poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 a.οι ρυθμισεις ειναι Pppoe/llc vpi 8 vci 35 που ειναι ετοιμα στο ρουτερ.οποτε Username kai passord μονο.αν δεν παιζει το πιο πιθανο ειναι να εχει κολλησει η καρτα στο dslamκαι να ειναι αυτο που λενε sync no ip.εκει τηλεφωνο τον παροχο αμα δεν εχεις αλλο ρουτερ για δοκιμη.
soteras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Αν εχεις Οτε περνει μονο του τους κωδικους μετα απο λιγο αν και πλεον κωδικοι ειναι περιτοι
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 επισης απο default εχει μεσα καποια στοιχεια που θα πρεπει να σε συνδεσουν στο internet(δεν θα ανοιγει σελιδες αλλα θα γινει πρασινο το λαμπακι του Internet).εκτος αν εχεις πολυ παλιο ρουτερ που παλι θα πρεπε να συνδεθει με τα [email protected] αλλα δεν θα επαιρνε μετα τα στοιχεια σου αυτοματα.αν δεν μπαινει παντως ουτε με το account username [email protected] password otenet τοτε ναι εισαι sync no ip
noobogadgetakias Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Το ρουτερ που εχω ειναι της netgear.οσον αφορα το usernane εννοειται πως μπαινει με την καταληξη @otenet.gr
noobogadgetakias Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Εκανα αντικατασταση του ρουτερ με αυτο που δινει ο οτε.ειναι ενα ασπρο ασυρματο κιολας ρουτερ μεγαλο τετραγωνο.το θεμα ειναι πως ουτε και αυτο συνδεεται.μ ειπαν απο τον οτε πως δν θα χρειαζοταν κατι να κανω εγω γτ μεσα σε ενα πενταλεπτο το πολυ απο τη στιγμη που θα το συνδεσω θα λεραστουν οι κωδικοι μονοι τους.τπτ.μπηκα μονκς μ στις ρυθμισεις του ρουτερ περασα username και κωδικο και τπρ.εβαλα του οτενετ μηοως δουλεψει παλι τπτ.δν ξςρω τι αλλο να κανω.εχω δωσει και βλαβη ωστε να το κοιταξουν και θα ερθει τεχνικος.τωρα το ποτε θα ερθει δν ξςρω.
Apple fanboy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Εκανα αντικατασταση του ρουτερ με αυτο που δινει ο οτε.ειναι ενα ασπρο ασυρματο κιολας ρουτερ μεγαλο τετραγωνο.το θεμα ειναι πως ουτε και αυτο συνδεεται.μ ειπαν απο τον οτε πως δν θα χρειαζοταν κατι να κανω εγω γτ μεσα σε ενα πενταλεπτο το πολυ απο τη στιγμη που θα το συνδεσω θα λεραστουν οι κωδικοι μονοι τους.τπτ.μπηκα μονκς μ στις ρυθμισεις του ρουτερ περασα username και κωδικο και τπρ.εβαλα του οτενετ μηοως δουλεψει παλι τπτ.δν ξςρω τι αλλο να κανω.εχω δωσει και βλαβη ωστε να το κοιταξουν και θα ερθει τεχνικος.τωρα το ποτε θα ερθει δν ξςρω. texnologia...psssss Pires kai sou eipan pos den blepoun problima autoi?
poulinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Το ρουτερ που εχω ειναι της netgear.οσον αφορα το usernane εννοειται πως μπαινει με την καταληξη @otenet.gr αρα σαν Username ειναι σωστο.το επομενο που πηγα να πω ηταν δοκιμη με το ρουτερ του οτε ή με αλλο ρουτερ. Εκανα αντικατασταση του ρουτερ με αυτο που δινει ο οτε.ειναι ενα ασπρο ασυρματο κιολας ρουτερ μεγαλο τετραγωνο.το θεμα ειναι πως ουτε και αυτο συνδεεται.μ ειπαν απο τον οτε πως δν θα χρειαζοταν κατι να κανω εγω γτ μεσα σε ενα πενταλεπτο το πολυ απο τη στιγμη που θα το συνδεσω θα λεραστουν οι κωδικοι μονοι τους.τπτ.μπηκα μονκς μ στις ρυθμισεις του ρουτερ περασα username και κωδικο και τπρ.εβαλα του οτενετ μηοως δουλεψει παλι τπτ.δν ξςρω τι αλλο να κανω.εχω δωσει και βλαβη ωστε να το κοιταξουν και θα ερθει τεχνικος.τωρα το ποτε θα ερθει δν ξςρω. ναι το ρουτερ του οτε αν ειναι απο τα καινουρια και οχι δεκαετιας θα παρει τα στοιχεια μονο του με tr069 μετα απο λιγα λεπτα.αλλα και τα πιο παλια θα εμπαιναν ιντερνετ με το [email protected] που ειχαν.καντο Hard reset και αμα δεν μπει μετα απο 5-6 λεπτα που δεν θα μπει περιμενεις να το δουν αυτοι.το πιο πιθανο να γινει κανα lock /unlock η πορτα σου ή κανα reset η καρτα και θα παιξεις.πιο παλια υπηρχε περιπτωση να μην ειχες περαστει καπου οποτε να μην επαιρνες Ip αλλα αυτο γινοταν πιο πολυ παλια και επισης ηταν στην αρχικη ενεργοποιηση και οχι μετα. texnologia...psssss Pires kai sou eipan pos den blepoun problima autoi? παντα ο οτε σου λεει να δοκιμασεις με το δικο τους ρουτερ για να ειναι σιγουροι οτι δεν ειναι ασυμβατοτητα ή οτι δεν εχει χαλασει το ρουτερ σου
noobogadgetakias Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Τελικα σημερα μ εστειλαν sms απο τον οτε και μ ειπαν οτι το προβλημα λυθηκε.δν εχω παει ακομα σπιτι βεβαια για να το σιγουρεψω.
Apple fanboy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 παντα ο οτε σου λεει να δοκιμασεις με το δικο τους ρουτερ για να ειναι σιγουροι οτι δεν ειναι ασυμβατοτητα ή οτι δεν εχει χαλασει το ρουτερ σου ειναι ενα ασπρο ασυρματο κιολας ρουτερ Edo pigaine. Ante na doume an lithike to thema tou filou.
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Τελικα σημερα μ εστειλαν sms απο τον οτε και μ ειπαν οτι το προβλημα λυθηκε.δν εχω παει ακομα σπιτι βεβαια για να το σιγουρεψω. λογικα μπορει να σε ειδαν online ηδη για αυτο να σου ειπαν οτι ολα ενταξει.
noobogadgetakias Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δεν εχω ιδεα.αλλα το περιςργο ειναι οτι απο την στιγμη που εβαλα το δικο τους ρουτερ δν κατεβαζω τπτ με παραπανω απο 1mbps .ενω κατεβαζα με 4.να τους παρω τηλεφωνο;
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 ξαναβαλε το δικο σου καταρχην.β.χαρακτηριστικα γραμμης με το παλιο και με το νεο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα