Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α το παμε ιστορικα δηλαδη?

Αρα ολα τα σημερινα tablet ειναι αντιγραφη αυτου

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/82/HP_Tablet_PC_running_Windows_XP_%28Tablet_PC_edition%29_%282006%29.jpg

Το 5s και 5 εμοιαζαν (παραπανω απο οτι μοιαζουν ολα τα smartphone μεταξυ τους) με το m7,Η αλλαηγ γραμμης σε μια ποιο στρογγυλεμενη το εκανε σχεδον πανομοιοτυπα.Συμπτωση η οχι δεν μας ενδιαφερει

Θα σου πω και το αλλο κοιτα να δεις συμπτωση του το νεο htc εχει εμφανως ολα τα στοιχεια με το προηγουμενο htc αρα ξεκαθαρα δεν ειναι αντιγραφη(αν θες να κοροιδευομαστε)

http://cdn.pocket-lint.com/r/s/970x/assets/images/php1oykfe.jpg

Κανω και τα βελακια αμα θες

Και για να μην υπάρξει ούτε ένας που δε θα το μπερδέψει με το iPhone, τροποποίησε και τη μορφή αλλά και τη θέση/σχετικές θέσεις της κάμερας/φλας. Μας πείσατε.... Οκ, θα μπορούσε να τα βάλει λίγο πιο αριστερά. Την επόμενη φορά.

VLwBCkO.jpg

10418-2699-ip6-imaging-2-l.png

• Like 1
  • Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ολα τα ταμπλετ εχουν καθαρα στοιχεια απο αυτο της hp του 2001.Καθαρα αντιγραφη δεν ειναι αν ηθελε καποιος να το τραβιξει σε δικη θα μπορουσε.Και αν θυμασαι η apple απο εποχες 3g,3gs τραβουσε εταιρειες σε δικη για μικροτερα πραγματτα.

Οση ομοιοτητα εχει το 5s με το 6 , αλλη τοση εχει το m7,m8,m9 με το κανουργιο.

Οποτε η δεξου οτι η μια εταιρεια αντεγραψε την αλλη και τουμπαλην,η δεξου οτι καμια δεν αντεγραψε την αλλη.

Οτι σε βολευει..

I rest my case

Δημοσ.

Ολα τα ταμπλετ εχουν καθαρα στοιχεια απο αυτο της hp του 2001.Καθαρα αντιγραφη δεν ειναι αν ηθελε καποιος να το τραβιξει σε δικη θα μπορουσε.Και αν θυμασαι η apple απο εποχες 3g,3gs τραβουσε εταιρειες σε δικη για μικροτερα πραγματτα.

Οση ομοιοτητα εχει το 5s με το 6 , αλλη τοση εχει το m7,m8,m9 με το κανουργιο.

Οποτε η δεξου οτι η μια εταιρεια αντεγραψε την αλλη και τουμπαλην,η δεξου οτι καμια δεν αντεγραψε την αλλη.

Οτι σε βολευει..

I rest my case

Whatever όταν θα καταλάβεις πως λειτουργεί το Design τα λέμε, άλλη η έμπνευση από προϊόν άλλης κατηγορίας και άλλη η αντιγραφή από ίδιο προϊόν, ίδιας κατηγορίας. Για παράδειγμα δεν είναι αντιγραφή να βγάλεις ένα κινητό που να θυμίζει ένα μοντέλο από αριθμομηχανή, γιατί πολύ απλά είναι διαφορετικά προϊόντα, αυτό είναι έμπνευση, αλλά το να κλέβεις ένα Design και να αλλάζεις απλά θέση την κάμερα και την θύρα δεν είναι έμπνευση είναι κατάντια.

Δημοσ.

Whatever όταν θα καταλάβεις πως λειτουργεί το Design τα λέμε, άλλη η έμπνευση από προϊόν άλλης κατηγορίας και άλλη η αντιγραφή από ίδιο προϊόν, ίδιας κατηγορίας. Για παράδειγμα δεν είναι αντιγραφή να βγάλεις ένα κινητό που να θυμίζει ένα μοντέλο από αριθμομηχανή, γιατί πολύ απλά είναι διαφορετικά προϊόντα, αυτό είναι έμπνευση, αλλά το να κλέβεις ένα Design και να αλλάζεις απλά θέση την κάμερα και την θύρα δεν είναι έμπνευση είναι κατάντια.

Ποσο σωστος:

htc-one-m7-vs-iphone-5s-design.jpg

Απλα αλλαξαν θεση την καμερα κ την θυρα. Μονο που το htc m7 βγηκε πρωτο κ απο αυτο δανειστηκε την πλατη το iphone 6.

• Like 1
Δημοσ.

αυτο

Οτι και να πεις βεβαια το iphonehellas εχει αναλυτικο οδηγο με στοιχεια πως να αντικρουσετε συζητησεις που αμφισβητουν την γνησιοτητα και πρωτοτυπια του iphone.

Δημοσ.

Ποσο σωστος:

Απλα αλλαξαν θεση την καμερα κ την θυρα. Μονο που το htc m7 βγηκε πρωτο κ απο αυτο δανειστηκε την παλτη το iphone 6.

Καλά εσύ συνέχισε το Trollάρισμα δεν σε παίρνω όπως και να'χει στα σοβαρά, γνωρίζοντας ότι Trollάρεις ενάντια σε κάθε προϊόν  της Apple. Η διαφορά με εσένα και μερικούς άλλους Fandroids είναι οτι βλέπετε μόνο την μία μεριά του νομίσματος, αυτό που σας συμφέρει για να νιώσετε καλύτερα. Εγώ όμως όταν ένα κινητό έχει κάτι το πρωτότυπο από αντίπαλη εταιρία παρόλο που έχω iPhone θα το επικροτήσω, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση μην κοροϊδευόμαστε. Το iPhone το ξέρεις πολύ καλά οτι εδώ και 8 χρόνια ο Ive ακολουθεί το εικονικό του Design, αν εσύ τώρα επειδή για τον Α ή Β λόγο δεν γουστάρεις τα προϊόντα της Apple δεν πάει να πει οτι η πορεία ενός Design 8 χρόνων είναι ξαφνικά άκυρη επειδή μία ασιάτικη εταιρία ξαφνικά ξύπνησε το 2013 να πει οτι της κλέψανε το Design της κεραίας. Είναι απλά γελοίο. Να θυμηθώ ότι πριν βγει το iPhone 4 η HTC χρησιμοποιούσε το αποσπώμενο καπάκι που είχε το πρώτο iPhone για την Sim και την μπαταρία στο κάτω μέρος; Και πριν ρωτήσεις που, στα Desire έχω ένα Desire ακόμα στο σπίτι με αυτό το καπάκι, αλλά αυτά τα ξεχνάμε όπως πάντα, γιατί όπως είπα και πριν μερικοί φανατικοί θαυμαστές του Android θυμάστε μόνο ότι σας συμφέρει.

Δημοσ.

Η στογγυλεμενη γραμμη να υποθεσω οτι ειναι παρθενογεννεση ή συνεχεια του 3gs?γελαει ο κοσμος

post-57866-0-01915800-1445505862_thumb.jpgpost-57866-0-51332600-1445505868_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Καλά εσύ συνέχισε το Trollάρισμα δεν σε παίρνω όπως και να'χει στα σοβαρά, γνωρίζοντας ότι Trollάρεις ενάντια σε κάθε προϊόν  της Apple. Η διαφορά με εσένα και μερικούς άλλους Fandroids είναι οτι βλέπετε μόνο την μία μεριά του νομίσματος, αυτό που σας συμφέρει για να νιώσετε καλύτερα. Εγώ όμως όταν ένα κινητό έχει κάτι το πρωτότυπο από αντίπαλη εταιρία παρόλο που έχω iPhone θα το επικροτήσω, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση μην κοροϊδευόμαστε. Το iPhone το ξέρεις πολύ καλά οτι εδώ και 8 χρόνια ο Ive ακολουθεί το εικονικό του Design, αν εσύ τώρα επειδή για τον Α ή Β λόγο δεν γουστάρεις τα προϊόντα της Apple δεν πάει να πει οτι η πορεία ενός Design 8 χρόνων είναι ξαφνικά άκυρη επειδή μία ασιάτικη εταιρία ξαφνικά ξύπνησε το 2013 να πει οτι της κλέψανε το Design της κεραίας. Είναι απλά γελοίο. Να θυμηθώ ότι πριν βγει το iPhone 4 η HTC χρησιμοποιούσε το αποσπώμενο καπάκι που είχε το πρώτο iPhone για την Sim και την μπαταρία στο κάτω μέρος; Και πριν ρωτήσεις που, στα Desire έχω ένα Desire ακόμα στο σπίτι με αυτό το καπάκι, αλλά αυτά τα ξεχνάμε όπως πάντα, γιατί όπως είπα και πριν μερικοί φανατικοί θαυμαστές του Android θυμάστε μόνο ότι σας συμφέρει.

εγω παλι αν υπαρχει κατι που δεν ειμαι σε αντιθεση με πολλους ειναι φανμποι οποιασδηποτε εταιρειας ειχα iphone,wp,android και θα τα ξαναεπερνα ολα αναλογα με τις καταστασεις δεν αποκλειω κανενα.

Htc δεν ειχα ποτε και δεν εχω λογο να την υποστηριξω.

Δημοσ.

Συνεχιζε να κατηγορεις οτι τρολαρουν(ελεω ελλειψης επιχειρηματων) οσους λενε το προφανες:

οτι το iphone δανειστηκε την πλατη του htc one m7 κατι που φαινεται και στις φωτο:

Btw, στο πρωτο iPhone η sim δεν βγαινει απο το αποσπωμενο καπακι.

Επισης. καλο θα ηταν να μαθεις τι σημαινει iconic(που προφανως αυτο θελεις να πεις) . Δεν σημαινει εικονικο. 

Δημοσ.

οτι το iphone δανειστηκε την πλατη του htc one m7 κατι που φαινεται και στις φωτο:

To iPhone 6 δανείστηκε την πλάτη του HTC Α9, όπως φαίνεται και στις φώτο.

Level up! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Συνεχιζε να κατηγορεις οτι τρολαρουν οσους λενε το προφανες:

Btw, στο πρωτο iPhone η sim δεν εβγαινει απο το αποσπωμενο καπακι.

Στο HTC αναφερόμουν, είναι ακριβώς εκεί που ήταν η κεραία.

εγω παλι αν υπαρχει κατι που δεν ειμαι σε αντιθεση με πολλους ειναι φανμποι οποιασδηποτε εταιρειας ειχα iphone,wp,android και θα τα ξαναεπερνα ολα αναλογα με τις καταστασεις δεν αποκλειω κανενα.

Htc δεν ειχα ποτε και δεν εχω λογο να την υποστηριξω.

Δεν έχεις καταλάβει πιστεύω κάτι, είσαι Fanboy Android Fanboy και γιαυτό και κράζετε οτιδήποτε Apple προϊόν βγει, μόνο και μόνο για να νιώσετε καλύτερα. Θα αλλάξουμε την επιλογή μας στα προϊόντα που αγοράζουμε; όχι γιατί η εταιρία ξέρει να κρατάει τους πελάτες της με αυτά που προσφέρει σε αντίθεση με εσένα και κάτι άλλους άμα διαβάσετε τα ποστ σας, δεν έχετε κάποια σταθερότητα, αερολογίες και Fragmentation σε διαφορετικές συσκευές No-Name γιατί είτε είναι φτηνές είτε γιατί μοιάζουν με iPhone και την αγοράζετε για να νιώσετε καλύτερα οτι και καλά έχετε iPhone Like κινητό. Αν δεν σαν άρεσαν τα iPhone δεν θα ήταν το Play Store και το Watch Play Store γεμάτο με iOS Wannabe Launchers και Icons ακόμα και Redesign εφαρμογών. Αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Δημοσ.

To iPhone 6 δανείστηκε την πλάτη του HTC Α9, όπως φαίνεται και στις φώτο.

Level up! :-D

το m9 ειναι καθαρα συνεχεια του m8 το οποιο καθαρα συνεχεια του m7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...