Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter Announced – Coming In Spring 2016 To The PC Η Bigben Interactive ανακοίνωσε σήμερα πως ετοιμάζει το νέο Sherlock Holmes. Ο τίτλος του παιχνιδιού θα είναι ''Sherlock Holmes: The Devil's Daughter'', θα έχει μεγάλες περιοχές για εξερεύνηση και θα έρθει με 5 γρίφους. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PC την άνοιξη του 2016. Here are the game’s key features: • Take on five thrilling and confounding cases. • Freely roam an expansive landscape of playable terrain. • Maneuver fast-paced action sequences to challenge your every gaming skill. • Play a unique blend of game mechanics that lead to an unprecedented experience. • State-of-the-art graphics bring the streets of Victorian London to life. • For the first time in his storied career, Sherlock Holmes’ ruthless logic is overwhelmed by family stories, irresistible emotions and an occult revenge. Και 3 screenshots που κυκλοφόρησαν:
Elven_King Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Αυτό με τις action σκηνές πολύ με χαλάει. Μου άρεσε πολύ η κατεύθυνση που πήρε η σειρά στο C&P αλλά μην το κάνουν και action. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Ας έχει και λίγο action να μην σε παίρνει ο ύπνος από το πολύ μπλα-μπλα, κατά τα άλλα ελπίζω τα cases να είναι λίγο πιο δύσκολα αυτή τη φορά.
Despotas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μου άρεσε αρκετά το προηγούμενο. Αν έχει και μεγαλύτερο challenge αυτή τη φορά, όπως είπε ο Psycho, πιστεύω να είναι ακόμη καλύτερο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter Is Coming To The PC On May 27th Πως και πως το περιμένω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter – New Screenshots Released
Despotas Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 1ο gameplay trailer: http://www.eurogamer.net/articles/2016-04-11-watch-17-minutes-of-sherlock-holmes-the-devils-daughter
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Κακό lip-syncing σε τέτοιο παιχνίδι..Μεγάλο φάουλ κατ' εμέ, ωστόσο το περιμένω πως και πως.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter – Two New Screenshots & Gameplay Trailer
Despotas Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Έφαγε μια μικρή καθυστέρηση, κυκλοφορεί 10/6 τελικά: http://www.eurogamer.net/articles/2016-04-18-sherlock-holmes-the-devils-daughter-delayed-until-june
wazzaa Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Όποτε και να κυκλοφορήσει. Αγαπημένη μου σειρά παιχνιδιών. Ελπίζω και εγώ να μην είναι υπερβολικά Action.Το Adventure στοιχείο μου άρεσε υπερβολικά απλά θα ήθελα ακόμα πιο δύσκολους γρίφους. Τα άλλα ήτανε εύκολα... 1
SPANK Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Φαίνεται αρκετά καλό και τα γραφικά μου αρέσουν θα το τιμήσω μετα απο αρκετό καιρό που εχω να παίξω και adventures
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα