armin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Χαχαχ οκ τοτε Mate 8 σου ερχομαι με τα νεα τζιν μου!
Heliospri Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εγώ είμαι κάτοχος του mate7 το οποίο έχει και αυτό 6' οθόνη και μπορώ να το ότι το κινητό τα σπάει και υπάρχουν κινητά με μικρότερη οθόνη και μεγαλύτερες διαστάσεις. Το κινητό είναι ολόκληρο μια οθόνη με ελάχιστα περιθώρια και αξίζει το κάθε του ευρώ. Το μόνο παράπονο είναι ότι ακόμα δεν έχει πάρει android 5 και μας λένε τώρα ότι θα πάρει και 6.
gdriver Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 και να που πιστεύαμε πως το mate s είναι ο απόγονος του εκπληκτικού mate 7 έρχεται το 8 με τα καλλίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά σε κινητό ever. αξίζει κάθε δεκάρα όπως και κάθε κινητό της huawei.Και κορυφαία ποιότητα κατασκευής που παραδίδει σεμινάρια.
Neg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 και να που πιστεύαμε πως το mate s είναι ο απόγονος του εκπληκτικού mate 7 έρχεται το 8 με τα καλλίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά σε κινητό ever. αξίζει κάθε δεκάρα όπως και κάθε κινητό της huawei.Και κορυφαία ποιότητα κατασκευής που παραδίδει σεμινάρια. Βγάζει το Mate S το γνωστό και ώς Better S για να Mockαρει το iPhone και μετά καπάκι καινούργια συσκευή αφού ήδη αγόρασαν την πρώτη.. αυτή η τακτική μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν αξίζει ούτε 1Cent. Ποιότητα κατασκευής.. να θυμίσω ποιανού η μισή σειρά κινητών είναι εμπνεύσεις.. μην πω κόπιες του iPhone, μέχρι και το UI. Οπότε μάλλον η Apple παραδίδει στην Huawei σεμινάρια, όσο για την κατασκευή του Mate 7 από μπροστά λέει ας το κάνω iPhone 5s και από πίσω LG.
gdriver Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 εδώ είναι νήμα για το huawei. γιατί μπλέκεις σχόλια για i-phone; είδες κάπου να παρουσιάζεται αυτό το τηλέφωνο; παρακαλούνται οι διαχειριστές να μεταφέρουν το παραπάνω σχόλιο σε σχετικό νήμα για apple.
Neg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 εδώ είναι νήμα για το huawei. γιατί μπλέκεις σχόλια για i-phone; είδες κάπου να παρουσιάζεται αυτό το τηλέφωνο; παρακαλούνται οι διαχειριστές να μεταφέρουν το παραπάνω σχόλιο σε σχετικό νήμα για apple. Το ότι βλέπεις ότι σε συμφέρει; και για LG σχεδιασμό μίλησα στο πίσω μέρος γιατί δεν σχολίασες και αυτό; Το να αναφέρεις στοιχεία που είναι φανερά στο μάτι είναι μπλέξιμο;
Lokokokakau Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Εγώ είμαι κάτοχος του mate7 το οποίο έχει και αυτό 6' οθόνη και μπορώ να το ότι το κινητό τα σπάει και υπάρχουν κινητά με μικρότερη οθόνη και μεγαλύτερες διαστάσεις. Το κινητό είναι ολόκληρο μια οθόνη με ελάχιστα περιθώρια και αξίζει το κάθε του ευρώ. Το μόνο παράπονο είναι ότι ακόμα δεν έχει πάρει android 5 και μας λένε τώρα ότι θα πάρει και 6. Εμ, έχει πάρει την 5 εδώ και είκοσι μέρες περίπου το Mate 7 (αν ψάξεις στο Myphone στο σχετικό thread θα βρεις οδηγίες), το οποίο έχω και αν και είναι τεράστιο στην τσέπη τελικά είναι τόσο άνετο στη χρήση , στο σερφάρισμα και στο διάβασμα που δύσκολα θα γυρίσω πίσω σε κάτι μικρότερο. Όσο για το 8 δείχνει πολύ δυνατό και αυτό και σε "λογική" τιμή. Ανυπομονώ να το δω από κοντά. Edit: Η Lollipop στο mate 7 το έκανε πολύ καλύτερο btw, Πολύ καλή υλοποίηση!
gdriver Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Βγάζει το Mate S το γνωστό και ώς Better S για να Mockαρει το iPhone και μετά καπάκι καινούργια συσκευή αφού ήδη αγόρασαν την πρώτη.. αυτή η τακτική μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν αξίζει ούτε 1Cent. Ποιότητα κατασκευής.. να θυμίσω ποιανού η μισή σειρά κινητών είναι εμπνεύσεις.. μην πω κόπιες του iPhone, μέχρι και το UI. Οπότε μάλλον η Apple παραδίδει στην Huawei σεμινάρια, όσο για την κατασκευή του Mate 7 από μπροστά λέει ας το κάνω iPhone 5s και από πίσω LG. ακριβώς αυτό, η τακτική δεν αξίζει. όχι η συσκευή. άλλο το ένα, άλλο το άλλο. το ότι μοιάζει με lg είναι ένα απλό εμβόλιμο σχόλιο της μίας λέξης. δεν αναλύεις κάτι προκειμένου να δούμε τον τρόπο σκέψης σου δηλαδη γιατί να είναι κάτι "αντιγραφή και όχι απλώς να μοιάζει με κάτι. για το άλλο τηλέφωνο κάνεις ολόκληρο σκεπτικό. για το lg έτσι μία απλή αναφορά. επομένως δεν αξίζει να σχολιάσει κανείς αυτήν την τακτική. τώρα δε νομίζω πως η huawei χρειάζεται μία lg ή apple να κάνει την "αντιγραφή" της. και δική της τεχνογνωσία έχει τόσο σε υλισμικό όσο και σε λογισμικό και δικό της παραμετροποιημένο διαδραστικό περιβάλλον υιοθετεί. μάλλον άλλα τηλεφωνα θέλει να περισσότερο να "χτυπήσει" παρά αυτά που ανέφερες. δε θεωρω πως επειδή μερικά στοιχεία (μόνο σχεδιαστικώς) ίσως να μοιάζουν σε κάτι άλλο έγινε με πρόθεση αντιγραφής . με το ίδιο σκεπτικό μπορώ να αιτιολογήσω πως έγινε από ατύχημα. εξάλλου κινητό τηλέφωνο είναι . πόσο πια να διαφέρουν σχεδιαστικώς το ένα από το άλλο. όπως ακριβώς και με τα πλακίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα