Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Hideo Kojima, ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς Metal Gear, αποχώρησε από την Konami έπειτα από 29 χρόνια συνεργασίας.

Η αποχώρησή του επιβεβαιώνεται από την ιστοσελίδα newyorker.com, η οποία σημειώνει πως η τελευταία ημέρα του Kojima στην Konami ήταν η 9η Οκτωβρίου. Η παραίτησή του σαφώς συνεπάγεται ότι πλέον δεν είναι μέλος της Konami Productions, την οποία είχε ξεκινήσει ο ίδιος το 2005 και αποτελεί ιδιοκτησία της Konami.

Για αρκετό καιρό κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο Kojima θα αποχωρούσε από την Konami μετά την κυκλοφορία του Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Επιπλέον, νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η Konami είχε ακυρώσει το Silent Hills, ένα πολυαναμενόμενο project στο οποίο εργάζονταν ο Kojima και ο σκηνοθέτης Guillermo del Toro. Ακόμη, τον Ιούλιο, το όνομα του Hideo Kojima είχε αφαιρεθεί από τη συσκευασία του Metal Gear Solid V, μια κίνηση η οποία προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις από τους φίλους της σειράς.

Δεν είναι γνωστό ακόμη το πως θα κινηθεί από εδώ και πέρα ο Kojima. Όσον αφορά την Konami, υπόσχεται ότι θα δώσει έμφαση στα mobile παιχνίδια και όχι σε ακριβά AAA projects, αν και θα συνεχίσει μεγάλες σειρές όπως το Metal Gear, το Silent Hill και το Castlevania παρά την αποχώρηση του Kojima.

Link.png Site: Engadget

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όλο μ...κίες αυτή η εταιρία.

Τι κάνεις με το μεγαλύτερο ταλέντο του προσωπικού σου που μάλιστα σε έκανε και όνομα στον χώρο? Τον απολύεις, ακυρώνεις όλα τα project του και το γυρνάς στο ντέφι. 

• Like 14
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

speaking of, μονο εγω βρηκα το MGS5 μετριο; με τοσο hype, διθυραμβικες κριτικες και επαινους, το περιμενα ...λιγοτερο βαρετο;

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 6
Δημοσ.

speaking of, το MGS5 τέλειο; μόνο hype, διθυραμβικες κριτικες και επαινους, οπως το περιμενα!!!

Comment remastered 1080p/61fps

Tο διόρθωσα γτ είχε κάποια λαθάκια!!!

• Like 1
Δημοσ.

Όταν γράφετε για Metal Gear πρώτα θα πλένετε τα χέρια σας με αγιασμό, AZAX, χλωρίνη KLINEX και επανάληψη 3 φορές (και μετά 10 κάμψεις και 20 κοιλιακούς για τιμωρία). Πότε θα βγει για pc πείτε μου αλήθεια...

• Like 5
Δημοσ.

speaking of, μονο εγω βρηκα το MGS5 μετριο; με τοσο hype, διθυραμβικες κριτικες και επαινους, το περιμενα λιγοτερο ..βαρετο;

Σαν gameplay ήταν πολύ καλό. Το σενάριο ήταν λίγο πιο μπερδεμένο απ' ότι συνήθως και άφησε πολλά ερωτήματα. Σίγουρα όχι το καλύτερο MGS, αλλά παρόλα αυτά αρκετά καλό σαν game.

• Like 1
Δημοσ.

Παίζω MGS απο το 1998. 

Είναι με διαφορά, το πιο υπέροχο franchise που έχει υπάρξει σε κονσόλα. Ξεπερνάει το παιχνίδι και εντάσεται σε κατι μεταξυ playable ταινίας. 

Το MGS5 το αγόρασα την ιδια μερα που κυκλοφόρησε. 

Ξεκίνησε απίστευτα δυνατά στην Κύπρο (για οσους το έχουν παίξει) αλλα κάπου στη πορεία κρέμασε σαν Story. 

Δεν μου άφησε την αίσθηση ολων των προηγουμένων. Φαίνεται οτι η KONAMI ήθελε να το εκδόσει εδώ και τώρα. 

Το αποτέλεσμα ? Ο Ρόλος του Big Boss να μην αναλυθεί στο βάθος που έπρεπε, το storyline είχε τρύπες, και το τέλος να είναι ενα ελλειπές χάος. 

Σαν gameplay ειναι μακράν οτι καλύτερο espionage tactics υπάρχει. Σαν story...οχι. 

Μεγάλη πικρυα που αποχωρεί το βασικότερο στέλεχος της konami. 

• Like 5
Δημοσ.

Παίζω MGS απο το 1998. 

Είναι με διαφορά, το πιο υπέροχο franchise που έχει υπάρξει σε κονσόλα. Ξεπερνάει το παιχνίδι και εντάσεται σε κατι μεταξυ playable ταινίας. 

Το MGS5 το αγόρασα την ιδια μερα που κυκλοφόρησε. 

Ξεκίνησε απίστευτα δυνατά στην Κύπρο (για οσους το έχουν παίξει) αλλα κάπου στη πορεία κρέμασε σαν Story. 

Δεν μου άφησε την αίσθηση ολων των προηγουμένων. Φαίνεται οτι η KONAMI ήθελε να το εκδόσει εδώ και τώρα. 

Το αποτέλεσμα ? Ο Ρόλος του Big Boss να μην αναλυθεί στο βάθος που έπρεπε, το storyline είχε τρύπες, και το τέλος να είναι ενα ελλειπές χάος. 

Σαν gameplay ειναι μακράν οτι καλύτερο espionage tactics υπάρχει. Σαν story...οχι

Μεγάλη πικρυα που αποχωρεί το βασικότερο στέλεχος της konami. 

Υπέροχα παιχνίδια τα MGS.Για μένα το 1 ήταν επικό και κάθε νέο που έβγενε μου άρεσε και λιγότερο..

p.s για τα bold.Βάλε και ένα κατά την γνώμη μου :P δεν είναι γεγονός ούτε υπάρχει μονάδα μέτρισης για το πιο είναι το καλύτερο franchise ή story , gameplay κλπ,όλα είναι προσωπική γνώμη :P ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν βγει, θυμάμαι τα δύο δισκάκια του MGS1 που είχα στο PS1 τα γκρι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...