Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ θετικη εξελιξη για τους αγοραστες.

Δηλαδή, προτείνεις και εσύ μποϋκοτάζ το πρώτο δίμηνο-τρίμηνο. Lol. Τα σκέφτεστε ήθελα να ήξερα αυτά που γράφετε; Σοβαρά, πες μου ότι δε λες αυτό!

• Like 1
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ελα παιδια ευκαιρια!!

Samsung Galaxy Note 3 N9005 Τιμή μονάδος (Τεμάχιο): €798.00   Μάθετε περισσότερα για το προϊόν

[ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠEΙΑΣ]

ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ

http://www.info-technology.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=13146&category_id=174&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=106

Δημοσ.

Εγώ, όχι. Δε ξέρω αν είναι jelly οι πελάτες της Samsung που θα βλέπουν τις ακριβές συσκευές τους να απαξιώνονται συντομότερα από όσο υπολόγιζαν, επειδή η Samsung θα αλλάζει συνεχώς το roadmap.

* Προς hal: Φτιάξτε το ignore στο android app!!! Γενικώς φτιάξτε το app.

Αν αγοράζεις high end κινητο με 400 ευρω,απλα επειδή περίμενες 6 μήνες να πέσει η τιμή του πρώτα και έχεις κ παραπονο,μαλλον μόνο αν στο χαριζαν δεν θα είχες.

Επίσης,αφου ξέρεις οτι η τιμή θα πέσει σε λιγο καιρο,αν το αγοράζεις την πρώτη μέρα,το εκανες εν γνώση σου,οποτε δεν θα γκρινιάξεις.

Με απλα λόγια,η παγιοποίηση συχνής δημιουργίας ναυαρχίδων,μονο καλό ειναι για την τσέπη του καταναλωτη.

Οι βιτσιοζοι μπορουν να συνεχισουν να δινουν χιλιαρικακια,δεν θα τους το απαγορέψει κανεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Κάθε 2-3 μηνες βγάζουν καινούριο ; Έχει ξεφύγει πλέον ... Εγώ πιστυεω ότι ένα μοντέλο τον χρόνο είναι ικανοποιητικο ... Όπως κάνει η Microsoft ...δεν γίνεται να δίνεις 600-1000 για ένα τηλέφωνο και σε 5-6 μήνες μα βγαίνει καινούριο ... Όλες οι εταιρίες κατάντησαν σονυ ... Που μόλις ανακοινωθεί ένα z διαρεει ένα άλλο ... Φτάνει πια ! Πιο λίγα και πιο ποιοτικά τηλέφωνα !

• Like 1
Δημοσ.

Κάθε 2-3 μηνες βγάζουν καινούριο ; Έχει ξεφύγει πλέον ... Εγώ πιστυεω ότι ένα μοντέλο τον χρόνο είναι ικανοποιητικο ... Όπως κάνει η Microsoft ...δεν γίνεται να δίνεις 600-1000 για ένα τηλέφωνο και σε 5-6 μήνες μα βγαίνει καινούριο ... Όλες οι εταιρίες κατάντησαν σονυ ... Που μόλις ανακοινωθεί ένα z διαρεει ένα άλλο ... Φτάνει πια ! Πιο λίγα και πιο ποιοτικά τηλέφωνα !

Apple: 2 Μεγέθη iPhone τον χρόνο μόνο ναυαρχίδες

Microsoft: 3-4 Συγκεκριμένα μοντέλα, ένα απο αυτά ναυαρχίδα αλλά μία στο τόσο

Motorola: 3 Μοντέλα ένα από αυτά ναυαρχίδα με διαφορετικά στύλ

Samsung: Samsung Galaxy s6, s6 plus, Note 5, και αργότερα s6 mini, s6 Neo, Note 5 neo και πάει λέγοντας, αποφάσισε, βγάλε δύο ναυαρχίδες και μία Budget και όχι 15 διαφορετικά μοντέλα σε διάστημα μισού χρόνου.

Δημοσ.

Samsung: Samsung Galaxy s6, s6 plus, Note 5, και αργότερα s6 mini, s6 Neo, Note 5 neo και πάει λέγοντας, αποφάσισε, βγάλε δύο ναυαρχίδες και μία Budget και όχι 15 διαφορετικά μοντέλα σε διάστημα μισού χρόνου.

Εσένα,σαν Neg,τι σε ενοχλει αυτο?Και τα διπλάσια να ήταν.

Καποτε λέγαμε "htc desire ή galaxy?"

τωρα τι μας πειράζει να έχουμε 10 επιλογές?

Δημοσ.

Εσένα,σαν Neg,τι σε ενοχλει αυτο?Και τα διπλάσια να ήταν.

Καποτε λέγαμε "htc desire ή galaxy?"

τωρα τι μας πειράζει να έχουμε 10 επιλογές?

Με πειράζει γιατί όταν αγοράσω κάτι θέλω να ξέρω οτι για τους επόμενους μήνες δεν θα πέσει ξαφνικά η τιμή του, η θα βγάλει καλύτερη συσκευή και να μείνω εγώ μλ..ς. Έτσι την πάτησα και με το S3 και με Τηλεόραση της Samsung και είναι και το θέμα υποστήριξης, όταν θα βγάλει μετά από λίγους μήνες καινούργια συσκευή ή παρόν που αγόρασα δεν θα έχει την υποστήριξη εφαρμογών ή λειτουργίες που περίμενα όταν έσκασα τα λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.

Με πειράζει γιατί όταν αγοράσω κάτι θέλω να ξέρω οτι για τους επόμενους μήνες δεν θα πέσει ξαφνικά η τιμή του, η θα βγάλει καλύτερη συσκευή και να μείνω εγώ μλ..ς. Έτσι την πάτησα και με το S3 και με Τηλεόραση της Samsung και είναι και το θέμα υποστήριξης, όταν θα βγάλει μετά από λίγους μήνες καινούργια συσκευή ή παρόν που αγόρασα δεν θα έχει την υποστήριξη εφαρμογών ή λειτουργίες που περίμενα όταν έσκασα τα λεφτά.

Εγώ όταν αγοράζω κάτι το κάνω γιατί με καλύπτει οικονομικά και λειτουργικά.. το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μην χαλάσει τα επόμενα χρόνια.. από την στιγμή που το κάνει αυτό δεν με νοιάζει και μισή τιμή να πέσει την επόμενη μέρα και Update να μην πάρει.. εξάλλου τα core apps gmail, chrome, nova launcher αναβαθμιζονται ξεχωριστά και είναι πάντα State of the art...

Δημοσ.

Με πειράζει γιατί όταν αγοράσω κάτι θέλω να ξέρω οτι για τους επόμενους μήνες δεν θα πέσει ξαφνικά η τιμή του, η θα βγάλει καλύτερη συσκευή και να μείνω εγώ μλ..ς. 

Ναι,το εξηγησα αυτο πιο πάνω ομως.

Αν θες να το παρεις day 1,ναι,θα πέσει η τιμή του.Αν απο βιτσιο θες να το παρεις day 1,το ξέρεις οτι θα πέσει.

Oταν παγιωθει η κατασταση να ξερεις ομως οτι θα βγαινουν κινητα με specs ναυαρχίδων καθε 6 μηνες,δεν υπαρχει λόγος να το κάνεις.

(εκτος απο λεζάντα).

Προφανώς και με χαλουσε το s6 edge πχ στην τιμη του day 1.

Στα 400 ομως,αρχίζει κ γίνεται ενδιαφερον. ;) 

Δημοσ.

Ναι,το εξηγησα αυτο πιο πάνω ομως.

Αν θες να το παρεις day 1,ναι,θα πέσει η τιμή του.Αν απο βιτσιο θες να το παρεις day 1,το ξέρεις οτι θα πέσει.

Oταν παγιωθει η κατασταση να ξερεις ομως οτι θα βγαινουν κινητα με specs ναυαρχίδων καθε 6 μηνες,δεν υπαρχει λόγος να το κάνεις.

(εκτος απο λεζάντα).

Προφανώς και με χαλουσε το s6 edge πχ στην τιμη του day 1.

Στα 400 ομως,αρχίζει κ γίνεται ενδιαφερον. ;) 

Και καταλήγω εκεί, αυτοί που το πήραν το πρώτο τρίμηνο τώρα κλαίνε τα λεφτά τους, μεταπωλητική αξία δεν έχει και σύντομα θα βγεί το 7 οπότε θα το πάρεις εσύ που λές στα 400 και σε 3 μήνες απο τώρα θα βγεί η επόμενη γενιά.

Δημοσ.

Και καταλήγω εκεί, αυτοί που το πήραν το πρώτο τρίμηνο τώρα κλαίνε τα λεφτά τους, μεταπωλητική αξία δεν έχει και σύντομα θα βγεί το 7 οπότε θα το πάρεις εσύ που λές στα 400 και σε 3 μήνες απο τώρα θα βγεί η επόμενη γενιά.

Ωραια,συμφωνούμε οτι μακροχρονια βγαινει ο καταναλωτης κερδισμένος,εκτος ΜΟΝΟ απο αυτους που αγορασαν την ναυαρχιδα ακριβως πριν αρχισει η μαζικη παραγωγη νεων hi-end κινητών καθε λιγο?

Δημοσ.

το χω ξαναπει καπου απο το s4 η εταιρεια ειναι για τα πανηγυρια...κοντοζυγωνει η ωρα που θα σταματησει τα κινητα απο δικια τους μλκ!

πολλες εκδοσεις απο s ,note να μπαινει σε 2η μοιρα,χαμηλη ποιοτητα κατασκευης,στο s6 edge που η πλαινη οθονη ηταν πρωτοπορια αποφασισαν να μην παιρνει sd card.

η apple εχει στανταρτ πανακριβες τιμες γιατι εχει διαφορετικο τροπο διαθεσης ανα ηπειρο.. δεν θελει να το καταλαβει η samsung...

παιρνεις ενα κινητο στα 700ε κ καταληγει να το χαριζεις μτχ σε λιγοτερο απο χρονο στα 250ε

Μιλα συγκεκριμενα για τον εαυτο σου, μην το γενικευεις. Αν οντως πηρες κινητο στα 700€ και το πουλησες σε λιγοτερο απο ενα χρονο στα 250€ μαλλον δεν εκανες ερευνα αγορας η δεν εισαι καλος στις συναλλαγες ( αν το ηθελες day one ακομα χειροτερα.. ). Πηρα το νοτε 3 8 μηνες μετα την κυκλοφορια του στα 420€ (καινουριο εννοειται) και το πουλησα μετα απο εναμιση χρονο 310€. Δεν νομιζω να το χαρισα σε καμια περιπτωση... Φιλικα παντα :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπαινεις στο σκρουτζ και εχει ενα κουμπι που λεει ιστορικο τιμής...οταν βλεπεις την πτωση σε τιμη εκει θα βλεπεις την ιδια πτωση και στα μτχ

τα υπολοιπα ειναι περιττα

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...