darky299 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Γιατι αμεσως μηλοφωνο?για ριξτε μια ματια στο htc m7 και το iphone 6 και πειτε μου ποιος αντεγραψε ποιον..
dali13gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Γιατι αμεσως μηλοφωνο?για ριξτε μια ματια στο htc m7 και το iphone 6 και πειτε μου ποιος αντεγραψε ποιον.. Δες λίγο πιο πάνω τα post μου και πες μας ποιος αντέγραψε ποιον και σε τι...
tzonnis1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Κάτι για μπαταρίες ακούω, κάτι για δύο μέρες κάτει τέτοια. Νομίζω πονατε για μικροπράγματα.... Sent from my RM-994_eu_poland_1155 1
Neg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Γιατι αμεσως μηλοφωνο?για ριξτε μια ματια στο htc m7 και το iphone 6 και πειτε μου ποιος αντεγραψε ποιον.. Άμα είναι να το πάμε έτσι.. και στο πίσω μέρος αντιγράφει ξανά τα παράθυρα της κεραίας χωρίζοντας τα με γραμμές 1
dali13gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Και μένα το note 3 με "normal" χρήση βγάζει 5 μέρες... Δουλευόμαστε?? Βάλε λίγο και τους χρόνους από οθόνη και από το real racing γιατί μου φαίνεται σαν να έχει πρόβλημα η μπαταρία σου. Το Note 2 δεν μου είχε βγάλει πότε κάτω από 5 ώρες οθόνη και βλέπω ότι έχεις μεγάλη κατανάλωση στην αναμονή και την αδράνεια συσκευής. 1
vdeseris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Βάλε λίγο και τους χρόνους από οθόνη και από το real racing γιατί μου φαίνεται σαν να έχει πρόβλημα η μπαταρία σου. Το Note 2 δεν μου είχε βγάλει πότε κάτω από 5 ώρες οθόνη και βλέπω ότι έχεις μεγάλη κατανάλωση στην αναμονή και την αδράνεια συσκευής. Θα χρειαστώ και μια χρονομηχανή γιατί το screenshot είναι από το μαρτιο του 14. Αλλά πραγματικά δεν σου φάνηκε περίεργο το ότι το iphone 6 βγάζει 2,5 μέρες άνετα και σχολιάζεις το δικό μου screenshot? (το οποίο για πλάκα το έβαλα)
haHa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Υλικά, αποχρώσεις, πρόσοψη (αναλογίες, κεντρικό πλήκτρο κλπ), στεγνή αντιγραφή από iPhone 6. "Ακριβώς", θα μου απαντήσεις, "ο ήλιος έξω λάμπει". Tα περισσοτερα απο αυτα που γραφεις τα ειχαν αλλα κινητα της htc, αλλα εσυ συνεχιζεις να αναφερεις το iphone 6, για το οποιο ειπες οτι δανειστηκε το σχεδιο του one m7/m8 .
chrisxkar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 καλα ξηγηθηκε αφου εκλεψε η apple απο το design της αρχικα επραξε αντιστοιχα και η htc. Βεβαια η μυνηση εχει ηδη δρομολογηθει....
lumialover Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Κάτι για μπαταρίες ακούω, κάτι για δύο μέρες κάτει τέτοια. Νομίζω πονατε για μικροπράγματα.... Sent from my RM-994_eu_poland_1155 Τι λέει η μπαταρία φίλος; όλα καλά; https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/12141735_544235112396587_7434683094218996216_n.jpg?oh=a43a6cdf5cd14d97f6ebbaacfba31205&oe=568E7B48
Neg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 καλα ξηγηθηκε αφου εκλεψε η apple απο το design της αρχικα επραξε αντιστοιχα και η htc. Βεβαια η μυνηση εχει ηδη δρομολογηθει.... Tα περισσοτερα απο αυτα που γραφεις τα ειχαν αλλα κινητα της htc, αλλα εσυ συνεχιζεις να αναφερεις το iphone 6, για το οποιο ειπες οτι δανειστηκε το σχεδιο του one m7/m8 . Ποιος έκλεψε ποιόν;
chrisxkar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Θα χρειαστώ και μια χρονομηχανή γιατί το screenshot είναι από το μαρτιο του 14. Αλλά πραγματικά δεν σου φάνηκε περίεργο το ότι το iphone 6 βγάζει 2,5 μέρες άνετα και σχολιάζεις το δικό μου screenshot? (το οποίο για πλάκα το έβαλα) μαλλον ειχες καποιο προβλημα η drain απο καποιο app εγω με 7+ ωρες χρηση 24% οθονη 22% παιχνιδι 3%αδρανεια ειμαι στο 75% με wifi συνεχεια και ελαχιστο 3g
dali13gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Θα χρειαστώ και μια χρονομηχανή γιατί το screenshot είναι από το μαρτιο του 14. Αλλά πραγματικά δεν σου φάνηκε περίεργο το ότι το iphone 6 βγάζει 2,5 μέρες άνετα και σχολιάζεις το δικό μου screenshot? (το οποίο για πλάκα το έβαλα) Σχολιάζω το δικό σου το screenshot γιατί επιχειρηματολόγησες έχοντας ως επιχείρημα το screenshot από το Note 3 και μετά λες ότι το έβαλες για πλάκα. Προφανώς δεν βγάζει 2.5 μέρες το 6αρι. Με λίγη χρήση μπορεί να φτάσει τη 1.5 μέρα, με νορμάλ χρήση τη μια μέρα. Εξάλλου το τι εννοεί ο καθένας "νορμάλ χρήση" είναι υποκειμενικό. Έμενα π.χ. δεν θα μου έβγαζε ούτε μέχρι τις 6 το απόγευμα από τις 9 το πρωί γιατι είναι προέκταση του χεριού μου και θα προτιμούσα το Plus για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο (αν είχα τα λεφτά φυσικά ).
vdeseris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 μαλλον ειχες καποιο προβλημα η drain απο καποιο app εγω με 7+ ωρες χρηση 24% οθονη 22% παιχνιδι 3%αδρανεια ειμαι στο 75% με wifi συνεχεια και ελαχιστο 3g Με τι τηλέφωνο? note 3? Με τι χρήση? Πόσες ώρες οθόνης βγάζεις με μία φόρτιση? Και το παιχνίδι είναι πολύ γενικό και αόριστο. Βάλτε clash of clans πχ και αν παίξετε πάνω από 4ώρες μέχρι να σβήσει σας χαρίζω το note μου... Σχολιάζω το δικό σου το screenshot γιατί επιχειρηματολόγησες έχοντας ως επιχείρημα το screenshot από το Note 3 και μετά λες ότι το έβαλες για πλάκα. Προφανώς δεν βγάζει 2.5 μέρες το 6αρι. Με λίγη χρήση μπορεί να φτάσει τη 1.5 μέρα, με νορμάλ χρήση τη μια μέρα. Εξάλλου το τι εννοεί ο καθένας "νορμάλ χρήση" είναι υποκειμενικό. Έμενα π.χ. δεν θα μου έβγαζε ούτε μέχρι τις 6 το απόγευμα από τις 9 το πρωί γιατι είναι προέκταση του χεριού μου και θα προτιμούσα το Plus για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο (αν είχα τα λεφτά φυσικά ). Είπε 2,5 μέρες το troll και έβαλα εγώ 5 χωρίς άλλα στοιχεία χρήσης όπως και αυτός. Το να αφήσω το τηλέφωνο σε μια γωνιά και να απαντήσω μια κλήση πχ την ημέρα δεν μου λέει τίποτα. smartphone είναι κάνει πολύ περισσότερα πράγματα. Και γω το σκίζω κάθε μέρα και το φορτίζω σίγουρα δύο φορές κάθε μέρα
Q-Taxys Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μια χαρά είναι το κινητό, με εξαίρεση την ονομαστική τιμή της μπαταρίας (γιατί στην τελική κατανάλωση παίζουν άλλα πράγματα ρόλο και δεν ξέρω πόσο καλό θα είναι). Το μεγάλο πρόβλημα είναι η τιμή στην Ευρώπη που είναι απαράδεκτη. Τα reviews πάντως στην Αμερική είναι όλα θετικά. Εμένα πάντως μου κάνει άσχημη εντύπωση να βλέπω στους τίτλους άρθρων "ΣΑΝ ΤΟ ΆΙΦΟΝ ΤΑΔΕ". Δεν θυμάμαι να τα έβλεπα αυτά όταν τσάκιζαν στην αντιγραφή το Μ7.
Neg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μια χαρά είναι το κινητό, με εξαίρεση την ονομαστική τιμή της μπαταρίας (γιατί στην τελική κατανάλωση παίζουν άλλα πράγματα ρόλο και δεν ξέρω πόσο καλό θα είναι). Το μεγάλο πρόβλημα είναι η τιμή στην Ευρώπη που είναι απαράδεκτη. Τα reviews πάντως στην Αμερική είναι όλα θετικά. Εμένα πάντως μου κάνει άσχημη εντύπωση να βλέπω στους τίτλους άρθρων "ΣΑΝ ΤΟ ΆΙΦΟΝ ΤΑΔΕ". Δεν θυμάμαι να τα έβλεπα αυτά όταν τσάκιζαν στην αντιγραφή το Μ7. Μην ξαναποστάρω την εικόνα τρίτη φορά, κοίτα πιο πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα