Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλπησπερα θελω ενα smartphone εως 150-170 ευρω για την μανα μου ελεγα για το lg g3 s αλλα απο mid range κινητα σε αυτην την τιμη δεν ξερω τι αλλο αξιζει.Τι ειναι το καλυτερο σε αυτα τα χρηματα??

Δημοσ.

Moto G ακόμα και της πρώτης γενιάς που έχω απλα κωλομετράει! Δεν υπάρχει σαν κινητό, λιτό, απλό, γρήγορο τα κάνει όλα. Οπότε όπως προείπε και το παλικάρι ψάξε για moto g αλλα 2η ή και 3ης γενιάς

• Like 1
Δημοσ.

Moto G ακόμα και της πρώτης γενιάς που έχω απλα κωλομετράει! Δεν υπάρχει σαν κινητό, λιτό, απλό, γρήγορο τα κάνει όλα. Οπότε όπως προείπε και το παλικάρι ψάξε για moto g αλλα 2η ή και 3ης γενιάς

Παράγγειλα χθες της τρίτης γενιάς, περιμένω να μου έρθει. Έχω δοκιμάσει και της δεύτερης στο παρελθόν, τα κινητά απλά φυσάνε.

Δημοσ.

Παράγγειλα χθες της τρίτης γενιάς, περιμένω να μου έρθει. Έχω δοκιμάσει και της δεύτερης στο παρελθόν, τα κινητά απλά φυσάνε.

Βάζεις και ένα cyanogenmod και απλά το κρατάς για χρόνια! +3 μέρες μπαταρία για το δικό μου με cyanogenmod

Δημοσ.

τωρα ειδα και το g4 c στα 150 και βλεπω πως ειναι καλυτερο απο το moto g 2ης γενιας και το 3ης γενιας παει 190 οποτε μαλλον το g4 c πιστευω οτι ειναι το καλυτερο vfm στα λευτα αυτα με μια γρηγορη ερευνα που εκανα

Δημοσ.

Πάρε το LG Magna 3G που είναι ίδιο με το g4c αλλά με 1,3ghz επεξεργαστή ή το Magna 4g με 1,5ghz επεξεργαστή.

Δημοσ.

τωρα ειδα και το g4 c στα 150 και βλεπω πως ειναι καλυτερο απο το moto g 2ης γενιας και το 3ης γενιας παει 190 οποτε μαλλον το g4 c πιστευω οτι ειναι το καλυτερο vfm στα λευτα αυτα με μια γρηγορη ερευνα που εκανα

Κάνε την υπέρβαση σου, πάρε Μότο 3ης γενιάς, και μετά θα έχεις όλο τον χρόνο να μας ευχαριστείς. Κρίμα για ένα 20αρι να μην πάρεις κάτι πραγματικά καλό, πολύ καλύτερο από όσα έχουν αναφερθεί στο νήμα.

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε την υπέρβαση σου, πάρε Μότο 3ης γενιάς, και μετά θα έχεις όλο τον χρόνο να μας ευχαριστείς. Κρίμα για ένα 20αρι να μην πάρεις κάτι πραγματικά καλό, πολύ καλύτερο από όσα έχουν αναφερθεί στο νήμα.

Συμφωνώ με τον Γιάννη, αν θέλεις android και φθηνό και να είναι γρήγορο τότε πάνε σε Moto G 3rd Gen...

Δημοσ.

Καλπησπερα θελω ενα smartphone εως 150-170 ευρω για την μανα μου ελεγα για το lg g3 s αλλα απο mid range κινητα σε αυτην την τιμη δεν ξερω τι αλλο αξιζει.Τι ειναι το καλυτερο σε αυτα τα χρηματα??

Λοιπόν μόλις είδα αυτό στο FB -> BLUBOO XTouch X500. Είναι στα λεφτά σου και σίγουρα δεν το λες mid range, μιας και τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...