Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προ ημερών παράγγειλα τα νέα μου parts για το gaming pc μου, από AMD FX 8320/ASrock Extreme3/DDR3 1333 ΣΕ i5 6500 (SKYLAKE)/MSI Socket B150M PRO-DH/DDR4 2133.

Πιστεύετε ότι θα αποδώσει καλύτερα στα 1440p που θέλω να τρέχουν τα games μου?

Games όπως Witcher 3-NBA2K16....

Προ ημερών παράγγειλα τα νέα μου parts για το gaming pc μου, από AMD FX 8320/ASrock Extreme3/DDR3 1333 ΣΕ i5 6500 (SKYLAKE)/MSI Socket B150M PRO-DH/DDR4 2133.

Πιστεύετε ότι θα αποδώσει καλύτερα στα 1440p που θέλω να τρέχουν τα games μου?

Games όπως Witcher 3-NBA2K16....

gpu έχω την 980Τi

Δημοσ.

Σίγουρα θα αποδώσει καλύτερα. Εγώ από 8320 σε i7 6700k έχω δει μεγάλες διαφορές σε παιχνίδια. Αλλά γιατί να μην πάρεις ένα 6600K και μια φθηνή Ζ170 μητρική να είσαι ακόμα πιο ψηλά;

Δημοσ.

οταν εχεις σκασει λεφτα για καρτα τον 700+ ευρω και πας και περνεις μετα 8320 λογικο να τρως τα μουτρα σου στο τελος.

• Like 3
Δημοσ.

Να στε καλα...το ξερω οτι επεξεργαστης ηταν αδυνατος για αυτο και παω σε intel, τον 8320 τον ειχα παρει παρεα με την Ati R9 280X ... Ευχαριστω...

Δημοσ.

Ισχυει παντως οτι με AMD εχεις overall χειροτερες επιδοσεις στο gaming αποτι με ι5.

Το εχω τεσταρει με το συστημα μου και με το συστημα φιλου που ειναι ακριβως ιδιο, με τη διαφορα οτι αυτος εχει ι5 4690.Και ας παν να λενε ο,τι θελουν τα benchmarks.

Σε ολα τα παιχνιδια ειχε περισσοτερα fps απο μενα και τα drops του ηταν ελαχιστα, σε διαφορα με τα δικα μου που απο 60 σταθερα στη Dota (που θεωρειται παναλαφρο game, ειδικα για gtx 760) σε fights παει εως και 38-40 και μου τη δινει στα νευρα.

Δημοσ.

Παιχνίδια που θέλουν single δύναμη πατάνε καλύτερα σε intel και χειρότερα σε amd, αυτό είναι νόμος. Επίσης, σε παιχνίδια που χρησιμοποιούνται όλα τα threads ο fx θα αποδίδει κοντά σε i5 χωρίς βέβαια να τον περνάει, ο i5 όπως και να το κάνουμε για games είναι μονόδρομος, αλλά αν είσαι σε πολύ budget φάση ο fx αξίζει επίσης. Βασικά είναι δύο διαφορετικοί επεξεργαστές με τα συν και τα πλην τους, όμως ανάλογα με το πόσα δίνεις και τι θες να κάνεις επιλέγεις.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...