lupus_Hegemonia Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 το να αντιγραψεις ενα ωραιο σχεδιο να το καταλαβω..το να αντιγραφεις και την τραγικη μπαταρια που στην apple λογω καλο λογισμικου θα σου βγαζει τη μερα καμια φορα, δεν το καταλαβαινω..εδω στο ανδροιδ αυτα δεν παιζουν, και ειδικα με Lollipop, δε μπορουσαν να δωσουν εστω με θυσια στο παχος πανω απο 2500mha? να πεις οτι την παλευει.. με τα 2100 τη μερα δεν τη βγαζει αμα θες να το χρησιμοποιεις σαν smartphone και οχι σαν τηλεφωνο. Δεν ξέρω από εμπειρίες άλλων, αλλά το δικό μου "μηλοφωνάκι" (6άρι) βγάζει με νορμάλ χρήση (όχι "ξέσκισμα") 2.5 μέρες άνετα! 1
Neg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω από εμπειρίες άλλων, αλλά το δικό μου "μηλοφωνάκι" (6άρι) βγάζει με νορμάλ χρήση (όχι "ξέσκισμα") 2.5 μέρες άνετα! Το δικό μου μηλοφωνάκι βγάζει με ξέσκισμα όμως 1 μέρα και με νορμάλ χρήση 2
vdeseris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω από εμπειρίες άλλων, αλλά το δικό μου "μηλοφωνάκι" (6άρι) βγάζει με νορμάλ χρήση (όχι "ξέσκισμα") 2.5 μέρες άνετα! Και μένα το note 3 με "normal" χρήση βγάζει 5 μέρες... Δουλευόμαστε??
Neg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Και μένα το note 3 με "normal" χρήση βγάζει 5 μέρες... Δουλευόμαστε?? Ε ναι κλασσικά μην ακουστεί κάτι θετικό για την Apple στο Insomnia, να προλάβουν να σου την πουν οι Fandroids. Πάλι τα ίδια θα λέμε το Android δεν είναι iOS οπότε τι μου συγκρίνεις τώρα;
vdeseris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Ε ναι κλασσικά μην ακουστεί κάτι θετικό για την Apple στο Insomnia, να προλάβουν να σου την πουν οι Fandroids. Πάλι τα ίδια θα λέμε το Android δεν είναι iOS οπότε τι μου συγκρίνεις τώρα; Δηλαδή πιστεύεις ότι το iphone 6 με χρήση smartphone και όχι με χρήση σαν Nokia 3310 βγάζει 2.5 μέρες?
Neg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή πιστεύεις ότι το iphone 6 με χρήση smartphone και όχι με χρήση σαν Nokia 3310 βγάζει 2.5 μέρες? Εμένα με κανονική χρήση όπως ανάφερα και πάνω δηλάδη, τηλέφωνο, E-mails, messaging, μουσική, ίντερνετ βγάζει σχεδόν 2 μέρες. Σε βαριά χρήση συνέχεια αναμμένο με βίντεο, παιχνίδια κλπ βγάζει 1 μέρα
vdeseris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Εμένα με κανονική χρήση όπως ανάφερα και πάνω δηλάδη, τηλέφωνο, E-mails, messaging, μουσική, ίντερνετ βγάζει σχεδόν 2 μέρες. Σε βαριά χρήση συνέχεια αναμμένο με βίντεο, παιχνίδια κλπ βγάζει 1 μέρα Τότε όλοι οι γνωστοί μου με iphone 6 (και γω με iphone 5) που τα φορτίζουν μία ή και δύο φορές την ημέρα έχουν προβληματικές μπαταρίες. 2
Neg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Τότε όλοι οι γνωστοί μου με iphone 6 (και γω με iphone 5) που τα φορτίζουν μία ή και δύο φορές την ημέρα έχουν προβληματικές μπαταρίες. Εγώ σε μία ενεργή μέρα φορτίζω το 6 στο τέλος της μέρας και το βγάζω 6 το πρωί από την πρίζα, επίσης παίζει ρόλο η φωτεινότητα του κινητού και άμα χρησιμοποιείς το GPS
Twinheart Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Hahaha! Inspired by nature (τα μηλα ειναι φρουτα απο τη φυση)! Δε μπορεσα να μη σχολιασω και πριν με βαρεσετε οι HTC fan, οχι δεν εχω μηλο γιατι το θεορω κλεψια για αυτα που προσφερει!
tulipas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Τότε όλοι οι γνωστοί μου με iphone 6 (και γω με iphone 5) που τα φορτίζουν μία ή και δύο φορές την ημέρα έχουν προβληματικές μπαταρίες.Αυτο πηγα να πω. Στην αγγλια εβγαζα (Lumia 640 xl) γυρω στις 60 φωτο την μερα, και κανα 3αρι βιντεο. Και εκλεβα wifi οπου αραζαμε. Το κινητο εμενε με ενα 30% στο τελος της ημερας. Απο την αλλη η κολλητη μου, (iPhone 6) ηθελε να καθομαστε μονο οπου ειχε πριζα για να φορτιζει το κιν, και εκανε και πολυ λιγοτερη χρηση απο οτι εκανα εγω. 1-2 ωρες πριν γυρισουμε παντα, δεν ειχε μπαταρια σχεδον καθολου. (γιαυτο της αγορασα εξωτερικη μπαταρια να το φορτιζει στον δρομο, για να μη με σκοτιζει )
kirileman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Αρχικα, συμφωνω μαζι σου πως η apple δανειστηκε την πισω οψη του m7. Τα περισσοτερα στοιχεια που αναφερθηκαν(καμπυλοτητες κλπ) οτι η htc δανειστηκε απο το iphone 6 τα ειχε σε πολλα αλλα κινητα της(desire). Ουσιαστικα το one a9 ειναι μιξη one m7/m8 με desire. Ισως φερνει κ λιγο σε galaxy απο μπροστα λογω κουμπιου. Αλλα για να πουλησει ενα αρθρο, πρεπει να γραφτει οτι η htc αντεγραψε/δανειστηκε το iphone 6, oταν οπως λες συνεβει το αντιθετο. Και εγώ συμφωνώ αρχικά με τον εαυτό μου και προσθέτω ότι, εκτός και αν μπορείς να μου αποδείξεις το αντίθετο, θα μου επιτρέψεις να υποστηρίζω ότι γνωρίζω αρκετά περισσότερο από design, εικαστικές τέχνες κλπ. Αυτό που βλέπουμε ουδεμία σχέση έχει με παλαιότερες συσκευές της htc, αντίθετα, έχει σαφείς επιρροές από το iPhone 6. Τέλος, να σημειώσω ότι στη αντιγραφή μιας ιδέας/προϊόντος ως πράξη, μεγάλη σημασία έχει και το timing. Αν πχ εγώ κυκλοφορήσω σήμερα μια μωβ οβάλ συσκευή και αύριο κάνεις και συ το ίδιο, είναι πασιφανές ότι μιμήθηκες τη δική μου επιλογή, ανεξάρτητα από το αν πριν 10 χρόνια πουλούσες μωβ συσκευές.
haHa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Και εγώ συμφωνώ αρχικά με τον εαυτό μου και προσθέτω ότι, εκτός και αν μπορείς να μου αποδείξεις το αντίθετο, θα μου επιτρέψεις να υποστηρίζω ότι γνωρίζω αρκετά περισσότερο από design, εικαστικές τέχνες κλπ. Αυτό που βλέπουμε ουδεμία σχέση έχει με παλαιότερες συσκευές της htc, αντίθετα, έχει σαφείς επιρροές από το iPhone 6. Τέλος, να σημειώσω ότι στη αντιγραφή μιας ιδέας/προϊόντος ως πράξη, μεγάλη σημασία έχει και το timing. Αν πχ εγώ κυκλοφορήσω σήμερα μια μωβ οβάλ συσκευή και αύριο κάνεις και συ το ίδιο, είναι πασιφανές ότι μιμήθηκες τη δική μου επιλογή, ανεξάρτητα από το αν πριν 10 χρόνια πουλούσες μωβ συσκευές. Ακριβως. Για αυτο ηταν πολυ ευστοχο αυτο που ειπες για το iphone 6 που το timing του ηταν λιγο μετα το htc one m7/m8 απο το οποιο δανειστηκε την πισω οψη οπως ειπες. Το htc one a9 ειναι μια μιξη m7/m8 με desire 816/820 κλπ , δηλαδη χωρις κουρμπα πισω, αλλα με φλατ πλατη σαν το desire 816/820 κλπ αλλα με την μεταλλικη πλατη/γραμμες κεραιων του one m7/m8. 1
Fulgore Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Παντως εν μερη αυτο που κλαιγονται πολλα ατομα οτι δεν τους φτανει η μπαταρια στο κινητο τους,ειτε αυτο λεγεται Galaxy S6,ειτε iphone,ειτε Htc αλλα δεν αγοραζουν ενα power bank ποτε δεν το καταλαβα.
tulipas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Παντως εν μερη αυτο που κλαιγονται πολλα ατομα οτι δεν τους φτανει η μπαταρια στο κινητο τους,ειτε αυτο λεγεται Galaxy S6,ειτε iphone,ειτε Htc αλλα δεν αγοραζουν ενα power bank ποτε δεν το καταλαβα.Γιατι να κουβαλαω και power bank?Αν δεν με καλυπτει, απλα αλλαζω συσκευη 2
kirileman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Ακριβως. Για αυτο ηταν πολυ ευστοχο αυτο που ειπες για το iphone 6 που το timing του ηταν λιγο μετα το htc one απο το οποιο δανειστηκε την πισω οψη οπως ειπες. Το htc one a9 ειναι μια μιξη m7/m8 με desire 816/820 κλπ , δηλαδη χωρις κουρμπα πισω, αλλα με φλατ πλατη σαν το desire 816/820 κλπ. Υλικά, αποχρώσεις, πρόσοψη (αναλογίες, κεντρικό πλήκτρο κλπ), στεγνή αντιγραφή από iPhone 6. "Ακριβώς", θα μου απαντήσεις, "ο ήλιος έξω λάμπει".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα