Προς το περιεχόμενο

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Ούτε με τόσα αξίζει, μεγάλη φόλα το γκέιμ.

δεν το εχω παιξει αλλα αν ισχυει τοτε κριμα

Τα σερλοκ ειχαν ενα ονομα στα adventures, οχι τοπ αλλα θεωρουνταν οκ προς καλα παιχνιδια

Δημοσ.

Προσωπικά μου άρεσε. Ιδιαίτερο, διαφορετικό και νέου τύπου adventure με καλή ατμοσφαιρα, ενδιαφέρον σενάριο και κεντρικό ήρωα. Βασικά σ όποιον άρεσαν τα προηγούμενα θα αρέσει και αυτό, με τα 9 ευρώ να είναι λογική τιμή για αυτά που προσφέρει. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ενας κακος αχταρμας απο πολλα διαφορετικα παιχνιδια, σε μια προσπάθεια να το κάνουν πιο προσβάσιμο κ mainstream.

ο ορισμος του πως μπορείς να καταστρέψεις ενα παιχνιδι οταν δεν εχεις ιδεα τι κανεις, κ απλα πετας στοιχεία gameplay μεσα απο ολα τα ηδη. Κανα racing  τμήμα να είχε κ θα ειχε δεσει το γλυκο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Skywalker333 είπε

ενας κακος αχταρμας απο πολλα διαφορετικα παιχνιδια, σε μια προσπάθεια να το κάνουν πιο προσβάσιμο κ mainstream.

ο ορισμος του πως μπορείς να καταστρέψεις ενα παιχνιδι οταν δεν εχεις ιδεα τι κανεις, κ απλα πετας στοιχεία gameplay μεσα απο ολα τα ηδη. Κανα racing  τμήμα να είχε κ θα ειχε δεσει το γλυκο.

ποιο θεωρεις το καλυτερο sherlock holmes?

Επεξ/σία από firepc
Δημοσ.

Το Crimes & Punishments δεν εχει ποτε κατω απο μιση τιμη νομιζω και αυτο εχει παει στα 9 και στα 6.

Μονο απο αυτο καταλαβαινεις οτι ειναι λιγο φολα το παιχνιδι, κριμα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 30/3/2019 στις 12:12 ΜΜ, firepc είπε

ποιο θεωρεις το καλυτερο sherlock holmes?

συγνώμη για την αργοπορία στην απάντηση, έκανα καιρό να ξαναμπώ στο forum!

Για την ερώτησή σου, η απάντηση εξαρτάται με το πως θα το δεις, μιας και υπάρχουν sherlock holmes adventure games που πάνε πίσω 30+ χρόνια.  Προσωπικά, από adventures τα έχω παίξει σχεδόν όλα, με εξαίρεση κατι mobile/handheld αρπαχτιτσες κ hidden item games αλλα και ορισμένα παιχνιδια στα 80s.

Αν σου αρέσουν τα παλιά 90s adventures, η σειρά The Lost Files of Sherlock Holmes ειναι ιδιαίτερα αξιολογή. Και το The Case of the Serrated Scalpel και το The Case of the Rose Tattoo, είναι πολυ ωραία παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα, η Frogwares από το 2002 δημιούργησε την δική της σειρα Sherlock Holmes και έχει βγάλει πολλά παιχνίδια: 

The Mystery of the Mummy: Το πρώτο τους κ πιο παραδοσιακό adventure. απλά οκ, τιποτα το ιδιαίτερο.

The Case of the Silver Earring: Επίσης παραδοσιακό point & click, πολύ καλύτερο. Σιγουρα αξιολογο παιχνίδι και μοιαζει πολύ με κλασσικές Holmes ιστορίες.

The Awakened: Το πιο ιδιαίτερο παιχνίδι τους μιας και ειναι πολύ κοντά στο horror genre. Προσωπικά μου αρέσει, ασχέτως αν δε θα το έλεγες Sherlock Holmes.

Sherlock Holmes Versus Arsène Lupin: Εδώ αρχίζουν και γίνονται λίγο πιο κινηματογραφικοί. Το παιχνίδι παίζεται ευχάριστα αλλά δε νομίζω να θυμάται κανείς πολλά αφου το τελείωσει. Εχει κ κάτι περίεργα puzzles που δε κολάνε καθολου.

Sherlock Holmes Versus Jack the Ripper: Μάλλον το καλύτερο της μεσαίας εποχής της Frogwares. Ωραίο σενάριο, εξέλιξη, γριφοι κλπ.

The Testament of Sherlock Holmes: Εδώ το πήγαν ένα σκαλί ακόμα παραπέρα στην κινηματογραφικότητα και έγινε η σειρά αρκετά πιο Hollywood. Παρόλαυτα, είχε ωραία ροή, στρωμένο gameplay, καλή ιστορία και εξελίξεις στο gameplay.

Crimes & Punishments: Πατάει στο προηγούμενο και εξελίσσει κιαλλο τους μηχανισμούς για να επεξεργαστείς τα στοιχεία σου και να λύσεις τα μυστήρια. Από την άλλη, ειναι και ένα μεγάλο βήμα πιο κοντά σε casual κοινό μιας κ ειναι σαφέστατα το ευκολότερο παιχνίδι της σειράς, εχει ορισμένους αχρηστους μηχανισμούς κ επειδη δεν εχει μια κεντρικη ιστορια αλλα πολλες μικρες, το νιωθεις λιγο episodic.

The Devil's Daughter: Θα το πω απλα απογοήτευση γιατι έδειχνε μια απελπισία να αυξήσουν το κοινό τους διχως να ξέρουν πως. τουρλουμπουκι μηχανισμων από όλα τα μήκη και πλάτη του gaming, για ένα glitchy παιχνίδι με μέτριο σενάριο και πολυ χαμηλό challenge. Ειχα κάποτε γράψει και άλλα για αυτό.  Νομίζω πως η πολύ άσχημη πορεία που είχε, οδήγησε τη Frogwares να βάλει τη σειρά στον πάγο και να δοκιμάζει την τύχη της με κάτι καινούργιο τωρα με το Sinking City.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμφιταλαντεύομαι για το αν συμφωνώ για το Devli's Daughter. Ενώ δεν  είναι αυτό που ήταν τα προηγούμενα Sherlock Holmes, δεν έχει τον "πλούτο" που θα μπορούσε, σεναριακά τουλάχιστον, θεωρώ πως δεν ήταν κακό παιχνίδι overall. Αφήνει γλυκόπικρη γεύση, και οι αναμνήσεις από αυτό , είναι λιγοστές, ενώ από το Testament, πολύ περισσότερες ( το οποίο είναι και το καλύτερο από την τελευταία... τριλογία - με διαφορά όμως) . 

Στα υπόλοιπα συμφωνώ σχεδόν απόλυτα, αν και κατά την προσωπική μου άποψη, το "The Awakened",  ήταν το καλύτερο της σειράς :) Από κοντά το Jack The Ripper! 

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

για καποιον λόγο , ενώ την πρώτη φορά που το άνοιξα ηταν κομπλε, τις επόμενες φορές που το άνοιξα η εικονα ηταν λες και είχα 40 βαθμους αστιγματισμό 

γιατι έγινε αυτό??μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??

Επισκέπτης
Δημοσ.
21 ώρες πριν, filip123go είπε

Τσέκαρες σε τι ανάλυση τρέχει το game?

ναι για καποιον λογο αλλαξαν μονες του...μου το κανει συχνα οποτε μπαινω πρωτη φορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...