Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω μια οθόνη σαν την https://www.skroutz.gr/s/6319631/Asus-MX259H.html?keyphrase=ASUS+MX259H. To budget μου ειναι εκεί περίπου στα 250€. Τη θέλω για να μπαίνω να βλέπω λίγο τηλεόραση με τον αποδικοποιητή που έχω και για να μπορώ να τη συνδέω στο laptop για να μην στραβώνομαι όταν παίζω κανα game.

Αν της έχεις κάποιος η ξέρει ας πει 2 πρόγματα και ότι άλλες προτάσεις δεκτές. Το laptop μου για κάρτα γραφικών έχει την gtx 765m

Δημοσ.

Πιστεύω πως γύρω σε αυτά τα λεφτα υπάρχουν καλύτερες.Χωρίς να το σκεφτώ ιδιαίτερα ίσως Dell S2415H σε σωστή τιμή και αν δεν έχεις πρόβλημα με glossy ή κάποια άλλη.

Με λίγα παραπάνω και αν σε ενδιαφέρουν και extra features όπως freesync,QI charger http://www.skroutz.gr/s/7518444/Samsung-S24E370DL.html

Υπάρχει σχετικό sticky για να ρωτήσεις πάντως.

Δημοσ.

Δεν έχει reviews, οπότε δε μπορώ να στην προτείνω. Έχει πάντως το κλασικό matte coating των ah-ips οθονών, επομένως συμφωνώ με το millennium ότι η dell s2415h είναι καλύτερη αγορά. Αν έχεις τουλάχιστον ένα μέτρο απόσταση από την οθόνη, δες και τη νέα HP 27cw με σχεδόν glossy coating και καλό overdrive. Επίσης καλές οθόνες κοντά στο budget σου είναι οι LG 29um57 και Asus vs24ahl.

Και η παραπάνω Samsung είναι καλή λύση αν μπορείς να εκμεταλλευτείς το freesync.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ και τους 2. Είμαι κάτοχος μιας Dell u2412m και ειμαι ευχαριστημένος. Απλά επειδή τη συγκεκριμένη οθόνη την έχω στο σταθερό της υπογραφής μου ήθελα μια δεύτερη για να τη κουβαλάω μαζί με το λαπτοπ. Θα της συνδέω και ενα αποδικωποιητή για ναα βλέπω τηλεόραση απο εκεί.Κύρια χρήση όμως θα είναι το gaming. Φοβάμαι να πάω σε 1920χ1200 για να μην ζορίζω τη κάρτα του λαπτοπ. Γενικά η Asus μου άρεσε  σαν design και 25 inch ειναι υποφερτές για να βλέπω τηλεόραση στα 2 μέτρα που είναι η απόσταση της τηλεόρασης από τον καναπέ μου. Μπορώ εννοείται να ανέβω και στα 300 αλλα δεν νομίζω ότι αξίζει ανάλυση FHD πάνω απο 250€.

Δημοσ.

Απλά φοβάμαι την 27αρά όταν θα παίζω από το μισό μέτρο με τέτοια ανάλυση

Για μισο μετρο δεν ειναι οτι καλυτερο. Σε αυτη την περιπτωση θα προτιμουσα τις LG 29UM57 και Asus VS24AHL, διοτι εχουν καλυτερα panels απο σχεδον ολες τις 1080p.

Δημοσ.

Απλά φοβάμαι την 27αρά όταν θα παίζω από το μισό μέτρο με τέτοια ανάλυση

Πήγαινε τότε σε οθόνη με "σωστή" πυκνότητα pixel γιατί θα σου κακοφανεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...