Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην το ψαχνετε παιδιά, οτιδήποτε λιγότερο από 32αρα για το λουτρό (δεν ειναι 1-1+ μετρο η απόσταση από τον τοίχο?) θεωρείται πολύ μπαναλ από κάποιους εδώ μέσα. Get used to it και απλά κάντε το, αλλιώς νιωστε τη χλεύη τους για τις μικρές σας (ίντσες) :)

• Like 1
Δημοσ.

Να συμμετάσχω και γώ στο offtopic,

Νομίζω το THX standard (ιντσες Χ 0,84) για να βρείς την απόσταση είναι για ιδανική θέαση ταινίας. Το έχω τηρήσει στα όρια του τρώω παντόφλα αν πάω τον καναπέ πιο κοντά με 2,5 μέτρα στις 60 ίντσες. Με Blu Ray, με τα ηχεία μου μετρημένα και όλα. Ολα μετρημένα και έχουν νόημα όταν θα δώ το Interstellar.

Τώρα στο υπνοδωμάτιο που η 27αρα κάνει ήδη τη νύχτα-μέρα κάτι παραπάνω μπορεί βεβαίως βεβαίως να μπει, αλλά θα μου αλλάξει την ποιότητα θέασης της επανάληψης του ''Ευτυχισμένοι μαζί?''

Και αν θές να δείς Interstellar σδτο υπνοδωμάτιο ρωτας? Ε θα το δω στο σαλόνι εκει που πρέπει!Να είναι εμπειρία

Οι ιντσες είναι λιγότερο απο την μισή δουλειά(Λένε όσοι την έχουν μικρή...εεε την τηλεόραση βεβαίως βεβαίως :-D )

Δημοσ.

Εχω παρει Lg 32αρα Full HD, 3D, Smart, 200 hz, 299 ευρω, αυτο ειναι προσφορα για 32αρα... Οτιδηποτε κατω απο αυτο δεν ειναι προσφορα για μενα αλλα νορμαλ τιμη... και ΝΑΙ την εχω στα 3,5+ μετρα και ΟΧΙ δεν ηθελα μεγαλυτερη...

Δημοσ.

εγω πάντως από προσωπική εμπειρία σας το λεώ μετάνιωσα που εδωσα 600 για πλάσμα 42' panasonic,και τσιγκουνεύτικα να δώσω 800 για την 50άρα. Το συμπέρασμα το έβγαλα μετά απο 1 τρίμηνο χρήσης που συνήθισε το μάτι τις 42 ίντσες. Τώρα έαν θέλετε να πιστεύετε ότι τα λέμε αυτά για να πουλήσουμε μούρη το ότι μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερες τηλεοράσεις,ή ότι είμαστε μυστικοί πρώκτορες των μεγάλων ηλεκτρικών αλυσίδων, δυστηχώς δεν υπάρχει σοβαρό αντεπιχείρημα για να σας πείσουμε.

Ο καθένας αγοράζει με βάση τα πιστεύω του και τις ανάγκες του.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν με 60ευρω παραπανω αγοραζεις Full Hd και με την εγγυηση της Lg απλα δεν αξιζει τιποτα κατωτερο.

Ουτως ή αλλως η προσφορα τελειωσε(ο Θεος να την εκανε και προσφορα)και με την τωρινη τιμη μου κανει εντυπωση γιατι τις φερνουν ακομα και δεν τις εχουν αποσυρει λες και τις αγοραζει κανεις αλλα τελος παντων :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...