kirileman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Η apple πηρε το σχεδιο απο το ipod Η Apple αντέγραψε την Apple. Και από τότε η Apple τρέχει στα δικαστήρια την Apple. Παλιο-ιστορία! 1
dali13gr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 αρα καταλειγουμε οτι δεν εκλεψε κανεις κανεναν Η apple πηρε το σχεδιο απο το ipod Και η htc απο τα 3 προηγουμενα μοντελα πως σου φενεται καλο? Α κάτσε, τόση ώρα λέτε ότι το iPhone 6 αντέγραψε το HTC One, τώρα που το iPhone 6 πήρε το σχέδιο του iPod Touch, ξαφνικά δεν αντέγραψε κανείς; Γιατί να μην είναι iPod Touch -> HTC One -> iPhone 6, iPod Touch = iPhone 6 άρα iPhone 6 -> HTC One σύμφωνα με τη λογική σας; 2
chrisxkar Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Στο HTC αναφερόμουν, είναι ακριβώς εκεί που ήταν η κεραία. Δεν έχεις καταλάβει πιστεύω κάτι, είσαι Fanboy Android Fanboy και γιαυτό και κράζετε οτιδήποτε Apple προϊόν βγει, μόνο και μόνο για να νιώσετε καλύτερα. Θα αλλάξουμε την επιλογή μας στα προϊόντα που αγοράζουμε; όχι γιατί η εταιρία ξέρει να κρατάει τους πελάτες της με αυτά που προσφέρει σε αντίθεση με εσένα και κάτι άλλους άμα διαβάσετε τα ποστ σας, δεν έχετε κάποια σταθερότητα, αερολογίες και Fragmentation σε διαφορετικές συσκευές No-Name γιατί είτε είναι φτηνές είτε γιατί μοιάζουν με iPhone και την αγοράζετε για να νιώσετε καλύτερα οτι και καλά έχετε iPhone Like κινητό. Αν δεν σαν άρεσαν τα iPhone δεν θα ήταν το Play Store και το Watch Play Store γεμάτο με iOS Wannabe Launchers και Icons ακόμα και Redesign εφαρμογών. Αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Και παλι μπερδευεσαι στα @@ μου η google και στα @@ και η apple Οσον αφορα launchers,multitasking,και notification bars μαλλον δεν εχεις καλη μνημη Α κάτσε, τόση ώρα λέτε ότι το iPhone 6 αντέγραψε το HTC One, τώρα που το iPhone 6 πήρε το σχέδιο του iPod Touch, ξαφνικά δεν αντέγραψε κανείς; Γιατί να μην είναι iPod Touch -> HTC One -> iPhone 6, iPod Touch = iPhone 6 άρα iPhone 6 -> HTC One σύμφωνα με τη λογική σας; πολυ ωρα τωρα ειπα παρτο οπως θες ή οτι η μια αντεγραψε την αλλη ή καμια δεν αντεγραψε οπως σε βολευει.
Neg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Και παλι μπερδευεσαι στα @@ μου η google και στα @@ και η apple Οσον αφορα launchers,multitasking,και notification bars μαλλον δεν εχεις καλη μνημη Μια χαρά μνήμη έχω και επαναλαμβάνω, αν δεν σας ένοιαζε η Apple δεν θα προσπαθούσε κάθε εταιρία και κάθε λειτουργικό να της μοιάσει και μιλάω για Androids κυρίως. Θες και το αρχαιότατο παράδειγμα; Σου θυμίζει κάτι; 1984 1
chrisxkar Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μια χαρά μνήμη έχω και επαναλαμβάνω, αν δεν σας ένοιαζε η Apple δεν θα προσπαθούσε κάθε εταιρία και κάθε λειτουργικό να της μοιάσει και μιλάω για Androids κυρίως. μας ενοιαζε?ποιους εννοεις?Εαν υπαρχει καποιος φαν εισαι εσυ, φανταζομαι πως υποστηριζεις με σθενος οποιαδηποτε επιλογη της apple ενω εγω οταν θεωρω κατι μαλακια οποιαεταιρια και να ειναι παλι την κραζω.Δεν με ενδιαφερει οτιδηποτε καινουργιο βγαινει σε λειτουργικο ουτε τρεχω να το εγκαταστησω και πω στην συνεχεια στα φορουμ ποιο ειναι το καλυτερο. Αφου εχεις καλη μνημη θα θυμασαι οτι η notification μπαρ σας ειναι κλεμενη καθαρα απο android. Εχω γραψει σε ολα τα θρεντ οπου υπαρχουν συζητησεις τυπου αυτο ειναι το καλυτερο ή το αλλο, οτι ειναι στοκοι και οτι το τι ειναι καλυτερο για τον καθενα ειναι υποκειμενικο. Επισης εχω εκφρασει απειρες φορες οτι οποιος υποστηριζει τις εταιριες λες ειναι μετοχος οτι αποτελει grande μπουφο οποια εταιρια και να ειναι εφοσον για αυτους αποτελεις ενα πορτοφολι και τιποτα αλλο. Σου φαινομαι για φαν? Μια χαρά μνήμη έχω και επαναλαμβάνω, αν δεν σας ένοιαζε η Apple δεν θα προσπαθούσε κάθε εταιρία και κάθε λειτουργικό να της μοιάσει και μιλάω για Androids κυρίως. Θες και το αρχαιότατο παράδειγμα; Σου θυμίζει κάτι; 1984 Σχετικοτατο με το θρεντ και το point σου? θελεις τι, να ψαξουμε τι εχει κλεψει η μια τι η αλλη για να πουμε στο τελος η apple εκλεψε 40 η google 50 για να πουμε οτι ειναι 1-0 και να στεψουμε τον νικητη? Αμα βγει χ να ξερεις εγω στα πεναλντυ δεν παω 2
Neg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 μας ενοιαζε?ποιους εννοεις?Εαν υπαρχει καποιος φαν εισαι εσυ, φανταζομαι πως υποστηριζεις με σθενος οποιαδηποτε επιλογη της apple ενω εγω οταν θεωρω κατι μαλακια οποιαεταιρια και να ειναι παλι την κραζω.Δεν με ενδιαφερει οτιδηποτε καινουργιο βγαινει σε λειτουργικο ουτε τρεχω να το εγκαταστησω και πω στην συνεχεια στα φορουμ ποιο ειναι το καλυτερο. Αφου εχεις καλη μνημη θα θυμασαι οτι η notification μπαρ σας ειναι κλεμενη καθαρα απο android. Εχω γραψει σε ολα τα θρεντ οπου υπαρχουν συζητησεις τυπου αυτο ειναι το καλυτερο ή το αλλο, οτι ειναι στοκοι και οτι το τι ειναι καλυτερο για τον καθενα ειναι υποκειμενικο. Επισης εχω εκφρασει απειρες φορες οτι οποιος υποστηριζει τις εταιριες λες ειναι μετοχος οτι αποτελει grande μπουφο οποια εταιρια και να ειναι εφοσον για αυτους αποτελεις ενα πορτοφολι και τιποτα αλλο. Σου φαινομαι για φαν? Σχετικοτατο με το θρεντ και το point σου? θελεις τι, να ψαξουμε τι εχει κλεψει η μια τι η αλλη για να πουμε στο τελος η apple εκλεψε 40 η google 50 για να πουμε οτι ειναι 1-0 και να στεψουμε τον νικητη? Αμα βγει χ να ξερεις εγω στα πεναλντυ δεν παω Το ποιος κλέβει ποιον, σε ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο προφανώς είναι αδιάφορο παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Ένας από αυτούς είναι η εμπειρία χρήστη και το βασικότερο η ασφάλεια. Αλλά στο θέμα Design που λέγαμε είναι φανερό ποιος έκλεψε ποιον, μην πω καλύτερα "ποιοι". Οπότε καλή συνέχεια και συνέχισε να φοράς τις παρωπίδες.
ikaruga24 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Προσπερνάω τις αστειότητες περί αντιγραφής και λοιπά και πάω στην ουσία. 400 ευρώ για ουσιαστικά mid-range συσκευή είναι πολλά. Παίρνεις τέρατα όπως το Xiaomi Mi4c με λιγότερο από 250 ευρώ τη σήμερον ημέρα και αν βάλω επιλογές από Ελλάδα πλησιάζει την τιμή του LG G4. Η κοστολόγηση της συσκευής σαν -καινούργια- θα έπρεπε να είναι 100 ευρώ κάτω και με την πάροδο του χρόνου να μπορούσε να πέσει κάνα 50άρικο ακόμα. Τώρα στα 400 δεν νομίζω ότι έχει καμιά ελπίδα.
chrisxkar Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Το ποιος κλέβει ποιον, σε ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο προφανώς είναι αδιάφορο παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Ένας από αυτούς είναι η εμπειρία χρήστη και το βασικότερο η ασφάλεια. Αλλά στο θέμα Design που λέγαμε είναι φανερό ποιος έκλεψε ποιον, μην πω καλύτερα "ποιοι". Οπότε καλή συνέχεια και συνέχισε να φοράς τις παρωπίδες. αρα αυτο θες να πουμε αυτος εκλεψε τοσα εκεινος τοσα 1-0 και στο τελος θα βγαλουμε πρωταθλητη του λιγοτερο κλεφτη....ωραιος Αναφερεις ενα λειτουργικο(ασχετο με την κουβεντα) που αμφιβαλω εαν ζουσες εκεινη την χρονικη περιοδο για να διαβασεις το τι ακουγοταν απο την καθε πλευρα κανενας δεν ειπε οτι η ms δεν εκλεψε απο την apple.Εκλεψε ο λογος που ηταν ο νικητης της περιοδου για πολλα χρονια και εν συνεχεια εβγαζε τα δις ενω η αλλη βουλιαζε στον βουρκο ηταν στο οτι δεν κυνηγησε κανεναν παρε κοσμε σπασμενα windows ελεγε(αφου δεν κυνηγουσε στην πραξη κανενα) και αυτο της επετρεψε να καθιερωθει σαν λειτουργικο σε ολο τον κοσμο. Θα συνεχισω ασχετο με την κουβεντα ηταν ολο αυτο. Απο οτι φενεται αλλος φοραει τις iπαρωπιδες (καθως οι απλες παρωπιδες ειναι καθαρα αντιγραφη) 2
vdeseris Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Προσπερνάω τις αστειότητες περί αντιγραφής και λοιπά και πάω στην ουσία. 400 ευρώ για ουσιαστικά mid-range συσκευή είναι πολλά. Παίρνεις τέρατα όπως το Xiaomi Mi4c με λιγότερο από 250 ευρώ τη σήμερον ημέρα και αν βάλω επιλογές από Ελλάδα πλησιάζει την τιμή του LG G4. Η κοστολόγηση της συσκευής σαν -καινούργια- θα έπρεπε να είναι 100 ευρώ κάτω και με την πάροδο του χρόνου να μπορούσε να πέσει κάνα 50άρικο ακόμα. Τώρα στα 400 δεν νομίζω ότι έχει καμιά ελπίδα. Σωστός. Αν συνεχίσει έτσι θα πέσει ακόμα πιο κάτω από το 2%...
chrisxkar Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Προσπερνάω τις αστειότητες περί αντιγραφής και λοιπά και πάω στην ουσία. 400 ευρώ για ουσιαστικά mid-range συσκευή είναι πολλά. Παίρνεις τέρατα όπως το Xiaomi Mi4c με λιγότερο από 250 ευρώ τη σήμερον ημέρα και αν βάλω επιλογές από Ελλάδα πλησιάζει την τιμή του LG G4. Η κοστολόγηση της συσκευής σαν -καινούργια- θα έπρεπε να είναι 100 ευρώ κάτω και με την πάροδο του χρόνου να μπορούσε να πέσει κάνα 50άρικο ακόμα. Τώρα στα 400 δεν νομίζω ότι έχει καμιά ελπίδα. το g4s βλεπω οτι ειχε τιμη εναρξης στο σκρουτζ 600ευρω οποτε τα 400 μια χαρα ακουγονται.Εμενα και το g4 μου φανηκε εξωφρενικη η τιμη εναρξης του
haHa Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Προσπερνάω τις αστειότητες περί αντιγραφής και λοιπά και πάω στην ουσία. 400 ευρώ για ουσιαστικά mid-range συσκευή είναι πολλά. Παίρνεις τέρατα όπως το Xiaomi Mi4c με λιγότερο από 250 ευρώ τη σήμερον ημέρα και αν βάλω επιλογές από Ελλάδα πλησιάζει την τιμή του LG G4. Η κοστολόγηση της συσκευής σαν -καινούργια- θα έπρεπε να είναι 100 ευρώ κάτω και με την πάροδο του χρόνου να μπορούσε να πέσει κάνα 50άρικο ακόμα. Τώρα στα 400 δεν νομίζω ότι έχει καμιά ελπίδα. Τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα, δεν θα ξεκινησει απο 400€, αλλα απο 550-600€ στην Ευρωπη. http://www.gsmarena.com/htc_one_a9_will_be_a_lot_more_expensive_in_europe_than_in_the_us-blog-14581.php In the UK, the phone is going to cost a whopping £429.99, which right now translates into roughly $664. But wait, that's not all! To add insult to injury, the model that will be sold in the UK will only have 2GB of RAM and 16GB of storage, whereas the US-bound iteration has 3GB of RAM and 32GB of built-in storage. ..... Although HTC hasn't yet announced official pricing for the Eurozone, media outlets in Germany are expecting the One A9 to go for €599.
chrisxkar Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Ασχημη τακτικη τιμολογησης διαλεξε θα μπορουσε να ακολουθησει στρατιγικη g2 και nexus 5 και να εκανε καλα ταμεια.Ιδιως στην πτωση που βρισκεται
ikaruga24 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Αν είναι έτσι θα το παίξω Killik τώρα και θα πω... Α Π Α Τ Ο! Η συσκευή μπορούσε να τα πάει περίφημα σε κοστολόγιο των ~300 ευρώ αλλά αυτοί έχουν βάλει στόχο μάλλον να καταστρέψουν την εταιρία τους. Κρίμα γιατί το λογισμικό τους είναι από τα κορυφαία του android.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα