rambo12345 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Φίλοι μου θέλω να πάρω tablet με android. Είμαι μεταξύ Samsung και MLS. Σκέφτομαι MLS διότι συνδυάζουν: μεγάλη οθόνη+μεγάλη μνήμη+μεγάλη ram+πολλοί πυρήνες επεξεργαστή+έλλειψη crapware (φαντάζομαι)+καλύτερες τιμές. Από τους περισσότερους έχω ακούσει τα καλύτερα, όμως υπάρχουν και αρνητικά σχόλια. Θα ήθελα όσοι έχετε (ή έχουν γνωστοί σας) να μου πείτε τη γνώμη σας.
Gauss3 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Ο μόνος λόγος για να πάρει κανείς mls είναι το λογισμικό τους (αν το χρειάζεσαι). Κατα τα άλλα μιλάμε για φθηνές κακής ποίοτητας κινεζοκατασκευες που αξίζει να της αγοράσεις μόνο αν τις βρεις σε τιμές χώμα (τότε το πήρα και εγώ)...
rambo12345 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Ο μόνος λόγος για να πάρει κανείς mls είναι το λογισμικό τους (αν το χρειάζεσαι). Κατα τα άλλα μιλάμε για φθηνές κακής ποίοτητας κινεζοκατασκευες που αξίζει να της αγοράσεις μόνο αν τις βρεις σε τιμές χώμα (τότε το πήρα και εγώ)... Δηλαδή Samsung και μόνο Samsung; 1
AlienTechGR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή Samsung και μόνο Samsung;Για ποιο λόγο μόνο Samsung;;Και η LG φτιάχνει ωραία ταμπλετάκια,και η Lenovo,και η Sony (αν και ακριβά) και πολλές άλλες εταιρίες.Μη κολλάς μόνο στη Samsung που με εξαίρεση 2-3 μοντέλα,τα υπόλοιπα είναι γεμάτα με bloatware και σέρνονται. 1
W0zzAp Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν και εχω mls tablet εδω και τρεις μηνες χωρις να εχω προβλημα,θα σου ελεγα να παρεις απο τα επωνυμα πχ samsung οπως γραφεις,διοτι πολλα ατομα εχουν παραπονα απτα mls. Σκέφτομαι MLS διότι συνδυάζουν: μεγάλη οθόνη+μεγάλη μνήμη+μεγάλη ram+πολλοί πυρήνες επεξεργαστή+έλλειψη crapware (φαντάζομαι)+καλύτερες τιμές. Αυτα τα βρισκεις και σε samsung αν ψαξεις καλα,αυτο με τους πολλους πυρηνες ειναι απλα μαρκετινγκ,τι παρεις 4 τι 8 απλα δεν θα βρεις διαφορα,τα 8 ειναι ελαχιστα πιο γρηγορα,αλλα υπερθερμαινονται σε πολλες συσκευες.Στην τιμη εχεις ομως δικιο αλλα αν μπορεις να δωσεις λιγα παραπανω παρε samsung.Βεβαια δικη σου η επιλογη Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2015 από W0zzAp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα