Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα εμφανίστηκε όταν εγκατέστησα ένα πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων, αφού νωρίτερα είχα περάσει τα Windows 10 γνήσια. Καθώς το πρόγραμμα έκανε αναζήτηση για τα αρχεία σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, το λάπτοπ έκλεισε από μόνο του. Προσπάθησα να το ανοίξω αμέσως, το λαμπάκι του Power άναβε κανονικά και ακουγόταν το ανεμιστηράκι, πράγμα που σημαίνει ότι το λάπτοπ λειτουργούσε. Όμως, ταυτόχρονα η οθόνη δεν άναψε καθόλου και μετά από λίγο (περίπου 20 δευτερόλεπτα) έκλεισε από μόνο του και πάλι. Αυτή τη διαδικασία (προσπάθεια εκκίνησης και αυτόματος τερματισμός) την έκανα για περίπου 20 λεπτά και μετά το παράτησα. Μετά από περίπου μια ώρα και ενώ ήμουν έτοιμος να το πάω σε κάποιον τεχνικό, στην τελευταία μου προσπάθεια να το ανοίξω, άνοιξε κανονικά. Ευχαριστημένος βλέποντάς το να έχει επανέλθει το τερμάτισα αμέσως επειδή έπρεπε να φύγω. Το βράδυ γυρνώντας σπίτι, το άνοιξα και ξεκίνησε κανονικά. Εκεί που ήμουν στο ίντερνετ, όμως, πάλι τα ίδια. Ακολούθησε η ίδια διαδικασία με παραπάνω. Προσπάθησα να bootαρω repair disc αλλά τίποτα. Πάλι ξεκινάει και κλείνει μόνος του. Ίσως κάτι παίζει με τη θερμοκρασία αλλά αυτό γινόταν και ενώ το λάπτοπ ήταν κρύο. Καμία ιδέα ή παρόμοια εμπειρία παίδες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...