Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραία λέξη η έμπνευση. Στις ειδήσεις θα έπρεπε να λένε, 2 κουκουλοφόροι μπήκαν σε μια τράπεζα και με απειλή όπλου εμπνεύστηκαν 1 εκατομμύριο ευρώ, η στο δικαστήριο - για την κατηγορία της έμπνευσης βρήκαμε τον κατηγορούμενο - ένοχο...Πάντως για την ιστορία είχε πάντα η HTC unibody design συσκευές (απο το Legend).

• Like 2
Δημοσ.

HTC One M7 πρώτα,μετά iPhone 6 και μην ξαναπεί κανείς εξυπνάδα για το ποιός εμπνεύστηκε το σχέδιο πρώτα. Παρατραβηξε.

Όντως παρατράβηξε. Ενδεικτικά:

iPod Touch 5th Gen 2012

post-57866-0-36351300-1445406754_thumb.jpg

HTC ONE M7 2013

post-57866-0-19946000-1445406803_thumb.png

iPhone 6/6S 2014

post-57866-0-73844800-1445407402_thumb.jpg

HTC ONE A9 2015

post-57866-0-34477700-1445407435_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι λωρίδες του iPhone είναι στην ίδια θέση που ήταν ανέκαθεν τα πλαστικά της κεραίας των 5/5S απλά τα κάνανε αλουμίνιο. Οπότε μην πάμε στο ποιος αντέγραψε το iPhone 5, το θέμα είναι ότι το παραπάνω τηλέφωνο δεν έχει να κάνει καθόλου στην εμφάνιση με την σειρά M της HTC. Είναι καθαρά ένα κακοσχεδιασμένο iPhone 6, 

a9camera-thumb-5ba42253a97f4238e59d24684

iphone-6-camera.jpg?w=655&h=368

screen-shot-2015-10-20-at-18-48-58.png?w

screen-shot-2015-10-20-at-19-02-11.png?w

iphone-6-plus-lighting-port-will-lipman.

a9speaker-thumb-075b064302dcbf40818ae421

Και μετά λέγαμε για τους κινέζους, τελικά αποδεικνύετε ότι οι περισσότεροι προσπαθούν να φτιάξουν το iPhone μήπως και φτάσουν τις πωλήσεις του. Στην τελική φαίνεται ποια εταιρία, σέβεται τα προϊόντα της, η Apple από το 2007 έχει κρατήσει το ίδιο εικονικό Design με μικρές αλλαγές, έχω να πω πάντως μπράβο σε εταιρίες όπως η LG με το G3, G4, η Motorola και άλλες παρόμοιες που κρατάνε ένα διαφορετικό σχεδιασμό από την μάζα που προσπαθεί να γίνει Apple. Δεν περίμενα πάντως να πέσει και η HTC τόσο χαμηλά. 

Επεξ/σία από Neg
  • Like 2
Δημοσ.

Στα παπάρια μου αν μοιάζει με μηλοφωνο ή αχλαδόφωνο ή με πορτοκαλόφωνο.

Αυτό που με χαλάει είναι τα specs. Δεν είναι ναυαρχίδα σε καμιά περίπτωση.

Ασκοπη κυκλοφορία.

Δημοσ.

Στα παπάρια μου αν μοιάζει με μηλοφωνο ή αχλαδόφωνο ή με πορτοκαλόφωνο. Αυτό που με χαλάει είναι τα specs. Δεν είναι ναυαρχίδα σε καμιά περίπτωση. Ασκοπη κυκλοφορία.

Μα δεν αγοράζεις ένα κινητό μόνο για τα Specs, το αγοράζεις για την εμπειρία που σου προσφέρει και το Design φυσικά. Άμα είναι να σκάσω ένα κάρο λεφτά για να αγοράσω ένα κινητό και όταν βγαίνω έξω να είμαι σαν τους τυπάδες με το Hoodie με την τεραστια στάμπα "Αdibas" στην μέση τότε τι να το κάνω; Όταν σε πληρώνω σαν εταιρία περιμένω εκτός από τα Specs, την εμπειρία που θα μου προσφέρεις στο λειτουργικό σου και ένα αξιόλογο Design από δικό σου καθαρά Designer.

• Like 1
Δημοσ.

H HTC νομίζω ότι είναι ποιοτική εταιρία και παίζει "μπάλα" με το android (παλαιότερα και λίγο με window mobile και 8αρια). Το design είναι θεμα προσωπικό...ποιος κλέβει ποιον και ποιος προηγείται είναι θεμα των εταιριων και δεν πρέπει, να μας νοιάζει... Μπορούμε όμως να σχολιάζουν...όπως πχ στο ποδόσφαιρο...αν παίζει καλύτερα ο Μέσι ή ο Ρονάλντο! Στο ζουμι τώρα...φαίνεται εξαιρετική κατασκευή...αλλά με τα νέα nexus στην ίδια περίπου τιμή και με τα ίδια specs (λόγω ανόδου της τιμής των nexus) κατά τη γνώμη μου...ο μόνος λόγος να τα επιλέξει κανείς είναι αν του αρεσει-βολευει το UI...

Δημοσ.

Είναι αντιγραφή από iPhone ... Γιατί ρε HTC? Αφού είσαι πολύ μπροστά ...μπορεις και καλύτερα ! Πάντως εγώ θα το προτιμούσα από ένα iPhone ... ! Αλλα πρώτα απ όλα Lumia 950xl

Δημοσ.

Μετα το Μ7-Μ8 αρχισε η κατρακυλα.Αντι να εξελιξουν το σχεδιασμο εβλαλαν αυτο το αθλιο σαπιομηλοφωνο.

κριμα γιατι υπηρχαν πανεμορφα renderings που ειχαν κυκλοφορησει κατα καιρους ...

Ελεγα να ξαναπαω μελλοντικα σε HTC αλλα δυστυχως εχει πιασει πατο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...