σίγουρος αν είναι στη σωστή κατηγορία αλλά αν όχι τότε ζητώ συγγνώμη και παρακαλώ να το μεταφέρει κάποιος.

Λοιπόν έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου.

Ο υπολογιστής μου επειδή ήταν φορτωμένος με πάρα πολλά αρχεία κτλ έκανα ένα backup restore για να είναι καθαρός.

Έλα όμως που όταν το έκανα ξαφνικά αργεί ο υπολογιστής! Αργεί να ανοίξει, αργεί να κάνει search windows update, κολλάει υπερβολικά όταν σερφάρω κτλ και άλλα. Ακόμα και με τον πιο καθαρό backup κολλάει.

Αυτό δεν μου έχει συμβεί παλιότερα γιατί το είχα κάνει παλιά και δούλευε μια χαρά.

Δεν ξέρω τι να κάνω και το έκανα πολλές φορές επαναφορά να δω τι φταίει μπας και είναι τα drivers αλλά τίποτα. Όλα είναι αναβαθμισμένα στην τελευταία έκδοση και δεν λύθηκε κανένα πρόβλημα.

Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Το χρειάζομαι για να κάνω εργασίες αλλά εδώ και 3-4 μέρες προσπαθώ να το λύσω και εξαιτίας του προβλήματος αυτού δεν μπορώ να κάνω τις εργασίες μου με το adobe και 3ds max.

Please help guys...

Στον υπολογιστή έχω αυτά.

Operating System
    Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
CPU
    Intel Core i7 3770 @ 3.40GHz    39 °C
    Ivy Bridge 22nm Technology
RAM
    32,0GB Dual-Channel DDR3 @ 667MHz (9-9-9-24)
Motherboard
    Gigabyte Technology Co., Ltd. Z77X-UD5H (Intel Core i7-3770 CPU @ 3.40GHz)    28 °C
Graphics
    SAMSUNG (1920x1080@60Hz)
    4095MB NVIDIA GeForce GTX 980 (MSI)    32 °C
Storage
    111GB OCZ-AGILITY3 (SSD)    30 °C
    223GB OCZ-AGILITY3 (SSD)    30 °C
    698GB Western Digital WDC WD75 00AZEX-00ZF5A0 SCSI Disk Device (SATA)    29 °C
    698GB Seagate ST375052 8AS SCSI Disk Device (SATA)    29 °C
    7GB Corsair Voyager USB Device (USB)
Optical Drives
    ATAPI iHOS104
    TSSTcorp CDDVDW SH-224BB
Audio
    Realtek High Definition Audio

Τι μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ.

post-224012-0-32326600-1445426579_thumb.png

post-224012-0-60295600-1445426587_thumb.png

post-224012-0-94053300-1445426595_thumb.png

post-224012-0-13679800-1445426604_thumb.png

Επεξ/σία από L-Griever
Δημοσ.

Καλησπερα , δοκιμασε να δεις την κατασταση του δισκου σου με καποιο διαγνωστικο πολυ πιθανον να εχει χαλασμενα sectors

Δημοσ.

Ο υπολογιστής μου επειδή ήταν φορτωμένος με πάρα πολλά αρχεία κτλ έκανα ένα backup restore για να είναι καθαρός.

ta eipe ola...an den eixe paratirisei kati prin,xlomo na xalase o skliros.

Poion ssd exeis, den eipes.

Tha exei ginei i registry mouni kapelo..

Paei na treksei sto start up ena karo pragmata pou den iparxoun pia,kleidia aiorountai dixos kleidarotripa,mpazoun ta parathiria kai erxetai xeimonas..

Kalo format,kai na peraseis home premium.

Sorry gia ta greeklish,to zorin os arneitai peismatika na perasei ellinika.

Δημοσ.

Καλησπερα , δοκιμασε να δεις την κατασταση του δισκου σου με καποιο διαγνωστικο πολυ πιθανον να εχει χαλασμενα sectors

Επειδή δεν ξέρω αν αφορά και τους άλλους σκληρούς δίσκους γι'αυτό ανεβάζω όλες τις φωτογραφίες που έβγαλα. Για τους σκληρούς δίσκους που λέει good health πρέπει να ανησυχώ;

ta eipe ola...an den eixe paratirisei kati prin,xlomo na xalase o skliros.

Poion ssd exeis, den eipes.

Tha exei ginei i registry mouni kapelo..

Paei na treksei sto start up ena karo pragmata pou den iparxoun pia,kleidia aiorountai dixos kleidarotripa,mpazoun ta parathiria kai erxetai xeimonas..

Kalo format,kai na peraseis home premium.

Sorry gia ta greeklish,to zorin os arneitai peismatika na perasei ellinika.

Έχω ανανεώσει το topic με παραπάνω πληροφορίες. Τα έβαλα σε spoiler.

Ξαφνικά να πήγαν άνω κάτω τα registry keys; Αν είναι έτσι τότε γιατί δεν το έκανε παλιότερα;

Μα ακόμη και το φορμάτ τέτοια κάνει. Έχω δοκιμάσει ακόμα και με το πιο καθαρό install χρησιμοποιώντας backup και πάλι τίποτα.

Home Premium γιατί να το περάσω; Πού κολλάει αυτό; Και επιπλέον μόνο την Ultimate έκδοση έχω και είναι γνήσια Windows και όχι πειρατικά. Να ξοδέψω και άλλα λεφτά δεν παίζει :huh: .

Έκανα και έλεγχο στη μνήμη ram μέσω windows diagnostic και λέει ότι όλα πάνε καλά..

Δημοσ.

Ξαφνικά να πήγαν άνω κάτω τα registry keys; Αν είναι έτσι τότε γιατί δεν το έκανε παλιότερα;

Ksafnika oxi.Mipos auti ti fora eixes poli perissotero kairo na to kaneis kai exei mazepsei daimonia kai tribolia etsi kai allios?

Μα ακόμη και το φορμάτ τέτοια κάνει. Έχω δοκιμάσει ακόμα και με το πιο καθαρό install χρησιμοποιώντας backup και πάλι τίποτα.

To format tetoia de kanei.Allo to back up.

Home Premium γιατί να το περάσω; Πού κολλάει αυτό; Και επιπλέον μόνο την Ultimate έκδοση έχω και είναι γνήσια Windows και όχι πειρατικά. Να ξοδέψω και άλλα λεφτά δεν παίζει :huh: .

Gia oikiaki xrisi,ta premium einai pio elafria,To kleidi sou isxeii gia oles tis ekdoseis.

Έκανα και έλεγχο στη μνήμη ram μέσω windows diagnostic και λέει ότι όλα πάνε καλά..

Kalo format.

Δημοσ.

Με αυτά που λες δεν νομίζω να ισχύουν. Από μόνας τους να χαλάσουν τα backup; Δεν νομίζω. Παλιότερα έχω κάνει επαναφορά πολλές φορές και δούλευαν μια χαρά. Τώρα το κάνει αυτό.

Μου φαίνεται ότι δεν κατάλαβες τι είπα. Ακόμη και το format το κάνει είπα.

Όλα αυτά τα χρόνια δούλευα με Ultimate έκδοση. Ξαφνικά να αλλάξω σε Home Premium δεν το νομίζω. Για να μην πω ότι δεν κολλάει πουθενά με το πρόβλημα που ανέφερα.

Θα ξαναδοκιμάσω format και αν δεν τότε ο υπολογιστής έχει κάποιο πρόβλημα..

Συγγνώμη αλλά μέχρι τώρα αυτά που είπες δεν βοήθησαν καθόλου αλλά σε ευχαριστώ για τον χρόνο και κόπο που έκατσες και έγραψες αυτά.

Δημοσ.

Τελικά εντόπισα το πρόβλημα.

Μειώθηκε η ταχύτητα ανάγνωσης του ssd οπότε μάλλον θα αγοράσω άλλο.

Από την γρήγορη ταχύτητα που ήταν πριν έπεσε στα 60 mb/s.

Πουφ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...