Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο Outlook Express (τι είναι πάλι το OE???)

oykas2001

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου στέλνουν mail γνωστοί μου και τα συνημμένα μου τα εμφανίζει ημιδιάφανα και δεν μπορώ να τα ανοίξω ή οτιδήποτε άλλο. Και εμφανίζει επάνω ένα μήνυμα: " Το ΟΕ αφαίρεσε τη δυνατότητα πρόσβασης στα ακόλουθα μη ασφαλή συνημμένα στο μήνυμά σας:..." και βάζει το όνομα του αρχείου που δεν μπορώ να ανοίξω στο τέλος. Τι είναι αυτό το ΟΕ πάλι και πως μπορώ να βρω μια λύση; Τα αρχεία που δεν μπορώ να ανοίξω είναι διάφορα, από .pdf μέχρι .zip και ιστοσελίδες...

Δημοσ.

Φίλε prantzos, μόλις το δοκίμασα και δουλεύει κανονικά. Thanxs για την πολύτιμη βοήθειά σου. Αυτό αλήθεια γιατί το τσέκαρε; Από το antivirus μήπως; (norton 03)

σ.σ.: κουτή η ερώτηση για το τι είναι το ΟΕ :lol:

Δημοσ.

oykas2001, epeidi i microsoft apefthinete se xazoys mono xristes, giafto kai prospathei na se prostatepsei... Katalabes??? Ta windows einai kati san paixnidi poy sto koyti tha prepei na grafei gia ilikies 0-5 etwn...

Δημοσ.

oykas2001, epeidi i microsoft apefthinete se xazoys mono xristes, giafto kai prospathei na se prostatepsei... Katalabes??? Ta windows einai kati san paixnidi poy sto koyti tha prepei na grafei gia ilikies 0-5 etwn...

molis kleino ta 5!!!

:o :o :o :o :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...