Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Update.
@@ εκπτωση τελικα μιλησα με το καταστημα και μου ειπαν οτι απλα θα την παρω σε τιμη Internet....καμια εκπτωση δηλαδη μιας και την προηγουμενη την ειχα παρει απο το καταστημα με το καπελο που ειχε.

Επισης δεν μπορουσαν να μου απαντησουν αν το πιστωτικο θα κοπει με την τωρινη αξια της καρτας 209,90€ δηλαδη ή 150€ που την ειχα παρει απο πιστωτικο που ειχα και με εκπτωσεις οταν την ειχα αγορασει.

Το χειροτερο ειναι οτι ειναι 40~25€ πανω απο Visiostudio σε καθε προιον οποτε θα εχουμε τηλεφωνα με ΓΓΚ και συνηγορο παλι..

Εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα και ο προμηθευτής αρνείται ή βραδύνει την επισκευή πέραν του αναγκαίου κατά περίπτωση χρόνου, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο ίσης αξίας και ποιότητας ή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση.

Χρηση  Νόμου 2251/1994 και παει λεγοντας 

Ε ναι Benign πιο κοντα στις αποδοσεις της προηγουμενης μου ειναι απο την  370 αλλα δεν ηξερα τι θα μου ελεγαν 

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δες τί θα σου πούνε γι'αυτό με το πιστωτικό γιατί σε άλλους όταν πάνε για πιστωτικό τους κόβουν στην τωρινή τιμή που είναι φθηνότερη.

Δημοσ.

Καλά μιλάμε τρομερό thread!χαχχαχα

"Έλα τώρα σοβαρά πειτε την αληθεια.

Μαζευτηκατε όλοι οι ψυχαναγκαστικοι του Insomnia στο θέμα για να τρολαρετε."

Κλαίω με τις αντιδράσεις σου φίλε :D.

Οτι ναναι έχει γραφτεί εδω πέρα.Ο ένας λέει σιγά εμένα 7 χρόνια ακαθάριστο και δεν χαμπάριαζε τίποτα,ο άλλος κάθε 1 μήνα λύσιμο,πινέλο και blower.Τεσπα δεν σας την λέω παιδιά,δεν θα ασχοληθώ με αυτά περαιτέρω :D.Tο σίγουρο είναι πως ανάλογα τον χώρο,το κουτί τον όροφο κλπ κανονίζεις και το καθάρισμα,και ναι φίλε η καρτούλα σου την είχε την μπιχλίτσα της,χωρίς να φταίει αυτό.

Anyway,εμένα άλλο μου κάνει εντύπωση και δεν βλέπω να το αναφέρει κανείς...

Γράφεις φίλε 

"2/7/2014 παρηγγειλα απο το Πλαισιο την παραπανω καρτα.

Απο θεμα επιδωσεων δεν ειχα προβλημα αλλα την επιανε που και που και εκανε εναν εκνευριστικο θορυβο και εκλεινε την HDMI εξοδο.

Με 2-3 reboot εστρωνε".

Καλά ρε πανάθεμά σε,καινούρια κάρτα σου έκανε τέτοια παιχνίδια και δεν τους την έστειλες αμέσως πίσω?? Και τι περίμενες? Να σου κάψει όλο το pc? 

Πολύ "παιδικό" λάθος αυτό.Οτι αγοράζουμε και δεν δουλεύει όπως πρέπει,πίσω όπως είναι για να μην έχουμε τέτοια θέματα.

Αυτά,καλή συνέχεια. :)

Δημοσ.

Μολις μιλησα με το Service και μου ειπαν οτι θα κοπει με την παλια χαμηλοτερη τιμη....

2 μετρα και 2 σταθμα παλι δηλαδη.

Το φοβομουν οτι θα αρχισουν τις Πλαισιες τους και ημουν ετοιμος ψυχολογικα για κυνηγι.

Εν το μεταξυ και στο τηλεφωνικο κεντρο που πηρα και τους ειπα να με συνδεσουν με καποιον υπευθυνο για το θεμα μου παλι στο καταστημα του Ηρακλειου πεταξαν το μπαλακι.

Καλά μιλάμε τρομερό thread!χαχχαχα

"Έλα τώρα σοβαρά πειτε την αληθεια.

Μαζευτηκατε όλοι οι ψυχαναγκαστικοι του Insomnia στο θέμα για να τρολαρετε."

Κλαίω με τις αντιδράσεις σου φίλε :D.

Οτι ναναι έχει γραφτεί εδω πέρα.Ο ένας λέει σιγά εμένα 7 χρόνια ακαθάριστο και δεν χαμπάριαζε τίποτα,ο άλλος κάθε 1 μήνα λύσιμο,πινέλο και blower.Τεσπα δεν σας την λέω παιδιά,δεν θα ασχοληθώ με αυτά περαιτέρω :D.Tο σίγουρο είναι πως ανάλογα τον χώρο,το κουτί τον όροφο κλπ κανονίζεις και το καθάρισμα,και ναι φίλε η καρτούλα σου την είχε την μπιχλίτσα της,χωρίς να φταίει αυτό.

Anyway,εμένα άλλο μου κάνει εντύπωση και δεν βλέπω να το αναφέρει κανείς...

Γράφεις φίλε 

"2/7/2014 παρηγγειλα απο το Πλαισιο την παραπανω καρτα.

Απο θεμα επιδωσεων δεν ειχα προβλημα αλλα την επιανε που και που και εκανε εναν εκνευριστικο θορυβο και εκλεινε την HDMI εξοδο.

Με 2-3 reboot εστρωνε".

Καλά ρε πανάθεμά σε,καινούρια κάρτα σου έκανε τέτοια παιχνίδια και δεν τους την έστειλες αμέσως πίσω?? Και τι περίμενες? Να σου κάψει όλο το pc? 

Πολύ "παιδικό" λάθος αυτό.Οτι αγοράζουμε και δεν δουλεύει όπως πρέπει,πίσω όπως είναι για να μην έχουμε τέτοια θέματα.

Αυτά,καλή συνέχεια. :)

Κοιταω και εγω πισω το θεμα καμια φορα και γελαω,πανω στον εκνευρισμο μου ειπα 2 κουβεντες ειπαν και μερικοι 5 μπουρδες επισης παραπανω αλλα ετσι ειναι τα Forums ρε συ.

Δεν το εκανε καθε μερα μια φορα τον μηνα και σε ακυρες φασεις (τερματιζα το Soma μονοκοπανια ας πουμε και ηταν Cool εβαζα ταινια και Τσακ εσβηνε) οποτε σκεφτομουν πιο πολυ την μανουρα του μεινε χωρις PC RMA κλπ παρα το οτι θα χειροτερευε σε τετοιο βαθμο ασε που επειδη δεν ηταν κατι που γινοταν κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες θα το πηγαινα στα ξεφτερια του Service και θα μου ελεγαν δεν εχει προβλημα ελα παρτην και σε μια εβδομαδα θα μου το ξαναεκανε.

http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-R9-270-2GB-BST-OC-D-X-11220-00-20G.htm

Κατσε να εχουμε και το link και εδω μπας και το εξαφανισουν

post-55446-0-19268100-1445866682_thumb.jpg

Δημοσ.

Το σωστό είναι στην τιμή που την πήρες.

Απλά σε άλλα παιδιά που πηγαιναν για RMA, θέλανε να τους το κόψουνε στην τωρινή τιμή που ήταν χαμηλότερη. Σε εσένα τώρα κανουν το ανάποδο.

Δημοσ.

Μωρε το σωστο ειναι να παρω το ιδιο προιον καινουργιο ή αν βαλουμε στην μεση την νομοθεσια ενα με την ιδια τιμη και ποιοτητα (απο την στιγμη που η τιμες ειναι 70€ πανω ομως) παμε για μια αντιστοιχων επιδοσεων.

Το οτι το πηρα με εκπτωση επειδη παλι ειχαν κανει βλακεια δεν ειναι προβλημα μου.

Αλλα τωρα να με υποχρεωνουν να τα σκασω με το ζορι ειναι Too much.

Και να πω οτι ειναι ενα προιον που ειχε εξαντλησει τα 3 ή 2 χρονια εγγυησης και οντως θα δυσκολευονταν να το παρουν απο το RMA της Sapphire που σιγουρα θα δωσει προιον πισω μου βρωμαει πολυ,

Τεσπα ηδη εχουν ετοιμαστει οι καταγγελειες σε Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη και Συνηγορο και αναμενω να δω αυριο τι θα γινει που θα ξαναπαρω τα κεντρικα,

Και οριστε μια εκπροσωπος του Πλαισιου τι ελεγε πριν 3 χρονια για να γελασουμε λιγο 

Niki Kritikopoulou, on 19 Jun 2012 - 6:15 PM, said:
Καλησπέρα σας!

Διαβάζοντας με προσοχή τα σχόλια των μελών stm00192, Βαγγέλη Κλείτσα, ppaio, nikos1982, sarpan, XronisR, malmsteen1984 επανέρχομαι με κάποιες διευκρινίσεις:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Εφόσον υπάρχει το προϊόν που αγόρασες διαθέσιμο, το αντικαθιστούμε αμέσως. Αν δεν υπάρχει το ίδιο, θα δώσουμε ένα προϊόν καλύτερων χαρακτηριστικών από αυτό που αγόρασες και αν αυτό πάλι δεν υπάρχει, επιστρέφουμε ακριβώς το ποσό που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς σου

ΤΙΜΕΣ
Το να μας συγκρίνεις με την πρώτη δεκάδα του Skroutz δεν είναι εύστοχη σύγκριση. Εμείς θεωρούμε ανταγωνιστές αυτούς που αγοράζουν τα προϊόντα τους από Έλληνες αντιπροσώπους (που σημαίνει εγγύηση που ισχύει σε Ελληνική αντιπροσωπεία, Ελληνικό manual κτλ) και που έχουν τις υποδομές να υποστηρίξουν την αγορά αυτή μετά την πώληση. Το να έχει πάρει κάποιος 10 τηλέφωνα παραεισαγωγή από το Dubai και να τα πουλάει φθηνότερα, μιλάμε για άλλη λογική πώλησης στην οποία το Πλαίσιο δε μπαίνει. Ειλικρινά, ξοδεύουμε ώρες παίρνοντας τηλέφωνο εταιρίες με χαμηλότερες τιμές στο Skroutz και είτε μόλις τους είχε τελειώσει, είτε θα την έφερναν σε 20 μέρες, είτε δεν είχε Ελληνική εγγύηση. Από κει και πέρα, οπωσδήποτε δεν είναι όλες οι εταιρίες του Skroutz αναξιόπιστες και φυσικά η αγορά είναι πάντα ανοιχτή

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Έχουμε επενδύσει πάρα πολύ και με τεράστιο ρίσκο, για να έχουμε 140 τεχνικούς, 21 σημεία τεχνικής υποστήριξης στην Ελλάδα με διαθέσιμα ανταλλακτικά, εξουσιοδοτημένο κεντρικό service που καλύπτει brands όπως Toshiba, Acer και Hewlett Packard και κέντρο συναρμολόγησης state-of-the-art. Ίσως όλα αυτά να μη φαντάζουν αρκετά, αλλά ποιος έχει τολμήσει κάτι κοντά σε αυτό? Ποιος από τον ανταγωνισμό πήρε το ρίσκο να ξοδέψει τέτοια χρήματα και τόσο χρόνο για να στήσει βαριές υποδομές κάλυψης του πελάτη μετά την πώληση? Οπωσδήποτε θα συναντήσετε και τεχνικούς που δεν ξέρουν όσα εσείς, ή θα γίνουν και λάθη. Αλλά εμείς είμαστε πάντα εκεί, 12 ώρες την ημέρα, με διαθέσιμους τεχνικούς και υποστήριξη από 4 έως 48 ώρες στο 90% των περιπτώσεων

ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ
Λόγω κρίσης δυστυχώς δεν έχουμε τη δυνατότητα να υπερστοκάρουμε. Αν το κάνουμε με τέτοια σκαμπανεβάσματα στη ζήτηση και με δεδομένο ότι η τεχνολογία πολύ γρήγορα «παλιώνει», απλά θα είχαμε κλείσει. Οπωσδήποτε χάνουμε έναν όγκο πωλήσεων, αλλά είμαστε πιο ασφαλείς απέναντι σε κάποια απότομη πτώση

Βέβαια, αυτά τα λέμε εμείς. Οπωσδήποτε μπορεί να μην είναι αποδεκτά και κάποιοι να έχετε αντίθετη γνώμη. Δεκτά τα σχόλια λοιπόν, εμείς θα ψάξουμε αυτά που λένε οι stm00192, Βαγγέλης Κλείτσας, ppaio, nikos1982, sarpan, XronisR, malmsteen1984 και ελπίζουμε να γίνουμε καλύτεροι.

Φιλικά,
Νίκη Κρητικοπούλου
Πλαίσιο Computers

Δημοσ.

κλαιω...

αλλα βασικα καλα να παθετε οσοι αγοραζεται απο πλαισιο και αλλου τετοιου ειδους μαγαζια!

Συμφωνω μαζι σου ΑΛΛΑ το Πλαισιο αλλα και τα Eshop Multirama ειναι πλεον η επιλογη της απελπισιας ή αν παιζει καποια πραγματικα μεγαλη προσφορα.

Αν εχεις επιχειρηση και σου καει κατι και δεν μπορεις να κανεις την δουλεια σου στην τελικη θα παρεις και την μηχανη και θα πας στην Μεταμορφωση/Μαγουλα στις αποθηκες σε ενα 20λεπτο μεσω Αττικης Οδου και θα παρεις κατευθειαν ενα προιον ή θα γινει η αλλαγη μπαμ μπαμ (Αν εισαι Αθηνα και το εχουν διαθεσιμο και και και) και δεν ειναι καθολου υποθετικο σεναριο μιας και το εχω κανει.

Δεν μενουμε ολοι στην Αθηνα ομως και για μικροπραγματα ειναι η ευκολη λυση,

Την καρτα οταν την πηρα πραγματικα ειχε την καλυτερη τιμη της αγορας και σε συνδιασμο με εκπτωση που ειχα και πιστωτικου ηταν μονοδρομος.

Και απο Visionstudio να την επαιρνα θα επρεπε να την στειλω πισω  με δικα μου εξοδα για να την ελεγξουν και ενω μεν θα επαιρνα αντικαταστατη στην καλυτερη τιμη της αγορας αν βαλεις τα μεταφορικα θα ερχονταν οι τιμες η μια η αλλη.

Και δεν στηριζομαι απο τα ελληνικα καταστηματα για τα πραγματα που αγοραζω και μιας και η καρτα ηταν στον υπολογιστη του σπιτιου εχω την δυνατοτητα να περιμενω και να κανω τις απαραιτητες κινησεις και οχι να πω "καιγομαι καιγομαι θα δεχτω οτι μου προτεινετε!!!" με απαραδεκτη συμπεριφορα απο τους υπαλληλους και πλασματικες εκπτωσεις ε δεν θα το αφησω ετσι.

Τεσπα υπομονη τωρα και κυνηγητο.

Ωπ τι βλεπω;

Στο χτεσινο Screenshot που ανεφερε οτι υπηρχαν εκθεσιακες ιδιες καρτες με την δικια μου αφαιρεθηκε το εκθεσιακο και εχει και εκπτωση...

Παιρνω τηλεφωνο να δω αν θα μου πουν οτι ειναι εκθεσιακες αλλα δεν το αναγραφουν στο Site

Update! 

Στο πρωτο τηλεφωνο στα κεντρικα ο υπαλληλος εκει μου ειπε οτι ο δεν ειναι εκθεσιακα και οτι απλα παρελαβαν καποια κομματια και αν ηταν εκθεσιακα δεν θα μπορουσαν να τα πουλησουν;! :Ο

Οταν με συνδεσαν στο καταστημα Ηρακλειου μου ειπε εκει ο υπαλληλος οτι αν γραφει διαθεσιμο σε 72 ωρες δεν υπαρχει....

Αφου του ειπα οτι ο πρωτος μου ειπε οτι υπαρχει απλα σε αλλα καταστηματα το γυρισε και ειπε οτι υπαρχουν αλλα θα αργησουν να του πανε μεχρι και 5 εργασιμες..

Μου ζητησε το κινητο μου και μου ειπε οτι θα επικοινωνησει μαζι μου..

Μπερδευεται πολυ το πραγμα και σκεφτομαι να ανοιξω νεο θεμα καθαρο απο σκονη και να παρακολουθουμε εκει τις εξελιξεις.

Btw κωδικος Πλαισιου ιδιος με τα εκθεσιακα χτεσινα ;) 

post-55446-0-24339200-1445937155_thumb.jpg

Δημοσ.

Μια χαρά είναι να περιποιήτε κάποιος το pc του να το καθαρίζει και γενικώς να το βγάζει και βόλτα για κατούρημα άλλα ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου με τη σκόνη, ΟΧΙ να περνάτε και τα fins της αερόψυκτρας και με τσιμπιδάκι μια φορά την μέρα, ΑΛΛΑ σας διαφεύγει πως σκόνη ΔΕΝ μαζεύει μόνο ο υπολογιστής, μαζεύουν ένα σωρό ηλεκτρονικές συσκευές που υπάρχουν στο σπίτι όπως η τηλεόραση ενα ηχοσύστημα, το playstation, ακόμα το κινητό σαςόπως και το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου, που σε αυτές τις συσκευές που ανέφερα υπάρχουν pcb σαν της κάρτας γραφικών, και με όση σκόνη και άν μαζεύουν εξακολουθούν να δουλεύουν για 10ετίες, έχετε ανοίξει ποτέ λαμπάτη τηλεόραση?????

Επίσης υπολογιστές δεν έχετε μόνο στο σπίτι σας υπάρχουν παντού σε δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία πανεπιστήμια στο στρατό που δολεύουν 24/7 χωρίς να καθαρίζονται ποτέ και αντικαθίστανται μόλις η υπηρεσία αγοράσει καινούριους, και όλοι αυτοί δουλεύουν μ΄χρι το τέλος της ωφέλιμης ζωης τους με τροφοδοτικά του 20αρικου, Στο στρατό στον λόχο μεχρι το 2012 είχαν ακαθάριστο νκαι δουλευε αδιάκοπα petium 3 600mhz για να βγάζει υπηρασίες και κάνετε σαν παλαβοί για λίγη σκόνη στα blades της φτερωτής της gpu στη φωτογραφία

• Like 1
Δημοσ.

οποτε μας λές ολα αυτα για να δουμε τι ωραια που δουλευουν και δεν παθαινουν τπτ αρα ας το κανουμε και εμεις...ωραια λογικη...

Να σε ρωτησω κατι αλλο...Αν δεις καποιον να πεφτει απο τον 2ο και να εχει μια γρατζουνια μονο σημαινει οτι και εγω και εσυ αν το κανουμε θα γινει το ιδιο?Οχι οτι θα σπασουμε τα κεφαλια μας?

Ημαρτον τι ακουω εδω μεσα...

Δημοσ.

κλαιω...

αλλα βασικα καλα να παθετε οσοι αγοραζεται απο πλαισιο και αλλου τετοιου ειδους μαγαζια!

οποτε μας λές ολα αυτα για να δουμε τι ωραια που δουλευουν και δεν παθαινουν τπτ αρα ας το κανουμε και εμεις...ωραια λογικη...

Να σε ρωτησω κατι αλλο...Αν δεις καποιον να πεφτει απο τον 2ο και να εχει μια γρατζουνια μονο σημαινει οτι και εγω και εσυ αν το κανουμε θα γινει το ιδιο?Οχι οτι θα σπασουμε τα κεφαλια μας?

Ημαρτον τι ακουω εδω μεσα...

Αλεξανδρε χαλαρωσε.

Ενταξει εγινες ρομπα για την μπουρδα που πεταξες για το Πλαισιο και τα παρεμφερη μαγαζια που παιζουν και αυτα εστω και ενα αχαρο ρολο επειδη σου εμαθαν το Skroutz και εισαι ξεχωριστος αλλα γιατι τοσα νευρα;

Μεχρι και εγω εριξα τους τονους που δικαιολογημενα ξεφευγα με τοσο Offtopic που εχει πεσει απο τους Dust Nazis.

Και ναι ο αλλος που εχει 8 χρονια το PC του μεσα στην μποχα και δεν εχει παθει τιποτα γιατι οι απαιτησεις που εχει απο αυτο το Pc δεν ειναι OC Gaming Encoding και 4Κ video (που το 90% δεν εκμεταλευεται τις δυνατοτητες του τουμπανιαρικου PC με τις υδροψυξεις και χαιρεται οτι παιζει LoL στα 200fps) αλλα κανενα Excel Facebook Youtube απο την στιγμη που δεν το επηρεαζει η σκονη γιατι να μπει στον κοπο ή να του στερησουμε το δικαιωμα να το πει;

Δεν βαζουμε ολοι τα PC μας στην υπογραφη μας,ουτε modaroume τα κουτια μας ή μπαινουμε στα βαθια Hardware threads για να λεμε τα ιδια και τα ιδια 100 φορες και να χαιρομαστε.

Πρεπει να καταλαβεις οτι ολοι καποια στιγμη περασαμε απο το σταδιο του Power User αρρωστου με τα PC αλλοι πριν 3 χρονια και αλλοι πριν 20.

Αλλοι το γουσταρουν και κολανε μια ζωη,αλλοι κανουν απλα την δουλεια τους.

Οσο και να ουρλιαζουν και μανουριαζουν τα Fanboys της Apple του Android της Intel της Amd ***** (βαλε οποιο αρρωστο γκρουπ θες) γινεται κατι;

Το καθαρισμα,τα φιλτρα κλπ κλπ ειναι πολυ σημαντικα αλλα σε μια αγορα που το 90% εχει το κουτι των 20€ εκτος αν πεσει στην μεση το Design τι περιμενεις;

Φωναξτε λοιπον οσο θελετε για την σκονη αν ο αλλος δεν δει μειωση στις αποδοσεις του στα @@ του το καθαρισμα οσο και αν φωναζετε οτι θα παθει Τακαμουρι,Νοσο των λεγεωναριων και Λυκο.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλησα εγω για σκονες και καθαρισμους?μιλησα για hardware...?

Εγω ειπα στο 1το σχολιο που εχεις κανει quote για το πλαισιο οτι καλα να παθουν οσοι το εχουν για σοβαρο μαγαζι και ψωνιζουν απο εκει

Και στο 2ο προσπαθησα να αντικρουσω τα...δεν ξερω και εγω πως να τα πω...που διαβασα στο σχολιο του @arrows που με βαρια επιστημονικα χαρτια μας ανελυσε οτι οι υπολογιστες στις βρωμιαρικες δημοσιες υπηρεσιες της χωρας που εχουν πιο πολυ σκονη απο τι κοσμο δεν χαλανε,δεν καθαριζονται δεν δεν δεν...απλα πετιουνται και αγοραζονται νεα...

Τωρα αυτα που μου λες εσυ δεν ξερω τι ειναι...πουθενα δεν μιλησα για σκονες πουθενα για hardware...σε ολο το θεμα σχολιασα μονο τα 2 παραπανω που ανεφερα,μηπως με μπερδεψες με αλλον χρηστη?

Δημοσ.

Κανενα λαθος εχω απαντησει αναλυτικα σε ολα αυτα που εγραψες στα 2 τελευταια Quotes

Δεν σε εβαλα στο Group Dust Nazis μιας και στα 2 πρωτα σχολια δεν μου εδωσες τετοια εντυπωση αλλα το θεμα μετα την παρεμβαση μερικων "ειδικων" εχει ξεχειλωθει.

Απο εκει που εγραψα για την εμπειρια μου και ουσιαστικα το ανοιξα για να δω αν εχει τυχει καποια παρομοια κατασταση σε καποιον αλλο αλλα εγινε σε 5 Comments δευτερευων θεμα.

Το καλα να παθετε που αγοραζετε απο το Πλαισιο και τετοιου ειδους μαγαζια ηταν ακυρο και σου εξηγησα γιατι και αφησε την εντυπωση καλα να παθετε ακολουθουμενο με ενα σαρδωνιο χαμογελο.

Εκτιμω τον Πανθηρα γιατι τουλαχιστον μπηκε σε μια διαδικασια και κοπο να μας δειξει καποια πραγματα και τον Benign που τον "ξερω" καιρο.

Αλλα οι καταστασεις ασπρο μαυρο δεν μου αρεσουν.

Το να προσπαθησουμε να αλλαξουμε καποιον που δεν θελει μου θυμιζει φαση Ιαχωβαδων που θελουν με το ζορι να μας πουν την αληθεια για τον Χριστο.

Ακουσα τοσες βλακειες εδω μεσα και απο τους μεν και απο τους δε τοσες ανακριβειες τοσα αυθερετα συμπερασματα που αν τα επερνα σοβαρα θα ειχα τρελαθει.

Αστο παλιοθεμα να πεθανει και εσυ.

Λογικο ειναι αν βλεπουν τις βλακειες που εχουν ειπωθει εδω μεσα να αντιδρασουν και αλλοι που ειχαν την δεκαπλασια σκονη και δεν πηραν φωτια τα Pc τους.

Τουλαχιστον δεν μας παροτρυνουν να το αφηνουμε βρωμικο απλα ξεσπανε.

Δημοσ.

Άνοιξα άλλο θέμα τελικά τώρα είμαι από το κινητό όμως.Ψάξε εγγύηση Πλαίσιο.

Με τα πολλά πανε μάλλον να μου πασαρουν εκθεσιακές για καινούργιες για την αντικ ατασταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...