Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω το laptop ενός φίλου, ένα Compaq 615, το οποίο έχει το εξής πρόβλημα. Δεν λειτουργούν το εσωτερικό πληκτρολόγιο, το mousepad και η οθόνη. Με εξωτερικά (οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι) μπορείς να το κάνεις κανονική χρήση. Εκείνος το χρησιμοποιούσε παλιά συνέχεια με εξωτερικά για λόγους προτίμησης, ενώ λειτουργούσαν τότε και αυτά που έχει το laptop πάνω. Είπε ότι του έβγαζε μηνύματα για το ποια θέλει να χρησιμοποιεί κάθε φορά και αυτός μπορει να πάτησε να μην του ξαναγίνει ερώτηση και να είναι για πάντα τα εξωτερικά.

Στη διαχείρηση συσκευών δείχνει όλους τους drivers και από τα 3, τα βλέπει κανονικά. Έκανα format και hard reset και ακόμα συμβαίνει το ίδιο.

Εχει κανείς καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει;

Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Το ερώτημα σου ειναι αν φτιάχονται ολα αυτα ?

Και δεν διευκρίνισες η οθόνη δεν ανοίγει καν οταν ανοίγει ο υπολογιστής η οταν παει να μπεί στα windows δεν εμφανίζεται τιποτα ?

Δημοσ.

Ναι θέλω να το φτιάξω ώστε να χρησιμοποιήται αυτόνομα, χωρίς κάτι εξωτερικό. Δεν ανοίγει καθόλου η οθόνη. Ούτε το πληκτρολόγιο λειτουργεί στο boot.

Επίσης κάτι που πρόσεξα είναι ότι όταν από το usb πλητρολόγιο πατιέται το caps lock, το ledακι πάνω στο πλήκτρο από το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο αναβει και σβήνει κανονικά.

Δημοσ.

Λογικά υπάρχει καποιο πρόβλημα στην motherboard για να μην λειτουργούν ολα αυτα , για αρχή πρέπει να το ανοίξεις και να δεις αν ολα τα καλώδια ειναι στην θέση τους

Δημοσ.

Μου έχει πει πως εχει ανοιχτεί από άλλο φίλο και το έχει τσεκάρει αλλά θα το ανοίξω και εγώ μια φορά να δω. Όταν λες πρόβλημα στο motherboard;

Δημοσ.

Το άνοιξα και όλα φαίνονται συνδεδεμένα κανονικά! Τα έβγαλα και τα ξανάβαλα, αλλά πάλι τα ίδια! Έχει κάποιος ιδέα τι άλλο να δοκιμάσω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...