Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την τρέχουσα περίοδο, η Huawei έχει αρκετά βλέμματα στραμμένα επάνω της, εξαιτίας του Nexus 6P, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα σε συνεργασία με τη Google.

Ωστόσο, η Huawei (πλέον τρίτη στην παγκόσμια κατάταξη κατασκευαστών smartphones) θα εμπλουτίσει τη γκάμα της με το Huawei Mate 8, για το οποίο κυκλοφορούν αρκετές φήμες στο διαδίκτυο. Μάλιστα, στην παρούσα φάση φημολογείται ότι έχει ξεκινήσει μαζική παραγωγή του Huawei Mate 8 στη Foxconn και ότι η επίσημη κυκλοφορία της συσκευής τοποθετείται στα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πηγές, το Mate 8 θα ενσωματώνει τον οχταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 950 της Huawei, ο οποίος πιθανότατα θα διαθέτει τέσσερις πυρήνες Cortex-A53 χρονισμένους στα 2,0 GHz και τέσσερις πυρήνες Cortex-A72 χρονισμένους στα 2,4 GHz.

Μάλιστα, έχει διαρρεύσει ένα screenshot με αποτελέσματα από το Geekbench, που φανερώνει ότι ο Kirin 950 θα είναι ταχύτερος από τον Exynos 7420 της Samsung, τον οποίο ενσωματώνουν μοντέλα όπως το Galaxy S6, το Galaxy S6 Edge Plus και το Galaxy Note 5. Ακόμη, λέγεται ότι ο Kirin 950 θα ενσωματώνει γραφικά Mali-T880 και chip Tensilica Hi-Fi 4 DSP για τον ήχο.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Επιπλέον φημολογείται ότι το Mate 8 θα διαθέτει οθόνη 6 ιντσών, ανάλυσης 2560x1440 (QHD), μνήμη RAM 3 GB ή 4 GB (ανάλογα την έκδοση) και επιλογές για χωρητικότητα 32 ή 64 GB. Η βασική κάμερα θα έχει ανάλυση 21 MP, ενώ η εμπρόσθια 8 MP.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τιμή του Huawei Mate 8 θα κυμαίνεται στα $520 για την έκδοση με 3 GB RAM και $610 για την έκδοση με 4 GB RAM.

Link.png Site: PhoneArena

Δημοσ.

"το Mate 8 θα διαθέτει οθόνη 6 ιντσών"

Για Swag φάση.

18moj5u9fzeffjpg.jpg

τη φωτογραφία την έχεις βάλει και στα άλλα μοντέλα; πχ iphone 6 plus, s6 plus, note 5, κτλ? γιατί μεγάλες διαφορές δεν έχουν στις διαστάσεις.. υπάρχει post που δεν έχει κράξει κάποιος;

Δημοσ.

Μάντεψε ποιος έχει μεγάλα bezel...

τη φωτογραφία την έχεις βάλει και στα άλλα μοντέλα; πχ iphone 6 plus, s6 plus, note 5, κτλ? γιατί μεγάλες διαφορές δεν έχουν στις διαστάσεις.. υπάρχει post που δεν έχει κράξει κάποιος;

Για εμένα και οι 5,5" με τα τεράστια Bezel του 6Plus είναι υπερβολικά, δεν αντιλέγω. Υπάρχει κόσμος με μεγάλα χέρια αλίμονο, αλλά μετά τις 5 ίντσες πας σε κατηγορία τάμπλετ.

• Like 1
Δημοσ.

Για εμένα και οι 5,5" με τα τεράστια Bezel του 6Plus είναι υπερβολικά, δεν αντιλέγω. Υπάρχει κόσμος με μεγάλα χέρια αλίμονο, αλλά μετά τις 5 ίντσες πας σε κατηγορία τάμπλετ.

ωραία, άρα ποιος ο λόγος να σχολιάσεις ειρωνικά; δεν το καταλαβαίνω. Να σχολιάσεις για σοβαρό λόγο ναι, αυτό δεν είναι λόγος κατ εμέ

Δημοσ.

ωραία, άρα ποιος ο λόγος να σχολιάσεις ειρωνικά; δεν το καταλαβαίνω. Να σχολιάσεις για σοβαρό λόγο ναι, αυτό δεν είναι λόγος κατ εμέ

Γιατί εσύ το σχεδίασες και σε πρόσβαλα; Ναι το παραπάνω Smartphone το βρίσκω άσχημο, ειδικά από θέμα μεγέθους που φέρνει σιγά σιγά σε τετράγωνο.

Δημοσ.

Υπάρχουν άτομα που θεωρούν τις 6 ιντσες βολικες όποτε το κράξιμο του καθένα δεν έχει νόημα σαν να λέω εγώ σε κάποιον που πας με 4 ιντσες τηλ και πάει λέγοντας κομπλεξ κύριοι

Δημοσ.

Γιατί εσύ το σχεδίασες και σε πρόσβαλα; Ναι το παραπάνω Smartphone το βρίσκω άσχημο, ειδικά από θέμα μεγέθους που φέρνει σιγά σιγά σε τετράγωνο.

και ξαναλέω δεν υπάρχει λόγος να μπεις να κράξεις, ότι δε σου αρέσει εσένα δεν πάει να πει ότι έχεις δίκιο, όλες οι εταιρείες έχουν βγάλει και μεγάλα κινητά, προφανώς πουλάει. Δε το σχεδίασα, και δεν με πρόσβαλες, απλά δε μου αρέσει σε κάθε post να βγάλουμε από τη μύγα ξύγκι να κράξουμε κάθε άρθρο.

Πληροφοριακά: ποιο κινητό έχεις; και ποιο είχες πριν κάποια χρόνια, σε περίπτωση που ανέβασες το μέγεθος οθόνης τότε το κράξιμο sorry αλλά δεν υφίσταται. Εκτός αν έχεις συνέχεια κινητό μέχρι 3.5" - 4". Φιλικά :)

Δημοσ.

και ξαναλέω δεν υπάρχει λόγος να μπεις να κράξεις, ότι δε σου αρέσει εσένα δεν πάει να πει ότι έχεις δίκιο, όλες οι εταιρείες έχουν βγάλει και μεγάλα κινητά, προφανώς πουλάει. Δε το σχεδίασα, και δεν με πρόσβαλες, απλά δε μου αρέσει σε κάθε post να βγάλουμε από τη μύγα ξύγκι να κράξουμε κάθε άρθρο.

Πληροφοριακά: ποιο κινητό έχεις; και ποιο είχες πριν κάποια χρόνια, σε περίπτωση που ανέβασες το μέγεθος οθόνης τότε το κράξιμο sorry αλλά δεν υφίσταται. Εκτός αν έχεις συνέχεια κινητό μέχρι 3.5" - 4". Φιλικά :)

Πήγα από τις 4" στις 4,7" όπως είπα και πριν υπάρχει κόσμος με μεγάλα χέρια, αλλά τέτοιες συσκευές των 6 ιντσών είναι στην κατηγορία Tablet και όχι Smartphone. Το παρακάτω παράδειγμα είναι το καινούργιο Tablet Kindle Fire HD τής Amazon το οποίο είναι 6 Ίντσες. Όπως σε ένα ποστ επιτρέπετε να πούμε πόσο όμορφη είναι μία συσκευή, πιστεύω επιτρέπετε να πούμε πόσο άσχημη σε εμφάνιση βρίσκουμε κάποιοι μία συσκευή. 

kindle-fire-hd-6-product-photos01.jpg

Δημοσ.

Πήγα από τις 4" στις 4,7" όπως είπα και πριν υπάρχει κόσμος με μεγάλα χέρια, αλλά τέτοιες συσκευές των 6 ιντσών είναι στην κατηγορία Tablet και όχι Smartphone. Το παρακάτω παράδειγμα είναι το καινούργιο Tablet Kindle Fire HD τής Amazon το οποίο είναι 6 Ίντσες. Όπως σε ένα ποστ επιτρέπετε να πούμε πόσο όμορφη είναι μία συσκευή, πιστεύω επιτρέπετε να πούμε πόσο άσχημη σε εμφάνιση βρίσκουμε κάποιοι μία συσκευή. 

kindle-fire-hd-6-product-photos01.jpg

δεκτόν, αλλά όπως εσύ λες ότι είναι tablet, εγώ δε το θεωρώ το συγκεκριμένο tablet, anyway έχουν βγάλει νέες ονομασίες και λέγονται phablet. Δε θέλω να σε πείσω ότι είναι σωστό να το πάρεις, ο καθένας κρίνει με τις ανάγκες του. Ας το κλείσουμε εδώ γιατί γίνεται off-topic. Καλή συνέχεια φίλε

Δημοσ.

Εγω παντως ψιλοσυμφωνω με τον neg .Τωρα πια οποτε βλεπω ενα καινουργιο κινητο και βλεπω αρχικα τα specs ενθουσιαζομαι και μετα ανακαλυπτω οτι ειναι κανα βατραχοπεδιλο σε μεγεθος.Η αποψη μου (και νμζω των περισσοτερων)  ειναι οτι αν ενα κινητο δεν χωραει ουτε στην τσεπη του παντελονιου σου τοτε δεν εξυπηρετει τις βασικες αναγκες ενος κινητου.Ανεξαρτητα απο το ποσο μεγαλα ειναι τα χερια σου,οι τσεπες παντελονιων δεν βγαινουνε σε μεγεθη... :)

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παντως ψιλοσυμφωνω με τον neg .Τωρα πια οποτε βλεπω ενα καινουργιο κινητο και βλεπω αρχικα τα specs ενθουσιαζομαι και μετα ανακαλυπτω οτι ειναι κανα βατραχοπεδιλο σε μεγεθος.Η αποψη μου (και νμζω των περισσοτερων)  ειναι οτι αν ενα κινητο δεν χωραει ουτε στην τσεπη του παντελονιου σου τοτε δεν εξυπηρετει τις βασικες αναγκες ενος κινητου.Ανεξαρτητα απο το ποσο μεγαλα ειναι τα χερια σου,οι τσεπες παντελονιων δεν βγαινουνε σε μεγεθη... :)

Βγαίνουν κάτι Oldschool των 90s 

jncojeansmammoth1.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...