stevengreeceGR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ένας φίλος μου θέλει νέο smartphone. Θέλει να πάρει ένα από τα δυο. Το Lumia 950 XL ή το Sony Z5 Premium. Θέλει να έχει καλές κάμερες, να είναι επαγγελματικό και να είναι γρήγορο χωρίς κολλήματα. Να έχει τις εφαρμογές Viber, Facebook, Messenger. Ποιο από τα δυο προτείνεται? 1
marios elsa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Z5 η καλύτερη φωτογραφία μεχρι σημερα σε κινητο κολλημα δεν πρόκειται να δεις σε αυτο αν και ειμαι φαν τηλ lg το Ζ5 ειναι τρομερό εχω ακούσει γενικα όμως οτι η sony εχει πολυ καλο service 1
stevengreeceGR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εγώ εχω ακούσει οτι έχει ένα από τα χειρότερα service. Και τα έχουν ζήσει φίλοι μου. 3
marios elsa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εγώ εχω ακούσει οτι έχει ένα από τα χειρότερα service. Και τα έχουν ζήσει φίλοι μου. Χαχαχχα σορρυ πολυ κακο ηθελα να γραψω 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 το service της ειναι η γνωστη η arvato βγαζουν εκτος εγγυησης κινητα λεγοντας οτι εχουν υγρασια κ.λ.π!!(υπαρχει και θεμα εδω) 1
stevengreeceGR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ωραία εσείς ποιο από τα δυο κινητσ προτείνεται?
dstilio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ένας φίλος μου θέλει νέο smartphone. Θέλει να πάρει ένα από τα δυο. Το Lumia 950 XL ή το Sony Z5 Premium. Θέλει να έχει καλές κάμερες, να είναι επαγγελματικό και να είναι γρήγορο χωρίς κολλήματα. Να έχει τις εφαρμογές Viber, Facebook, Messenger. Ποιο από τα δυο προτείνεται? Εγώ αν αγόραζα ως επαγγελματίας τηλέφωνο, εάν και εφόσον στο επάγγελμα μου χρησιμοποιούσα Microsoft Office (παρουσιάσεις, προσφορές σε word/excel, κτλ), τότε θα πήγαινα στο MS Lumia 950XL που θα γίνεται και PC και θα έχει καλή ολοκλήρωση με το outlook (αν και για e-mail και το android εχει καποιες καλές όπως το επι-πληρωμή Nine). Δεν είμαι σε καμία περίπτωση ειδικός σε κινητά, απλά ξέρω τι ορίζεται συχνά ως "επαγγελματικό" σε εφαρμογές. Πάντως οι εφαρμογές Viber, Facebook, Messenger είναι σε όλες τις πλατφόρμες (αυτό το ξέρω και εγώ) και αν δεν είναι ο φίλος σου στο digital marketing μαλλον δεν τις θελει για επαγγελματικούς σκοπούς. Υ.Γ. το support της SOny δεν είναι καλό (το έχω βιώσει για φωτογραφική), αλλά δεν ξέρω αν έχει κανείς εμπειρία από Lumia support. 1
stevengreeceGR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εχω Lumia support και το βίωσα πριν από 1 μήνα με το Lumia 635. Είναι το ποιο άψογο που εχω βρει σε κινητά!!! Μου το έφτιαξαν δωρεάν χωρίς να ρωτήσουν τίποτα εκτός από το τι έπαθε. Άψογη εξυπηρέτηση. 1
stevengreeceGR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Βασικά δεν είναι επαγγελματίας. Απλώς θέλει ένα τηλέφωνο που να λειτουργεί άψογα. Αυτό θέλει να εξηγήσει. Όπως τα επαγγελματικά τηλέφωνα.
Fulgore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εχω Lumia support και το βίωσα πριν από 1 μήνα με το Lumia 635. Είναι το ποιο άψογο που εχω βρει σε κινητά!!! Μου το έφτιαξαν δωρεάν χωρίς να ρωτήσουν τίποτα εκτός από το τι έπαθε. Άψογη εξυπηρέτηση. Εχω φιλο με Lumia 630 και συνεχεια τρεχει σε Service απο το 2014 που το πηρε,ολο προβληματα του εμφανιζει αρα δεν ξερω. Οσο για τον φιλο σου που λες δεν πιστευω να αναφερεσαι στο http://www.insomnia.gr/topic/586498-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D/ Παντως για μενα ουτε το Z5 αξιζει ουτε το Lumia ειδικα στις τιμες που θα ερθουν. Υπαρχουν καλυτερες προτασεις και απο Android(LG G4,Galaxy S6 και edge)αρκετα φθηνοτερες απο τα χρηματα που θα ζητανε τα παραπανω κινητα. Ακομα και τα νεα Iphone ειναι καλυτερες επιλογες στα χρηματα του Z5 λογω Ios και αναβαθμισεων αλλα και 2gb ram. Γιατι και το Lumia 950xl αργησε δυστηχως να παρουσιασει το Continum. Εν ετη 2015 σχεδον 2016 πιο πολυ Gimmick ειναι για να την λες στους φιλους σου παρα κατι το ουσιαστικο. Οταν πεσει η τιμη των 950 και 950xl σε επιπεδα Lumia 930 θα ειναι αξιολογες αγορες,αλλα μεχρι τοτε απλα μακρια. Οσο για τις εφαρμογες τα ειδαμε σε τελευταιο αρθορ στο Insomnia,το Windows store εχει το 1/3 των εφαρμογων των Android και Ios,και επισης τα τελευταια δυο εχουν και παρα πολυ συχνες ενημερωσεις σε αυτες.
stevengreeceGR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 @Fulgore Ναι σε εκείνο το post αναφέρομαι: Επιλογή Κινητού.
Fulgore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Απαγορευεται ομως απο το forum να ανοιγονται πολλαπλα topics για το ιδιο θεμα και ατομο. Αλλα και να το παραβλεψουμε αυτο οταν ο φιλος σου δεν μπορει να αναφερει εστω τα αυτονοητα πως μετα περιμενει βοηθεια??? Για το Continum που το εκθιαζουν ολοι,δεν προκειται να παρει την θεση των laptop πχ τουλαχιστον οχι στην μορφη που ειναι τωρα,και απευθυνεται σε πολυ συγκεκριμενα ατομα που και ξερουν τι θελουν αλλα και τι τους προσφερει το κινητο αυτο αλλα και αν το χρειαζεονται.
kataramenos32 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Βασικά δεν είναι επαγγελματίας. Απλώς θέλει ένα τηλέφωνο που να λειτουργεί άψογα. Αυτό θέλει να εξηγήσει. Όπως τα επαγγελματικά τηλέφωνα. Η πιο σίγουρη λύση τότε είναι iPhone 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα