fearwhatnow Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Κυκλοφορει σημερα και θα το λατρεψουν οσοι ειναι φανς του Freelancer. http://store.steampowered.com/app/290300/ 1
mdr21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Απιστευτο που τοσα χρονια , τοσο κοινο περιμενει για ενα καινουριο freelancer , που θα επρεπε να ειχε δημιουργηθει νεο ξεχωριστο ειδος βασει αυτου του παιχνιδιου και απο τοτε τπτ , εκτος απο κατι μετριες προσπαθειες 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Το είδα στις νέες κυκλοφορίες, αλλά μάλλον παραείναι action για τα δικά μου δεδομένα. Όσοι ασχοληθείτε, όμως, πείτε εντυπώσεις από τις μάχες (διαβάζω πως με τη διπλωματία δε γίνονται πολλά...) μήπως το αδικούν τα βίντεο. Ωραία μουσική, πάντως.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Το πήρα σε προσφορά που το είχε στο Steam. Φάση έχει, satisfies my big ship pew pew needs. Το στόρυ είναι meh. Αλλά μου αρέσει που έχει διάφορα station events τα οποία μπορείς να αλλάξεις (π.χ. siege που μπορείς να το καταστρέψεις και έτσι να είναι πάλι καθαρός ο σταθμός -το λέει και στις ειδήσεις). Επίσης μου αρέσει που μιλάς (έστω και με λιγοστές / ίδιες επιλογές) με traders, κλπ. Γενικά, ανάλαφρο. Και είδα λίγο στο review πάνω που λέει για το travel time. Αν είχε παίξει Elite, θα ήξερε τι πάει να πει travel time. Εδώ "πετάγομαι στο περίπτερο" είναι η φάση. A, και η μουσική κολλάει πολύ. (και αν δεν γουστάρει κάποιος, μπορεί να βάλει custom)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα